Pokroky v sociálnom živote
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Re: Pokroky v sociálnom živote
aky prienik hladas? medzi moje hlavne zaujmy ked som spoznal svoju manzelku boli sport a PC hry a hadaj co? ani jedna tato aktivita nebola medzi jej aktvitami (ak neratam obcasne hranie volejbalu) a napriek tomu sme spolu. si myslis, ze najdes druheho Terepina s vaginou? nenajdes
kazdy clovek ma niekolko zaujmov ktore su druhorade alebo tretorade a niekde ten prienik najdes...ale nie po 10 minutovom rozhovore. napriklad vela ludi chodi do kina alebo rado cestuje ci chodi do prirody. To su 3 top zaluby kde najdes prienik na 99% u kazdej zeny...tak sa prestan vyhovarat a hladat jednorozca
kazdy clovek ma niekolko zaujmov ktore su druhorade alebo tretorade a niekde ten prienik najdes...ale nie po 10 minutovom rozhovore. napriklad vela ludi chodi do kina alebo rado cestuje ci chodi do prirody. To su 3 top zaluby kde najdes prienik na 99% u kazdej zeny...tak sa prestan vyhovarat a hladat jednorozca
Terepinove požiadavky na partnerku - https://brobible.com/life/article/will- ... irlfriend/
A najlepšie nakoniec:
A najlepšie nakoniec:
Be OK dating an unemployed 29-year-old who is kind of overweight but not in a “Hey fatso!” kind of way, more like “Hey did you once play sports and then never do any athletic activities ever again?” kind of way.
To poznám, z mojich vecí resp. so mnou sa tiež tešili ženy len dovtedy kým mohli koňovať. Je to tak len sa pretvarujú kým z teba niečo majú. Potom sa zrazu zmenia. Lebo nikdy som ich nezaujímal! Zaujímali ich len výhody ktoré mala z využívania.Terepin napísal:Aspoň raz v živote chcem mať blízku osobu, s ktorou môžem zdieľať svoje nadšenie. Úprimné nadšenie a nie len pretvárku.
ocividne si im nic lepsie nevedel ponuknut
to je presne to.
terepin si mysli ze keby viac zarabal tak to zrazu zeny budu chciet. mozno ma aj pravdu, ale budu ho chciet len pokial bude mat tie peniaze a im to bude vyhovovat. skor ci neskor si najdu niekoho zaujimavejsieho s peniazmi a na neho sa vyseru.
preto treba vediet zaujat niecim inym, niecim co u ineho len tak nenajde.
terepin si mysli ze keby viac zarabal tak to zrazu zeny budu chciet. mozno ma aj pravdu, ale budu ho chciet len pokial bude mat tie peniaze a im to bude vyhovovat. skor ci neskor si najdu niekoho zaujimavejsieho s peniazmi a na neho sa vyseru.
preto treba vediet zaujat niecim inym, niecim co u ineho len tak nenajde.
Dve príspevky vyššie vlastne vyriešili celú problemtiku... Tam je pes zakopaný. Treba si priznať že som netraktívny, nezaujímavý, nemám čo ponúknuť v prvom rade a tým pádom to haslo. Pre ľudí ako ja, je mať vzťah nedostupnou dimenziou a je jedno čo preto spravím. Môžem sa obliecť do značkových handier, dať na seba njlepší parfém, môžem mať milión, ale moja osoba ako taká ženu nikdy zaujímať nebude a o tom to je celé. Ja som sa už poučil že diskutovať o tom že prečo ma ženy nechcú nemá zmysel. Iba sa tým zahádže 60 strán témy a výsledok je ajtak nula.
Takže aj tí čo ma poznajú nech odpustia a odteraz s budem zapájať do diskusií o vzťahoch len ako tretia osoba. Roky som to riešil, nič som nedosiahol, je na čase sa s tým zmieriť. Neberte to ako vzdávnie sa ale skôr tak že chcem nemožné, bojujem s veternými mlynmi.
