Poker

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...

Ktorý rád hrávaš ?

Hold EM
514
94%
Omaha
8
1%
Stud
1
0%
Draw
4
1%
HORSE
2
0%
RAZZ
2
0%
Badugi
0
Žiadne hlasovania
8-Game Mix
0
Žiadne hlasovania
Stud Hi-Lo
3
1%
Iné(uveď aké)
11
2%

Celkom hlasov: 545

Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Re: Poker

Príspevok od používateľa Dieg0 »

IMI napísal: Neveril by si , ale niekolkokrat som zlozil :) .
Tak si urobil riadnu hlupost.To je ako keby si si kupil hotdog ale nakoneic by si ho zahodil z hrozby ze ti z neho nahodou bude zle ...
IMI
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa IMI »

Dieg0 napísal: Tak si urobil riadnu hlupost.To je ako keby si si kupil hotdog ale nakoneic by si ho zahodil z hrozby ze ti z neho nahodou bude zle ...
Dieg0: Nevies co pises, a keby si bol v takej situacii tak v tvojom pripade by si to neurobil, ale ostatni rozhodne by to zlozili ;) .
elessar
Expert
Expert

Príspevok od používateľa elessar »

neviem, ci sa chapeme, ale ty cas od casu foldnes ako BB, ked pred tebou nebola ziadna akcia (raise) ?
profik
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa profik »

Ja to teiz nikdy neskladam, ale niekedy sa to fakt radsej hodi. Napr. mozes mat 93suited a flop bude 459(dajme tomu, ze 2 karty v tvojej farbe) a niekto pred tebou raisne a ty sa zbytocne odhadzes na flashdraw, resp. high par 9 s nizkym kickerom a super moze mat A9. Takze niekedy to moze byt aj spravne rozhodnutie, ale ja to tiez nerobim. Sprave som pochopil IMI?
IMI
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Dobre si pochopil, da sa to aj tak spravit :) .
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Ale to je tiež hlúposť.Ja si nesadnem do auta lebo si poviem "no dnes snežilo a je väčšie riziko, že nabúram tak nepôjdem autom ale pôjdem radšej autobusom"?
robbo
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa robbo »

Tiež si myslím že to je blbosť, aj keď máš tie 93s tak može ti prísť flop 993, keď príde 459 tak neni problém pri nejakej väčšej akcii zložiť alebo podľa pot odds dorovnať na flush, ale dosť záleži aj od súperov
profik
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa profik »

Vcera sme hrali sit and go(double chance) 5€... Boli sme 6. Zacinali blindy 50/100 a pociatocny stack bol 3000. Hned niekedy zo zaciatku som duble upol so setom jackov proti setu 6. A potom mi asi hodinu nic neprislo a zrali ma blindy az mi ostalo cca 2500 na butne v 4hracoch a blindy 200/400. Cut off zahodil a tak som s Q8 vo farbe dal all in(to bola asi najlepsie kombinacia za poslednu pol hodinu :D ). Dorovnali ma obaja hraci s 1010(stack cca ako ja,mozno o 500viac) a 77-chip leader3-4x taky stack ako ja. Board 36Q 9 10. Nedokupoval som uz. neoplatilo sa, dostal by som 3k chipov a blindy uz isli na 300/600.
plusminus
King
King

Príspevok od používateľa plusminus »

robbo napísal:Tiež si myslím že to je blbosť, aj keď máš tie 93s tak može ti prísť flop 993, keď príde 459 tak neni problém pri nejakej väčšej akcii zložiť alebo podľa pot odds dorovnať na flush, ale dosť záleži aj od súperov
pls napis mi kde hras o real money, hned sa regnem :D
na stole/stoloch s 93s prehras diametralne viac ako raz vyhras.. z dlhodobeho hladiska nemas najmensiu sancu..
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Plusminus robíš si srandu ale robbo má pravdu.Za to, že s 93s viac krát prehrám ako raz vyhrám ich mám na big blinde zložiť aj keď predomnou nik neraisol?Tam je to už o tej náhode.Proste pozriem si flop ak mi bude vyhovovať hrám ak nie zložím.Žiadna veda
robbo
Light Star
Light Star

