Pokroky v sociálnom živote

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Re: Pokroky v sociálnom živote

Príspevok od používateľa Blastbit »

Lebo máš prístup aký máš už minimálne 18 rokov. Mesiac si mohol riešiť vhodnejšiu/e ženu/y.
Sú ľudia čo to mali horšie v živote ako ty, ale o niečo sa posnažili tak aby to malo aj želaný efekt.
Ako môžeš zadreť že ti nechýba sex, keď si ho pravdepodobne ani nemal, tá s deťmi by sex chcela.
Obrazne povedané nemôžeš skákať do hlbokej vody, ak nemáš základy a zmáknutú techniku plávania.
Terepin
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Terepin »

Pred 18 rokmi by mi ani napadlo pozývať slobodnú matku na kávu a úprimne by som ani nevedel ako sa ku nej vôbec ozvať.
A aká je "vhodnejšia" žena v mojej vekovej kategórii? Rúžový jednorožec?
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Keď si mal 19 rokov mal si robiť to čo funguje u chlapov v tej vekovej kategorii, keď balili 17-18 ročné a vyšlo im to.
V tvojej vekovej kategorii je podľa teba problém nájsť slobodnú 30 ročnu ? Zapni mozog a vypni mozog na tieto výhovorky.
Ružový jednorožec je chlap, takže skús iné prirovnanie, radšej makaj na sebe od hlavy po päty a osvojuj si to čo všeobecne funguje.
Terepin
Addict
Addict

Keď som mal 19 rokov som bol nezamestnaný a nemal som za čo baliť. A predtým na strednej som nemal koho baliť keď na celej škole boli dokopy dve dievčatá.
Slobodnú 30ku bez detí, bez rozvodu, atraktívnu a nevymletú? Áno, je to nemožné. Pekné ženy sú samé preto, lebo chcú byť samé, takže si u nich neškrtnem. A tie, ktoré nechcú byť samé, buď vyzerajú ako cesta do roboty alebo majú drbnutú povahu a o také záujem nemám.
Rúžový jednorožec je chlap? To som nepochopil.
Aj keby som vyzeral ako Schwarzenegger za mlada, i tak nebudem chodiť baliť cudzie ženy do nočných barov. Nikdy ma to nebavilo a nikdy ma to baviť nebude.
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa starysomar »

"čiže moje šance zostanú navždy na nule"
Pri takých postojoch, mentalite, povahe - áno.
Ak Ťa nebaví robiť to, čo treba pre dosiahnutie cieľa - čo tu 18 rokov riešiš?
Terepin
Addict
Addict

starysomar napísal: 17 apr 2025, 13:36 Pri takých postojoch, mentalite, povahe - áno.
Na rozprávky o šťastnej láske až do smrti som už pristarý. Tomu som veril do 25ky. A potom som veľmi kruto (a bolestivo) vytriezvel.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Kto mal 19 rokov nemal prácu ale študoval, v KE je viacero škôl kde ženy spoznať.
Prípadne ísť len na brigády cez leto a na letných brigádach je mraky žien na zoznámenie.
Pekné ženy sú preto samé lebo hladaju zabezpečeneho kanca, to je geneticky danné, zachovanie rodu, mať pekné deti.
Ty si tu písal o ružovom jednorožcovi ako prirovnanie k žene, hoci ružový jednorožec je chlap, veď mužský rod, nie ženský. :roll:
Arnoldovi stačilo len prísť tam kde boli ženy a samé za nim prišli, ale zase Arnoldom byť nemusíš, stačí aj atletická postava, obliekanie.
Ani ja som baby nebalil v nočných kluboch, popísal som snimi, desiatky som vytiahol von, z toho sa vykrištalizovali už potom len tie vhodnejšie.
Terepin
Addict
Addict