Takže aj tí čo ma poznajú nech odpustia a odteraz s budem zapájať do diskusií o vzťahoch len ako tretia osoba. Roky som to riešil, nič som nedosiahol, je na čase sa s tým zmieriť. Neberte to ako vzdávnie sa ale skôr tak že chcem nemožné, bojujem s veternými mlynmi.
pozeraj, pokial si ty spokojny sam so sebou, tak super.
pokial sa citis specialne ked sam sebe hovoris ze patris do 0.0001% mensiny ktora je natolko odpudiva ze si nikdy nenajde partnera, gratulujem.
lebo mam pocit ze dnes sa z toho robi strasna veda, ludia sa parovali, paruju sa a aj sa budu parovat. je to prirodzene, inak by sme neprezili. nikdy to nebol problem, teraz zrazu je coraz viac tragedov co sa tvaria ze najst si partnera je nadprirodzeny vykon a on to nikdy nedosiahne.
ale mozno je to prirodzeny vyvoj, ludi je stale viac, za chvilu nebudeme mat kde zit, tak ako riesenie sa bude rodit stale viac a viac odludov s psychickym blokom co si nikdy nenajdu partnera, nikdy teda nesplodia ziadne deti.
pokial sa citis specialne ked sam sebe hovoris ze patris do 0.0001% mensiny ktora je natolko odpudiva ze si nikdy nenajde partnera, gratulujem.
lebo mam pocit ze dnes sa z toho robi strasna veda, ludia sa parovali, paruju sa a aj sa budu parovat. je to prirodzene, inak by sme neprezili. nikdy to nebol problem, teraz zrazu je coraz viac tragedov co sa tvaria ze najst si partnera je nadprirodzeny vykon a on to nikdy nedosiahne.
ale mozno je to prirodzeny vyvoj, ludi je stale viac, za chvilu nebudeme mat kde zit, tak ako riesenie sa bude rodit stale viac a viac odludov s psychickym blokom co si nikdy nenajdu partnera, nikdy teda nesplodia ziadne deti.
Hovorím na základe vlstných skúseností + čo sa mi dostalo cez spoločných známych že ženy o mne hovoria že som taký odpudivý že sa somnou nedali aj keby som bol posledný muž na svete. Proste tak existuje príťažlivosť tak aj opak odpudivosť. Tak ako tí príťžliví ani sami nevedia ako ale priťahujú ženy ako, tak zase niekto ich odpudzuje. Vždy boli aj takí čo si nikdy nenšli lebo príroda má zákon že samice si hľadajú dokonalých samcov a to už ženy podvedome vedia čítať gestikuláciu, vôňu, vyžarovanie, gény atď. Niesom správny kndidát proste. Ale aby nevzniklo ďalších 60 strán o ničom tak vravím budem sa len prizerť komentovať. Bez vzťahu sa dá žiť neni to nič bez čoho sa nedá existovať.
A ty s cim ides radit v tejto teme? Terepin dostal rad a rad, len ich nedokazal premenit na uspech. A ty si odpisany dopredu tiez, ved "diagnozu" si si uz sam urcil a myslim si, ze ty v tejto teme nemas ako Terepinovi pomoct.
Maximálne že sa skamarátime. Tú diagnózu som neurčil sám ale určil ju život a skúsenosti. Terepinovi konkrétne nie ale myslel som všeobecne na tému vzťahy budem ako prizerjúci čo občas niečo povie. Lebo zase situácií som zžil veľmi veľa tak viem ako to chodí. V tom smere viem radiť že viem ako sa tie veci dejú.
Objavili teplú vodu: https://www.dailywire.com/news/study-sh ... ial-status
-
yoggy
Namiesto toho co sa tu lutujes, tak uz si mohol byt niekde uplne inde, v zmysle socialneho statusu.
