Pokroky v sociálnom živote

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
yoggy

Re: Pokroky v sociálnom živote

Príspevok od používateľa yoggy »

Cize ona ti da kompliment a ty .... :roll: Si jej mal rovno povedat, ze "thats enough, lets fuck" :D
Terepin
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Terepin »

Aký kompliment? Veď to bol totálny blud. Anglické slová zo seba pľujem ako tenor s rakovinou pľúc a ona mi poviem, že zniem ako Američan.
baldorex
Addict
Addict

Príspevok od používateľa baldorex »

Ja som presvedčený že ty žiadnu ženu nechceš. Jediné čo chceš je aby sme ti dali za pravdu že to nejde a ľutovali ťa.
Terepin
Addict
Addict

Všetky moje problémy pramenia z osamelosti. Samota je fajn, osamelosť už nie.
CrazyJerry
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa CrazyJerry »

Terepin napísal: S kamarátmi som presne toto riešil a sme sa dohodli, že začneme chodiť spolu na koncerty. Väčšina zahraničných, samozrejme.
Tak si s kamaratmi hon do kriza a je* na zeny.
Pre normalneho chlapa je kompliment od baby zelena, len pre teba je to cervena a blud. Preco si sa jej neopytal "Čo za to?"
Terepin napísal: Ale zase nebudem chodiť niekam, kde ma to nebaví.
Božechráň!!!
Terepin
Addict
Addict

Čo máte furt s komplimentom? Spolužiačka sediaca za mnou žila roky v Anglicky a má krásny Britský prízvuk, čo som jej aj povedal. To bol kompliment. Ale keď ku mne príde cudzia ženská a mi zapotí, že sa ku mne nevedela prihovoriť, lebo si myslela, že som Američan, to je uber k*kotina. Už len z toho dôvodu, že aj keby som ním bol, tak na kiu pi*u by som chodil na hodiny angličtiny na Slovensku?!
yoggy

Príspevok od používateľa yoggy »

To bola len trapna zamienka aby sa k tebe prihovorila :roll: Evidentne MA zaujem :smt006
Terepin
Addict
Addict

Vskutku má a zatiaľ som jej vždy vyhovel.
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

nabuduce ju po lekcii niekam pozvi
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Očividne tá spolužiačka záujem má, ale ty nie. Fakt si myslíš, že si v pozícii, že si môžeš tie ženské dovoliť odmietať? :roll:
Terepin
Addict
Addict

Odmietať? Chcela odo mňa, aby som chodil na každú hodinu angličtinu a stále sa hlásil, nech nevyvoláva učiteľka ju. Zatiaľ to stále robím. Ale kvôli sebe, nie kvôli nej.
CrazyJerry
Light Star
Light Star

Terepin napísal:Čo máte furt s komplimentom? Spolužiačka sediaca za mnou žila roky v Anglicky a má krásny Britský prízvuk, čo som jej aj povedal. To bol kompliment. Ale keď ku mne príde cudzia ženská a mi zapotí, že sa ku mne nevedela prihovoriť, lebo si myslela, že som Američan, to to je uber k*kotina. Už len z toho dôvodu, že aj keby som ním bol, tak na kiu pi*u by som chodil na hodiny angličtiny na Slovensku?!
OK ocividne si blbsi ako sme si vsetci tu mysleli. Tak ti idem aspon dat to co od nas chces/ocakavas:

Chudacik Petko, ako si ta kur*a dovolila sa ti prihovorit? Dokonca vytiahla tu najhorsiu zamienku aku vedela, takto sa iba ztrapnila.. Vsetky zeny su uplne na hlavu, ze nevedia docenit inteligentneho, zabavneho a sympatickeho tridsiatnika ako si ty. Ved mas predsa vsetko co si taka zena moze priat. Ved ony este len budu lutovat...

Takto nejak si predstavujes, ze tu mame pisat?
Terepin
Addict
Addict

Pozri sa, len čírou zhodou okolností som šiel vedľa nej, keďže som potreboval cestovať za svojou starou mamou. To nebolo o tom, že som naschvál šiel vedľa nej, alebo že by ona šla naschvál vedľa mňa. Bral som to tak, že aby nebolo trápne ticho, tak zapotila ko*ot. To je v poriadku. A odvtedy sa ku mne už neozvala. Nehovoriac o tom, že je odo mňa o dekádu mladšia.

A už keď sme pri tom, za mnou sedí ešte jedna čaja. Staršia, môj typ a povahovo nemá chybu. Na poslednej hodine sme spolu robili zadanie a znenazdajky mi dala fist bump. Okamžite si ma tým získala.
CrazyJerry
Light Star
Light Star

Terepin napísal:Na poslednej hodine sme spolu robili zadanie a znenazdajky mi dala fist bump. Okamžite si ma tým získala.
Zas to na teba nejaka zlatokopka skusa... Len jej pekne povedz, ze ty ich mas prekuknute vsetky, nech len pekne maka na zadani a nech necaka, ze bude nieco viac!!
Terepin
Addict
Addict

Ona nie je typická ženská. Na ženu sa správa dosť zvláštne, takpovediac nad vecou. Kedy naposledy si stretol ženu, ktorá rozdáva fist bump po nejakom úspechu? Bola to spontánna a cool reakcia. Bol som z nej obarený. A neuveriteľne sa podobá na Hantuchovú.
baldorex
Addict
Addict

Príspevok od používateľa baldorex »

Načo sem sypeš tieto sračky o tom aká je? To nikoho nezaujíma.

Len sem napíš prečo ju nepozveš na drahú kávu a hotovo, môžeš sa opäť ľutovať ako to nevyšlo a čo sme ti poradili zle...
Terepin
Addict
Addict

Neviem, či niekoho má. S najväčšou pravdepodobnosťou áno.
CrazyJerry
Light Star
Light Star

Terepin napísal:Ona nie je typická ženská. Na ženu sa správa dosť zvláštne, takpovediac nad vecou. Kedy naposledy si stretol ženu, ktorá rozdáva fist bump po nejakom úspechu? Bola to spontánna a cool reakcia. Bol som z nej obarený. A neuveriteľne sa podobá na Hantuchovú.
Radim ti dobre... ser na nu! Isto chce len tvoje prachy, taktiez urcite nema rada tie tvoje nemelodicke depresivne pesniky.. Urcite chce ist niekde na veceru/vino.. Boha jej, nech zabudne!

A hej aby som nezabudol, ked ti nahodou povie, ze sa jej na tebe nieco paci, tak bomba na bradu to vyriesi okamzite. Uz si to nedovoli.
Terepin
Addict
Addict

Uvidím, či sa mi ju podarí zastihnúť osamote, aby som ju mohol pozvať von.
CrazyJerry
Light Star
Light Star

Terepin napísal:Uvidím, či sa mi ju podarí zastihnúť osamote, aby som ju mohol pozvať von.
Urcite sa ti nepodari zastihnut ju osamote, lebo sa budes ponahlat domov vysypat smeti. A hlavne jej nedavaj ziadne komplimenty!! Ale mozes jej povedat, ze sa podoba na Segala, ze ma take namakane ruky, to jej ukaze kde je jej miesto.
Napísať odpoveď