Blastbit napísal: 17 apr 2025, 13:41 Kto mal 19 rokov nemal prácu ale študoval, v KE je viacero škôl kde ženy spoznať.
Prípadne ísť len na brigády cez leto a na letných brigádach je mraky žien na zoznámenie.
Pekné ženy sú preto samé lebo hladaju zabezpečeneho kanca, to je geneticky danné, zachovanie rodu, mať pekné deti.
Ty si tu písal o ružovom jednorožcovi ako prirovnanie k žene, hoci ružový jednorožec je chlap, veď mužský rod, nie ženský. :roll:
Arnoldovi stačilo len prísť tam kde boli ženy a samé za nim prišli, ale zase Arnoldom byť nemusíš, stačí aj atletická postava, obliekanie.
Ani ja som baby nebalil v nočných kluboch, popísal som snimi, desiatky som vytiahol von, z toho sa vykrištalizovali už potom len tie vhodnejšie.
Študoval som eletrotechniku/IT. V tej sfére boli jedinými ženami učiteľky.
Bol som na letnej brigáde v Česku. Všetko to boli mladí chalani alebo starý chlapi.
:roll:
Ako som už nespočetne krát spomínal, atletickú postavu som mal až do 20ky. A bolo mi to prd platné.
Ja som si tiež s nimi písal. Prvá ma obvinila, že som po nej vrieskal, druhá odo mňa chcela, aby som skonvertoval na jej vieru, po pozvaní tretej so mnou bývalý kamarát prerušil všetok kontakt, štvrtá/piata/šiesta pozvanie odmietli, do siedmej som sa nešťastne zamiloval, ôsmej ťahalo na 50ku, deviata žije v USA a desiata sa doteraz vyhovárala prečo nikdy nemá čas. Úplne všetky, ktoré som mohol pozvať, som aj pozval. 100% využitie šancí.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Okrem elektrotechniky/IT sú v KE aj iné stredné a vysoké školy. Tak si mal isť na brigádu kde sú aj ženy. Riešil si nevhodné a 50 ročnú ? wtf.
Terepin
Addict
Addict

To akože som mal študovať čo nechcem len kvôli tomu, aby som bol v prítomnosti dievčat? WTF. Ja nie som Cassanova.
Ju som riešil asi pred piatimi rokmi, vtedy mala okolo 44 rokov. Ale bola krásna. A iné ako nevhodné neboli. Vyberal som len z toho na čo som mal.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Ked si chodil na elektrotechniku/IT tak v KE sú aj školy kde sa vyskytuje mnoho žien, tak po vyučovaní si mohol chodiť za nimi a tak ich spoznávať.
Terepin
Addict
Addict

Chodiť za nimi? A čo som, stalker?
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Spoznávať ženy, zoznamovať sa s nimi. Zase to u teba nepadlo na úrodnú pôdu nechaj tak.
" Ak Ťa nebaví robiť to, čo treba pre dosiahnutie cieľa - čo tu 18 rokov riešiš? " - vytesať :plus:
Terepin
Addict
Addict

Ako nehnevaj sa na mňa, ale chodiť otravovať cudzie ženy len tak na ulici je podľa mňa úchylné.
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

Terepin napísal: 17 apr 2025, 14:04100% využitie šancí.
za 18 rokov iba 10 zenskych, to je extremne malo
tolko bab si mal oslovit za mesiac
Terepin
Addict
Addict

Nie je problém. Zaregistrujem sa na akejkoľvek zoznamke a napíšem desiatim za jeden deň. :D
beardie
Redeemer
Redeemer

si robis srandu, ale ano, to je ten sposob, ako sa k niekomu dostat
Terepin
Addict
Addict

Skúšal som to. Zabrala len tá jedna 40ka.
beardie
Redeemer
Redeemer

neviem, ako si myslis, ze sa ostatni ludia dostavaju k partnerom, ale urcite to nebude nekomunikaciou
Terepin
Addict
Addict

Ja sa k cudzím ľuďom len tak bezdôvodne neozývam. Mne bolo odmalička vštepované "neotravuj druhých a nestaraj sa do nich".
Napísať odpoveď