Ved dnes sa dostane na nejaku white collar junior poziciu uplne kazdy...
Hmm ako by som to povedal... tvoje roky, ked si to mal aktivne riesit si uz zameskal.
Hmm ako by som to povedal... tvoje roky, ked si to mal aktivne riesit si uz zameskal.
-
CrazyJerry
Light Star
Studiou robenou na cinanoch a anglicanoch sa chces riadit na slovensku... Uplny nezmysel.
To, ze cinska mentalita je uuuplne ina ako slovenska snad ani netreba hovorit, plus rovnako vnimam anglicko.
Dalsia vec, ze ta vzorka je strasne mala.
Uz viac uverim videu na refresheri, kde sa v BA na namesti pytaju bab co preferuju.. To je v mojich ociach relevantnejsie
To, ze cinska mentalita je uuuplne ina ako slovenska snad ani netreba hovorit, plus rovnako vnimam anglicko.
Dalsia vec, ze ta vzorka je strasne mala.
Uz viac uverim videu na refresheri, kde sa v BA na namesti pytaju bab co preferuju.. To je v mojich ociach relevantnejsie
Veď hej, dostane, ale za plat, za ktorý si maximálne vyhoníš do toaletného papiera. Za 700€ na viac mať ani nebude.yoggy napísal:Namiesto toho co sa tu lutujes, tak uz si mohol byt niekde uplne inde, v zmysle socialneho statusu.
-
yoggy
A kto povedal, ze na tom juniorovi musi zostat? Neviem ako je to v KE, ale v BA aj v administrative su velmi dobre platy (na to, kolko stoji zitie
) A to ze zo zaciatku zacinas na nizkom plate je asi kazdemu jasne.
no v ke je rad ked zacne na tych 700 v cistom a uplne bezne mas tolko aj v hrubom ale ako uz odznelo to neznamena ze musi ostat na junior pozicii 
-
Vyjednávač
Amateur
No ono to bolo tým, že "koňovanie" bol asi jediný spôsob, ako si sa mohol ocitnúť v prítomnosti ženy. Však inak načo by žene bol hlupák z osobitnej, ktorý za celý život vystriedal 40 zamestnaní a jeho jediný majetok je starý bicykel na ktorom sa mu každú chvíľu utrhne reťaz? Tu ťa asi ešte nepoznajú, čo si za exemplár. Príde ti výplata, ktorú do týždňa rozflákaš a zvyšok mesiaca piskuješ, ako sú žgrloši podnikatelia na teba zlí, že ti nechcú dať zarobiť. Ja sa pýtam, za čo ti majú platiť, keď ešte v skúšobnej dobe narobíš viac škôd ako úžitku?MayDaySK napísal: To poznám, z mojich vecí resp. so mnou sa tiež tešili ženy len dovtedy kým mohli koňovať. Je to tak len sa pretvarujú kým z teba niečo majú. Potom sa zrazu zmenia. Lebo nikdy som ich nezaujímal! Zaujímali ich len výhody ktoré mala z využívania.
