Pokroky v sociálnom živote

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Pokroky v sociálnom živote

Príspevok od používateľa javatar »

Terepin napísal: 14 júl 2022, 8:10Ak toto požadujú súčasné ženy od svojich chlapov, tak radšej zostanem sám.
Ver tomu, ze su take ktore by to skusili len zo srandy a zastavili by ta v momente kedy by si sa zohol dole.
Inak pokojne stacilo ak chalan prehral stavku v ten den a bol na par hodin jej bitch - uz to, ze to ohundral je trosku proti simpingu.
Blastbit napísal: 14 júl 2022, 8:41Takže moje "žvásty nesedia", tak určite. Kto je na akej urovni takú ligu hrá, takú to bude mať aj trvácnosť. Gogo ako jediný to tu pochopil.
Tvoje zvasty su zalozene na povrchnych a hlavne velmi selektivnych pozorovaniach. Su pravda tak na 10% a ty z toho robis 200%-tnu nespochibnitelnu pravdu. Gogo to sice chape ale nemam pocit, zeby s tebou plne suhlasil - len uznava tu ciastkovu pravdu.

Terepin - chod na stretko. Zilina s Kosicami ma celkom fajn spojenie, keby som ten vikend nieco nemal a nechceli by teraz za letenky 1.5 oblicky tak by som doletel aj ja :P
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

Pravda je relatívny pojem,každý má nejakú pravdu,ale ide o zdielanie skúseností kto aké má,preto ma zaujima kto ich aké má,nech sa rozpíše.
Skor mam pocit ze sa bojite ze ked máte frajerky,manzelky ze nechcete si pripustiť ze by vam mohli zahnut s lepšou ligou.
Ja som si tým uz prešiel,takze oči otvorené pri ženách nemat ruzove okuliare,určite v niečom skor konať a nič nenechat na nahodu a podceniť.
JCM01
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JCM01 »

Tak nakoniec sa bojíme? :D
Nie, nebojím sa, ak sa to stane tak ma to určite nepoteší, ale aktuálne nemám dôvod to riešiť.
Zahnúť s vyššou ligou? Vždy je vyššia liga - teda z tohto výroku vyplýva, že sa musia báť všetci.

Ináč s tou paranojou, že mať oči otvorené, nemáť ružové okuliare, bla bla bla. Presne ako terepin, len s týmto prístupom sa nikdy nedostaneš k normálnej žene.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Ked si porovnám The Rocka ako vyzeral kym nebol wrestler a herec s vysokým prijimom a teraz a aké ženy po nom idú, v SR sú tiež taký samci.
Narozdiel do Terepina som si nenechal 15,5 roka drbat hlavu rečami o tom ako netreba ani nič mat a ženu bude mat aj tak.Skusenosti naučili.
Skusenosti ktoré som sám zažil, ci si dám nejaké tričko alebo radšej košelu, ci budem vazit 68 kg a ženy sa budu pytat ci mam rakovinu, alebo sa nejako vyposilujem a budem mat 90 kg a ženy stáli pri mne hanblivé, to cloveka toto všetko nauči co je fakt dolezité.Ci zarobím 500 alebo 1000 neni jedno.
V podstate u mna do roka prišli aj pozitivne zmeny ale aj mnoho negativnych zmien a poznatkov o tom čo ženy naozaj chcu a aku volia taktiku.
Jedno ci priemerne pekná s menšou nadvahou alebo moc chudá,alebo fakt samica,ked najdu pána ideálneho pojdu za ním,priemerneho nechaju.
Mozes teraz ty zdeliť aspon nejaké skusenosti? nemusí to byt na 50 riadkov, nejako stručne - dobré a zlé skusenosti so ženami.
Qwertyho ste tu tiež drbali celé roky o tom aké mal on skusenosti a že nemal ani vztahy a mal a ze píše hluposti a ste mali z neho posmešky.
Clovek kým nezazije nepochopí, vlastne uz ropman písal v inej téme ze máte problem tu niektorí citat s porozumením,prestal aj prispievať.
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

musis mat asi velky problem s peniazmi, ked ich riesis snad v kazdom jednom poste

alebo je to osobnou obmedzenostou
Blastbit napísal: 14 júl 2022, 13:16Skusenosti naučili.
4,5 roka z 15, to teda nie je ziadna vyhra
JCM01
Light Professional
Light Professional

U mňa veľmi nie je o čom.