plusminus napísal:pls napis mi kde hras o real money, hned sa regnem :D
na stole/stoloch s 93s prehras diametralne viac ako raz vyhras.. z dlhodobeho hladiska nemas najmensiu sancu..
To mám ako automaticky na BB všetko skladať a hrať iba top 10-15% kombinácií? :roll: :lol:
popcorn
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa popcorn »

nazdar ludia. potrebujem velku pomoc: kedysi som sa registroval v unibete ale spravil som velku hlupost: zo strachu ze mi zneuziju udaje som pri registracii zadal ine meno aj datum darodenia. teraz ked tam mam 16 € ktore som zarobil z rulety mi nejdu vybrat lebo mi nesedi meno s menom mojho uctu a zmeni sa meno uz neda.
preto by som niekoho chcel poprosit, ci by sa nedala urobit taka vec, ze by sme hrali nejaku hru 1 na 1 a dohodli by sme sa aby som s tym dotycnym tie peniaze prehral a potom by mi tie peniaze poslal na moj ucet.

dakujem za pomoc
IMI
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

popcorn napísal:nazdar ludia. potrebujem velku pomoc: kedysi som sa registroval v unibete ale spravil som velku hlupost: zo strachu ze mi zneuziju udaje som pri registracii zadal ine meno aj datum darodenia. teraz ked tam mam 16 € ktore som zarobil z rulety mi nejdu vybrat lebo mi nesedi meno s menom mojho uctu a zmeni sa meno uz neda.
preto by som niekoho chcel poprosit, ci by sa nedala urobit taka vec, ze by sme hrali nejaku hru 1 na 1 a dohodli by sme sa aby som s tym dotycnym tie peniaze prehral a potom by mi tie peniaze poslal na moj ucet.

dakujem za pomoc
Toto je dost riskantne :!: Lebo ak sa nemylim vacsinu transakcii preveruju :) . Ale ze pokus to stoji :P .
popcorn
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa popcorn »

preco riskantne? sak tam nemam nejaky no deposit bonus ale normalne peniaze...
plusminus
King
King

Príspevok od používateľa plusminus »

IMI skor to ries cez helpdesk, mozno pochodis.
ja som menil OP+nove bankomatove kary a trvale bydlisko, sice na pkr, ale cez chat/helpdesk som to poriesil za 5min..
S 3097
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa S 3097 »

zdravim, chcem si vložit na ps nejake love ale neviem čo mám vyplniť vid. priloha
možno je to lamerska otázka no ja som to nikdy nerobil :D
Prílohy
dsad.JPG
robbo
Light Star
Light Star

Musíš mať embosovanú kartu, napr. Visa Electron, tam kde máš číslo karty zadáš číslo karty, ktoré je vpredu na karte, dátum platnosti je tiež vpredu, napr. 06/2013, Card Verification Number je trojčíslie vzadu
patrick1
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa patrick1 »

najs, druhy Royal Flush za posledny rok a pol :)
Royalflush
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Royalflush »

mi-chau napísal: S takym kickerom? To by som zlozil :wink:
Kickerom? :lol: Asi ťažko kickerom keď nikto iný poker mať nemôže (jedine že by mal pár na ruke a na turn a na river by mu to došlo, ale to je veľmi malá šanca) a na 90% to bol v tom hande nuts takže tak. :wink:
IMI napísal: Neveril by si , ale niekolkokrat som zlozil :) .
Zložiť keď si na BB a môžeš checknúť? Strašná blbosť, pretože sa môžeš zadarmo pozreť na flop a môže ti dojsť hoci čo aj keď máš karty 2 6. Poprípade keď po flope niekto raisne tak to zahodíš ak ti nič nedošlo...život ide dalej a chipov máš stále tak isto. :roll:

PS: Čítal som len tieto dva príspevky na predchádzajúcej strane a hneď som na ne reagoval, takže som nečítal reakcie.
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Royalflush napísal: Kickerom? :lol: Asi ťažko kickerom keď nikto iný poker mať nemôže (jedine že by mal pár na ruke a na turn a na river by mu to došlo, ale to je veľmi malá šanca) a na 90% to bol v tom hande nuts takže tak. :wink:
Pocuvaj, ty sa len hras na sprosteho?
Napísať odpoveď