Pokroky v sociálnom živote
Re: Pokroky v sociálnom živote
Prečo obeť? Ja sa nepovažujem za obeť. Len som dostal zlé karty, to je všetko.
Ty si ako moták to je tým. Roky ti bolo vysvetľované čo je dôležité u seba dosiahnuť.
Pritom stačilo tak pol roka na dosiahnutie určitých nevyhnutných zmien na priťahovanie žien.
Založiť tému začiatkom roka 2007, urobiť zmeny a už cez leto 2007 si mohol absolvovať posteľné vojny.
Pritom stačilo tak pol roka na dosiahnutie určitých nevyhnutných zmien na priťahovanie žien.
Založiť tému začiatkom roka 2007, urobiť zmeny a už cez leto 2007 si mohol absolvovať posteľné vojny.
-
starysomar
Hardcore addict
Márne ako vidno.
Ako pokračuje cvičenie, zdrava strava, chudnutie? Btw myslim ze si pomerne vysoký, co je u zien velka vyhoda.Terepin napísal: 05 apr 2025, 9:35 Prečo obeť? Ja sa nepovažujem za obeť. Len som dostal zlé karty, to je všetko.
Solution is FWB.gogo956 napísal: 05 apr 2025, 9:11 Čo som si všimol v mojom okoli, tak je to velmi o tom, či single muži tak aj ženy, ak sú dlhodobo bez vzťahu, tak po určitom čase si na tento stav zvyknu. A ked aj nadviažu nejaky kratkodobý vztah, tak ho pomerne rychlo ukoncia, pretoze by sa museli vzdat urcitej casti osobnej slobody na ktoru si už zvykli.
Fakt nechapem, preco to nie je u nas popularnejsie
Postavu si môžem dať dokopy, osobnosť nie. Pre mnohých ľudí som podivín, či už kvôli vystupovaniu, zmyslom pre humor, názormi, alebo záľubami. Vždy som taký bol a vždy taký budem, čiže riešiť postavu nemá význam. Aj tá kolegyňa mi priamo povedala "ty si vlastne žiješ vo vlastnom svete, že?" na čo som jej odvetil áno.Blastbit napísal: 05 apr 2025, 10:12 Ty si ako moták to je tým. Roky ti bolo vysvetľované čo je dôležité u seba dosiahnuť.
Je to o prístupe ku všetkému kámo, to viem posúdiť ako väčšinový introvert.
Snažím sa všetko brať s nadhľadom. Buď bude chcieť na kávu alebo nie. Ak áno - super. Ak nie - nič sa nedeje.
Hľadaj baby kompatibilné s tebou, nejaký protiklad nebýva dobrá voľba, skôr ci neskôr tam prídu trenice - to už ti opakujem zopakované.
Také baby nechodia von presne ako ja. 
Každá ide von, aj introvertka so záľubami ktoré sú pre ne bežné, ide do obchodu, ide do mhd, všímaj si čo má oblečené, ako vystupuje atd.
Tak v obchode alebo v MHD určite nebudem baliť ženskú. A vzhľadom na môj nulový sexapíl by to považovali za sexuálne obťažovanie.
Od 2007 doteraz si mal dosť času aby si si zvýšil sexepíl, presne tak ako na tej fotke čo si nedávno dával na fórum, fešák a tučko pri kolegyni.
Mozes hrat rolu, ze si ok.
Chod sa pozriet napr. na subreddit Schizoidnej poruchy osobnosti. Vacsina tych ludi musi cely zivot hrat hru na socializaciu (aj ked to nenavidia, ale aj tak sa to naucili), inak skoncia prinajhorsom bez prace a strechy nad hlavou.
Ludia najradsej hovoria o sebe. Staci pocuvat a prejavit zaujem a hned ta zacnu mat viac radi. Tu si treba dat pozor, ze by to nemalo sklznut v podliezanie. Dostojnost si zachovat treba, inak ta ludia nebudu respektovat, duplovane zeny.
Kazdopadne to, ze si zensku pozval na kavu je fajn. Je to znak, ze to nevzdavas.
Ja som niekoľkokrát hovoril, že aktívne ich loviť nebudem, ale ak sa vyskytne príležitosť tak ju využijem.
Autoeditácia príspevku po 52 sek:
Autoeditácia príspevku po 52 sek:
Sexi som už v minulosti vyzeral a bolo mi to prd platné. Preto mám v tomto smere nulovú motiváciu.Blastbit napísal: 05 apr 2025, 13:15 Od 2007 doteraz si mal dosť času aby si si zvýšil sexepíl, presne tak ako na tej fotke čo si nedávno dával na fórum, fešák a tučko pri kolegyni.
-
starysomar
Hardcore addict
Nechceš robiť na sebe a udržať stav, ešte lepšie zlepšovať - rásť, rozvíjať sa. Teda chcel by si "keby sa to samo". Vyhovárať sa však vieš takmer dokonale.
V práci sa zlepšujem a rastiem. Lenže tam to má zmysel.
-
starysomar
Hardcore addict
Výborne, tak úspech.
Ďakujem. Som na svoju prácu pyšný a vďaka tomu ma moja povesť prechádza.
zďaleka nie každá zena sa s niecim takym plne uspokojí, nie kazdej to vyhovujeFglx napísal: 05 apr 2025, 11:20 Solution is FWB.
Fakt nechapem, preco to nie je u nas popularnejsieJa mam taky vztah cca 2 roky a je to dost oslobodzujuce. Nemusis rozmyslat, ako ju potesit, netreba ziadny program na vikend, ktory by aj tak ofrflala, ziadne omedzovanie.
Kazdy si zije vlastny zivot a spolocne si akurat resetuju sexulany pud a tiez ziskaju aky-taky pocit, ze clovek nie je uplne sam. Myslim, ze furt lepsie ako pes
![]()