3 Dlhé vzťahy (nad rok), samozrejme úlety na VŠ a teraz už 6 rokov manželstvo.
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

Blastbit

pozri, vzdy je to znacne individualne:
ked Jožkovi sa páčia cely zivot blondiny, tak pochopitelne bude uprednostnovat ako partnerky svetlovlasejsie.
Ferkovi zase je farba vlasov ukradnuta, ale vybera si tie s vacsim pozadím. Ondrovi je zase jedno farba vlasov aj velkost zadkov ale chce hlavne aby bola jeho partnerka nadpriemerne vesela, alebo rada bicyklovala, alebo hrala domino.
Je to o tych rozdielnych prioritach nas vsetkych.
A u zien to iste: je cast zien ktorym velmi zalezi na tom ako ich partner dobre vyzera, alebo ci vysoko nadpriemerne zaraba alebo dosad akykolvel iny parameter. ale celkom urcite existuje cast zien ktorym na socialnom statuse partnera zalezi iba malo ak vobec /smetiari maju napr predsa tiez partnerky/.
Ale vo vseobecnosti ano, zeny maju radsej ked ich partner zaraba skor viacej ako menej. Ale to je normalne. Kazdy z nas by radsej zarabal pri rovnako usili viacej ako menej. Zenam taky partner dava podvedome pocit istoty ze v pripade ak sa im narodi dieta, budu mat ten muz dostatocne moznosti ako ich uzivit. To su tie evolucne mechanizmy.
Ale zase neda sa to cele postavit iba na tych peniazoch, to je len časť, výsek celej mozaiky. Neviem ako to lepsie vysvetlit. :)
Takze je nezmysel tvrdit ze peniaze su uplne nedolezite a rovnako je nezmysel tvrdit ze rozhoduju o vsetkom.
JCM01
Light Professional
Light Professional

Fun fact - moja manželka by vymenila časť môjho príjmu ak by som bol viac doma.
Takže asi toľko k rôznorodosti a k tomu, že všetky ženy chcú hlavne vysoké platy..
gogo956
Redeemer
Redeemer

ta skutocnost, ze chlap dobre zaraba znamena, ze muž je šikovný. A to je znak dobrej genetickej výbavy, preto je to v ociach ženy plus, z hladiska ich buduceho potencialneho dietata. Vsetko o co beží su len hry a záujmy génov- prírody. :)
Da sa odporovat, ze v dnesnej dobe uz sikovnost ci inteligencia nemusi vzdy korelovat s tym nakolko je muž bohaty ci aky ma prijem. Na to je odpoved, že nase gény sa formovali stovky tisic rokov v uplne inom prostredí, takze pochopitelne sa nestihli adaptovat na kulturu povedzme poslednych par tisic rokov, co je z hladiska vyvoja druhov iba mrknutim oka.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