Vedci zistili, že voda je vlhká:
Life is strange. Na jednej strane stretávam fakt škaredých mužov. Rozumej tak škaredých ako ohyzd z pána prsteňov, niektorí pritom ešte mali tak 160 kg. A mali nie len priateľky, ale aj manželky. Pritom ak si pozrieš na tu ženu, tak je úplne mimo jeho ligu, pekná postava, upravená, voňavá. A chodí s niekým kto o seba ani nedbá, mastné vlasy, spotený, košeľa po mojom dedovi... Dokonca v práci máme ženu, o ktorej som si myslel, keď som nastúpil, že má tak 29 rokov. Neskôr som sa dozvedel, že má 45. No proste neskutočná j*ba. Za muža má takú nízku 130 kg guľku s plešatou hlavou. Takže ak si vedeli nájsť ženy oni (a pritom ešte aké
), tak si myslím, že priemerný mladý chalan nemôže mať problém. Pretože aj hovno má svoje muchy... Ale problém tu zjavne je. Tiež mám osobne troch kamarátov, ktorým tiahne pomaly na 30 a pritom ešte nikdy nemali poriadny vzťah (jeden nemal ženu ešte vôbec). Pritom vyskúšali všetky možné zoznámky, desiatky stretnutí a nič, ďalšie rande sa už neuskutočnilo. Niektoré to stopli ešte pred stretkom. Nemyslím si, žeby výzor hral až takú rolu... Áno žene treba niečo ponúknuť, ale prečo ich ženy podľa mňa odkopnú je kvôli ich zmýšľaniu, ktoré majú v sebe a tie isté vzorce správania sa opakujú pri každej jednej. Čo to je konkrétne neviem. Ale povedal by som, že určite na to ma vplyv ľutovanie sa, a to presvedčenie, že idem na stretko a aj tak ma nebude chcieť, a nevyjde to a neviem čo všetko sa pokazí, tak je to odsúdené na zánik. Nikto nechce kôpku nešťastia a plačka. Treba sa proste nezáväzne stretnúť, nič od toho neočakávať a ak som pesimista, tak nebyť sám sebou a neukazať aký som. Nepovedať jej hneď, že si nedokážem nájsť ženu a preto dúfam, že ty si nado mnou už konečne zľutuješ. Pretože všetci tí moji spomínaní kamaráti išli na to stretko, že proste iba ju chcú, s ňou chcú chodiť. Tým pádom je žena hneď postavaná do kúta a pred hotovú vec, kde vlastne daného človeka nepozná a pritom už na ňu (aj keď nepriamo) vyvíja tlak + ešte keď sa spojí jeho pesimizmus, tak sa netreba čudovať, že po 1 stretku o nej nikdy nebude počuť.
Ja očakávam to najhoršie a dúfam v to najlepšie. Mnoho ľudí si myslí, že neviem jednať so ženami. To je blbosť. Ja vôbec neriešim, akého pohlavia je osoba, s ktorou sa bavím (až na pár výnimiek, samozrejme). Ak si s človek sadnem a nemusím si dávať prehnaný pozor na to, čo vypustím z úst, tak ďalej nemám čo riešiť. V jazykovej škole mám za sebou dve krásne dvadsiatničky a nemám sebemenší problém sa s nimi zhovárať. A tým nemám na mysli len angličtinu, ale o čomkoľvek a aj mimo školy. Nie som pri nich posratý a ani sa neklepem od strachu. Len ak ide o čokoľvek nad kamarátstvom tak nastupuje "jazyková bariéra". Ešte na začiatku angličtiny, keď sme mali vyjadriť vlastné názory ohľadom danej témy, mi jedna z nich z fleku povedala, že ako si verím. Ja som na ňu prekvapene vyplieštil oči a opýtal sa "Ja? Veď nič také som nepovedal." Netuším, či to bolo tým čo som povedal alebo ako som to povedal; len som vyjadril svoj názor. Keď som o tom povedal svojmu kamarátovi, tak ten pre zmenu prekvapene vypúlil oči na mňa a opýtal sa "Ty???". A to sa spolu poznáme už 16 rokov. Ja ich mentalite vôbec nerozumiem.
Apropo, k tej jednej expertke, podľa ktorej som bol Američan? Dal som na radu tunajších "expertov", že tutovo prejavila o mňa záujem. Druhýkrát, keď sme spolu šli domov, tak som ju pozval na kávu. Otázsku surovo odignorovala. Čiže som mal pravdu. Zase.
Apropo, k tej jednej expertke, podľa ktorej som bol Američan? Dal som na radu tunajších "expertov", že tutovo prejavila o mňa záujem. Druhýkrát, keď sme spolu šli domov, tak som ju pozval na kávu. Otázsku surovo odignorovala. Čiže som mal pravdu. Zase.