Pokroky v sociálnom živote

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Terepin
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Pomoc! Mám strach z dievčat! (A už aj viem prečo)

Príspevok od používateľa Terepin »

lumir napísal:Terepin - hlavne je ustat tlak okolia. Lebo vsetko, co sa vymyka sedemu priemeru/normalu, je odsudeniahodne.
Bohužiaľ, preto som nikdy nebol obľúbený a 15 rokov šikanovaný ako na základnej, tak na strednej škole. A pravdupovediac nemám pocit, že by súčasné dievčatá/ženy túžili po nie normálnych mužoch. Čím sa pre mňa, de facto, dosť zredukoval možný výber. :(
INsomNIA
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa INsomNIA »

Terepin:Ty si jojo....Chod s Melani niekedy na prechadzku a porozpravajte sa. :wink:
Inak by si sa divil,kolko je dievcat,ktorym sa paci inakost a su k tomu este aj pekne...Len entreba sediet za notasom stale.Ako lahko sa to vravi,ja s tym mam niekedy tiez problem,ale vyjdem von a vyskusam...niekedy ma to potesi a niekedy nie.Zivot je raz taky.
Terepin
Addict
Addict

Ak narážaš na to, na čo si myslím, že narážaš, tak vedz, že už som o nej písal.
Vyjsť von - stalo sa. Spoznať dievčatá - stalo sa. Pokúsiť sa nejaké zbaliť - stalo sa.
Finálna štatistika: Poznám 5 dievčat - frajerka kamaráta, ďalšia frajerka ďalšieho kamaráta, dievča čo má odmietlo, ďalšie dievča čo ma odmietlo, a nakoniec dievča, ktorá odmietne každého.
Nazvite ma pesimistom, ale z tejto štatistiky sa len veľmi ťažko dá vycucať viac, než už som z nej vycucal. Ale rád sa nechám poučiť. Napr. ešte stále sa môžem pokúsiť zbaliť dievča, čo pravidelne každého odmieta.
Nadeo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Nadeo »

Mozno to uz niekto radil, mozno nie, ale alkohol v tomto pripade fakt pomaha. (tym nemyslim to, ze ju ozeres :D)
Terepin
Addict
Addict

Hej, nad tým som už aj rozmýšľal a mnohí mi ten nápad poradili. Robil by som to asi takto:
1. Pivo. Ak nepomôže, tak
2. pivo. Ak nepomôže, tak
3. štamprlík. Ak nepomôže, tak
4. poldecák. Ak nepomôže, tak
5. poldecák. Ak nepomôže, tak
6. fľaška. Ak nepomôže, tak
7. zobrať ma zo zeme a odniesť domov.
A opakovať to do vtedy, kým ma buď nespozná celé mesto alebo si nenájdem dievča, podľa toho, čo nastane skôr. :lol:
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

ja neviem - cital som len tohtorocne prispevky - hlavna otazka odomna znie - si spokojny so svojim zivotom tak aky je?
Melani
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Melani »

Nadeo napísal:Mozno to uz niekto radil, mozno nie, ale alkohol v tomto pripade fakt pomaha. (tym nemyslim to, ze ju ozeres :D)

Prosím ťa nie na každého to platí... a myslím, si že i keby ju opil do nálady a ona by niečo urobila a neskôr to ľutovala, tak by bol opäť tam kde bol a to že nikde....
môj názor je že alkohol problémy nevyrieši dlhodobo iba krátkodobo...
INsomNIA
Light Star
Light Star

Terepin:Tak ale aj tak nechapem jej snahu pomoct ti,ked je zadana/odmietla ta.
Takymi recami ti nikto nepomoze.Keby som bola ja tvoja kamka,tak by som ti vymyslela velmi akcny terapeuticky program. :lol: (hej,hej...bez tych nestydatych myslienok..ok? :D )
Terepin
Addict
Addict

Re: Re: Pomoc! Mám strach z dievčat! (A už aj viem prečo)

javatar napísal:ja neviem - cital som len tohtorocne prispevky - hlavna otazka odomna znie - si spokojny so svojim zivotom tak aky je?
Asi nie, keď sem píšem. ;)
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Terepin:
good point ;-)

pri citani nasledujucich rad sa prosim riad starou ludovou mudrostou: Kazdu radu prijmi ale svojho rozumu sa drz!

1. Si aky si - nazor ludi na tvoju osobu by nemal determinovat tvoj zivot. Osoba ktora najviac ovplyvnuje tvoje osobne dejiny si ty sam.
2. Vaz si sam seba a maj sa rad. Pre test si mozes skusit napisat (pre seba, nie sem) zoznam veci, ktore sa ti na sebe pacia a na co si sam na seba hrdy. Ak zoznam bude obsahovat menej ako 3 polozky tak sa namiesto zien zameraj na to aby si rozsiril tento zoznam.
3. Zien je po svete plna rit a tebe staci len jedna. Takze pokojne mozes byt pri vybere narocny. Zakladnym kriteriom by mala byt potencialna schopnost danej dievciny - milovat ta takeho aky si (a tym nemyslim schopnost prechovavat neaky cit). Zvysne uz zvlada komunikacia, ochota z oboch stran a mnozstvo spolocnej prace na vztahu - ale to plati pre kazdy vztah.
4. Vzhladom na skutocnost, ze ti staci jeden uspech je pocet neuspechov irelevantny.