beardie - 4,5 roka z 15? 15 má byť čo? Zeny maju problem s peniazmi preto si zhánaju tých zabezpečených cim viac tým lepšie
1000 eur netto mne stačí ešte niečo? Ty ked Terepina volás von tak preto aby si si tu potom z neho robil srandu akurát tak.
Sám vyvracia co si o nom popísal. Tak sa beardie pochvál kolko si ty báb mal na vztah a na ulety, kolké si odpanil lebo ze ty rád baby zbavuješ panenstva. Poprosím presné počty vztahov,uletov a panien.
gogo - teba čo čítam v kazdom jednom príspevku vieš ktorá bije, :plus:, len Terepinovi drbu hlavu že netreba nic z toho a ženy za nim pojdu.
JCM01 - ohladom manželky sa nepatrí nijako vyjadrovat to beriem bud rád šťastný chlap..ohladom vztahov a uletov pohoda, skoro ziadne zlé skusenosti.
Moje bývalej frajerky kamoška vzdy chcela nabuchaneho bohateho chalana,aj takeho našla, venoval sa jej a podviedla ho s nejakou sockou(vyfajčila mu), tak ju ten chalanisko nechal. Pritom baba priemerne pekná skorej chudá, vzdy vyplakavala ako ju nikto nechce a ked uz niekoho solidneho zohnala tak ho podvedie :roll:
A spoločnost v akej sa pohybujem no bary a reštiky to nie su, ani krčmy, normálne baby minimálne stredná škola a vysoká škola.
Ja fakt neviem či na Považí a Kysuce okolie ZA a dole po TN sú tie baby nejaké čudné a potom mna máte za debila čudneho čo má taketo skusenosti a skoro nikto z vás nie. Opakujem poznám aj seriozne ale je ich výrazne pomenej tak 15% z tých co som poznal osobne.
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

Nikto mu tu nedrbe do hlavy, ze netreba nic. Vsetci mi tu drbeme do hlavy, ze bohatstvo, vzhlad a socialny status su poziadavky ktore su ale minoritne. Tzn. nepotrebujes byt CEO zarabajuci miliony a vyzerat ako model aby si si nasiel zensku. Samozrejme, ze po sexi milionarovi pojde viac zenskych a budu aj lepsie vyzerat.

K tomu "Skor mam pocit ze sa bojite ze ked máte frajerky,manzelky ze nechcete si pripustiť ze by vam mohli zahnut s lepšou ligou." mam len dve veci:
1. Vzdy bude niekto kto sa bude javit lepsi ako ty, a to vobec nezalezi na tom kto si
2. To, ze je zena vo vztahu neznamena, ze ju prestanu pritahovat vsetci muzi okrem tej jeho (samozrejme plati aj pre muzov) - toto pokial si niekto neuvedomuje o sebe a partnerovi tak sposobuje velku zlobu
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Ale pointa toho co píšem je to, aby kazdý chlap nielen tu na fore, na sebe vo všetkom makal, aby bol tá úroveň za ktorou ženy budu samé behať. A ked som písal niečo Terepinovi tak presne v tomto zmysle.
1. áno ale serioznej žene ktorej aj niečo chýba tak si to s chlapom vykomunikuje a nepodvedie ho ako fena len kvoli jej malichernej nesplnenej požiadavke. Jasné že sú aj lepší chlapi napr odomňa, ale to sú tí co viac zarabaju,ešte lepšie vyzerajú,..ale radodajnu fenu aj socka zaujme aj to sa stáva.
2. áno suhlasim, ale opäť žena vzdy vie čo chce a také že ja som ta nechcela podviesť alebo podraziť to by som jej neveril.
Komu nerobí problem mat promiskuitnú ženu (nenarážam na nikoho z vás,lebo ja neviem aké máte partnerky, ale všeobecne písané) za partnerku tak si moze byť istý že je len další v poradí a moze o velmi vela prísť.
beardie
Redeemer
Redeemer

Blastbit napísal: 14 júl 2022, 13:52 beardie - 4,5 roka z 15? 15 má byť čo?
potencialny pocet rokov randenia, kedze mas okolo 30, tak si mohol randit 15 rokov
Zeny maju problem s peniazmi preto si zhánaju tých zabezpečených cim viac tým lepšie
super, myslenie z roku 1920

x-krat ti bolo vysvetlene, aj o post vyssie gogom, ze peniaze su len cast mozaiky, ty o nich tocis neustale a tym Terepina utvrdzujes v tom, ze su extremne podstatne, ale nie su
Ty ked Terepina volás von tak preto aby si si tu potom z neho robil srandu akurát tak.
ja chcem Terepinovi pomoct, srandu si z neho nerobim, nemam dovod
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

O tom by vedeli hovorit Kollárove rajdy co by mu boli dcerami ci nie su peniaze dolezité, ked vedia že zostanú zabezpečené.
Ked uz aj 20 tničky si nechaju napichat pery a majú presne také isté vzorce správania ako hentie.To už vidím tu na ulici.
Mal som len 5 báb na sex za život, ak by som začal od 15 tich randit teraz do 30 tky tak hej ziadna sláva, len ten jeden vázny vztah 4,5 ročný.
Lenze mne sa promiskuitné rajdy ktoré po mojom okrese stretávam mraky hnusia.Nechcem byt dalsí v poradí ako nejaký tampon.
Je mi luto že nechápete moje skusenosti teda najmä tie zlé.Sak tém chalanov ako ich baby podrazili a kvoli komu sú tu tiez celá halda.
beardie
Redeemer
Redeemer

mozno by si mal spravit pokrok vo svojom socialnom zivote aj ty
napriklad prestat generalizovat a riesit tak velmi prachy
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Co máte stým generalizovaním? Ved som písal ze mam aj kamarátky, ale zase chudobných chlapov si nevzali...
Skrátka chlapi co zarabaju od 1000 v cistom a výrazne viac, síce nie su boháči ale majster,podnikatel,športovec,atd priemerne vyzerajuci ale zabezpečený a kamošky skoro nadpriemer. Lenze u kamosiek fajn povaha ziadne hysterky,ani nerváčky ani radodajné zeby ma to odplašilo.
gogo956
Redeemer
Redeemer

moja filozofia je, nech si kazdy zije podla vlastneho uvazenia. Ked si nejaka zena chce napichat pery a nafuknut balony ci zadok, potetovana od hora az dolu,je to jej sukromna vec a mna ani nikoho dalsieho do toho nic nie je./ina vec by bola keby som bol jej blizka osoba, vtedy by som mal pravo sa s nou na tu temu pripadne porozpravat/. Ale do cudzich osob ma nic nie je. Ak niekto pije, fajci travu, ma sex kontakty s milion partnermi, tak je to vsetko jeho vec resp toho okruhu ludi v ramci ktoreho sa to deje. Nijako to neposudzujem, je to vec tych dotycnych ludi, kazde konanie ma svoje nasledky ktorym sa neda vyhnut, ale nie je nase pravo ich konanie sudit. :) Vsetci sme božie stvorenia, bez ohladu na to co druhi robia alebo nerobia.
beardie
Redeemer
Redeemer

od buduceho roka je 700 euro minimalka, v cistom kusok pod tym
ohanat sa litrom ako nejakou vysokou sumou... ok

generalizujes stale, o peniazoch a zenskych

schvalne si po sebe tie posty precitaj, snad v kazdom bud pises o zenskych, ktore idu po peniazoch, alebo o radodajkach
chapem, ze mas negativne skusenosti, ale tym zovseobecnovanim nepomozes ani sebe, ani Terepinovi, ani nikomu inemu
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Teperinovi pomoze na sebe makat vo vsetkom moznom a neriešiť pubertiacky pár pri kine, ale nejakú dámu ktorá z kina vyšla veselá.
beardie
Redeemer
Redeemer

javatar napísal: 14 júl 2022, 12:09keby som ten vikend nieco nemal a nechceli by teraz za letenky 1.5 oblicky tak by som doletel aj ja :P
mesiac a pol dozadu som sa ta pytal na LI, kedy budes pobliz, nabuduce napisem na WA :P

Blastbit, ty sa nechces stavit? Povazie mas rad^^
mozno ti aj poviem, ake mam znamenie

Terepin?

gogo?

detaily tu: post2402888.html#p2402888
Napísať odpoveď