GL
Terepin
Addict
Addict

1. Neskoro. Ale aj tak vďaka za príjemné slová.
2. Ale hej, ja som sa už naučil na sebe ceniť mnoho vlastností. Bohužiaľ, žiadna z nich nie je použiteľná pre súčasnú konzumnú spoločnosť a už tobôž nie pre dnešné ženy.
3. Moment, teraz sa bavíme o bazáre? :D Lebo dievčatá zo svojho okruhu som už vyčerpal.
4. Pravda. A pokiaľ za tým úspechom dôjdem, neúspechy ohlodajú moju pôvodnú osobnosť na skelet. Avšak účel svätí prostriedky.

Ty.
Filein
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Filein »

z nich nie je použiteľná pre súčasnú konzumnú spoločnosť a už tobôž nie pre dnešné ženy
Prečo?
Terepin
Addict
Addict

Počúvam undergroundovú a elektronickú hudbu a zvyknem ju aj tvoriť, sledujem filmy a seriály, o ktorých drvivá väčšina ľudí nemá ani šajnu, čítam knihy a príležitostne píšem poviedky, nefajčím, z alkoholu vypijem maximálne malé pivo (nedá sa so mnou pripiť), nepoznám a nenavštevujem nočné podniky, nechodím na diskotéky (pokladám ich za stratu času, aj tak tam nehrajú nič z toho, čo počúvam ja), som beznádejný romantik, som nežný, nie som cool, nie som tvrdý ako skala, nezarábam ťažké peniaze, prakticky nič nevlastním, som vlakový fanatik, som IT nadšenec, som hráč (a dobrý), zbožňujem absurdný, sarkastický, suchý a čierny humor (čiže tie, ktoré ľuďom nič nevravia), rád sa smejem (a to i na blbostiach), rád sa hrám so slovíčkami (využívam rôzne slovné hračky: metafory, prirovnania, dvojzmysel a pod.), zaujímajú ma zvláštnosti a čudné veci (bežné veci ma nudia), nemám sexappeal na úrovni Robert Downey Jr.

Inými slovami, súčasná pop kultúra ma totálne nezaujíma.
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...ale ty si nehľadaj konzumnú partnerku...lebo ťa tá potom skonzumuje až na "skelet" ako sám píšeš, že by si nerád...hľadaj osobu k sebe...aby sa k tebe hodila...je ich málo, takže na sklamanie sa budeš musieť pripraviť...

//...keď tak čítam tvoju charakteristiku, tak som to na 90% ja...a z vlastnej skúsenosti ti môžem napísať, že určite k sebe nájdeš osobu, ktorú zaujmeš práve tým, že si iný...nebuď ako ovca, lebo v stáde sa stratíš...
Melani
Light Expert
Light Expert

Grim napísal:...ale ty si nehľadaj konzumnú partnerku...lebo ťa tá potom skonzumuje až na "skelet" ako sám píšeš, že by si nerád...hľadaj osobu k sebe...aby sa k tebe hodila...je ich málo, takže na sklamanie sa budeš musieť pripraviť...

Toto presne mu vravím aj ja ! ale on akokeby nepočúval.... a už neviem ako mu poradiť...
INsomNIA
Light Star
Light Star

No...terepin,sorry,ale fakt nie si rarita.Takych jak si ty je vcelku dost. :D
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Terepin: len doplnim Grim-a, ked sa ti konzum nepaci (velmi dobre ta chapem) tak potrebujes nekonzumnu zenu - nemusi zdielat tvoje zaujmy (vsetky a v rovnakej miere)
zien mimo mainstreamu je samozrejme menej - to vsak nijako neovplyvnuje tvoju potrebu mat jednu, podla toho co si napisal by som skusil hladat na akciach zameranych na umenie (galerie, kniznice, non-mainstream koncerty), jemna dusa by ti asi padla vhod...
Terepin
Addict
Addict

Grim napísal:...ale ty si nehľadaj konzumnú partnerku...lebo ťa tá potom skonzumuje až na "skelet" ako sám píšeš, že by si nerád...hľadaj osobu k sebe...aby sa k tebe hodila...je ich málo, takže na sklamanie sa budeš musieť pripraviť...

//...keď tak čítam tvoju charakteristiku, tak som to na 90% ja...a z vlastnej skúsenosti ti môžem napísať, že určite k sebe nájdeš osobu, ktorú zaujmeš práve tým, že si iný...nebuď ako ovca, lebo v stáde sa stratíš...
A ako mám "nehľadať" konzumnú partnerku? Veď o nich zakopávam ako o piesok na pláži! Oni nemajú žiadne "identifikátory", podľa ktorých by som ich odlíšil. Je to ako hľadať ihlu v kope sena. Veľmi veľkej kope sena. Nie som si istý, či na to mám nervy. Pretože sa bojím, že toľko sklamaní ma otupia natoľko, že ostanem apatický voči zlyhaniam a začnem byť bezohľadný.
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

1. ako som ti napisal - na miestach kde sa mainstreamom pohrda
2. sklamanie ta nema otupit ale poucit - pokial sa ho naucis brat takto tak sa ho (ich) konecne prestanes bat - bolest k zivotu jednoducho patri
Melani
Light Expert
Light Expert

javatar napísal:1. ako som ti napisal - na miestach kde sa mainstreamom pohrda
2. sklamanie ta nema otupit ale poucit - pokial sa ho naucis brat takto tak sa ho (ich) konecne prestanes bat - bolest k zivotu jednoducho patri

Knižnice som mu radila aj ja ...
S 2. súhlasím, i ked je to ťažké, ale vy chlapi znášate ľahšie sklamanie ako my, ako sa hovorí, my sme viac citlivé(no nie všetky), ale keď je tých sklamaní už toľko že neviete čo s nimi, myslím že iné správne rozhodnutia ako znášať to , nie je...
Napísať odpoveď