Pokroky v sociálnom živote

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
zuzanuska
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: Pokroky v sociálnom živote

Príspevok od používateľa zuzanuska »

Príliš si na ňu tlačil. Keď o tom nechcela hovoriť, tak nechcela. Mal si skúsiť inú tému na odľahčenie. Možno by sa ti potom otvorila aj sama, keby z nej vyprchá to napätie/ smútok/možno nervozita. Potom to vyzerá, že ste sa urazili obaja.
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

Terepin napísal:Povedala, že má blbú náladu. Ja som sa opýtal prečo. Ona že má problémy. Opýtal som sa, či jej môžem pomôcť. Ona že mám na to zabudnúť. Spýtal som sa, či na jej problémy alebo na ňu. Ona odvetila, že oboje.
Či to bola pravda alebo nie ma už vôbec nezaujíma. Pekne krásne sa vratim k starému osvedčenému spôsobu života: ja si svoje problémy budem riešiť sám a ostatní nech si tie svoje nechajú pre seba.
Prečo sa chceš s niekym baviť o jeho/jej problémoch keď ti najskôr dosť zreteľne povedala že nechce tvoju pomoc? To bol problém sa dať do offline režimu na facebooku?
Terepin
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Terepin »

Mám ju hlboko v riti. Nech si rieši svoje depky u niekoho, kto je dostatočný ch*j na to, aby jej venoval čo i len sekundu.
kabul
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kabul »

preco by mala byt povinna riesit to s tebou?
neni to tvoja vec, ponukol si sa, fajn, nechcela, fajn, viac sa o to nestaram zvlast ked si neni schopny sa s nou o tom bavit....keby na mna stale niekto tlacil povedz to, povedz to, tak sa tiez nanho nastvem
jej urazeniu sa vobec necudujem, tvojmu uz ano....preco by mala pred tebou padnut na rit... zatoze si bol ochotny jej pomoct z jej problemov? si snad psycholog? dost o tom pochybujem lebo by si sa takto nespraval...

clovece ty nie ze mas problem zbalit nejaku holku, ty mas problem s komunikaciou ako takou
Waldo
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Waldo »

Cim dalej tym viac ma utvrdzujes v tom, ze tebe niet pomoci. Na internete si obycajny attention whore a podla tvojich nazorov sa necudujem ani jednej z tych troch dievcat ze s tebou nechceli mat nic spolocne.
Terepin
Addict
Addict

Viete, ako prebiehala komunikácia? Nie. Celý čas bola v depresii. Len zo slušnosti som sa jej opýtal, či nechce pomôcť. Odpoveď bola rovnako maniodepresívna ako zvyšok konverzácie. Proste ako Melani na začiatku, len s tým rozdielom, že ona pôsobila príjemne a ak nemala depku, tak aj veselo. A chcela sa zmeniť, čo sa jej to aj podarilo. Táto tu to mala hlboko v zadku, jej reakcie boli ako od emáčky. S takou nechcem mať nič spoločné, mám dosť vlastných problémov.
Nič to, idem inde. Ešte je kopec možností, kde môžem hľadať. :-)
Terepin
Addict
Addict

lumir napísal:
tak toto je drsne :D ak by som mal v sebe stipku hrdosti, tak ju poslem obratom do ****. aj keby som si nemal zatrtkat nasledujucich 10 rokov.
Tak konečne som našiel v sebe odvahu a poslal som ju do tej pi*e. Síce som tým prišiel o možnosť sa v piatky stretávať s partiou, ale to ma netrápi. Nájdem si iné.
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Och, tak teraz je z teba hrdina, teraz pojdu po tebe vsetky.

Uvedom si, ze nie si panom vesmiru a damy sa ti nemusia zverit zo vsetkym co maju na srdci, hlavne ked ta poznaju kratko. To, ze si prejavil "zaujem" je sice pekne ale si jak tulavy pes pred Tescom ktory sa tlaci do kufra tvojho auta.

Ak to takto budes riesit furt a hlavne roztrubovat jaky si ty neskuseny a nesmely tak ulovis tak akurat pneumatiku z Vahu.
Terepin
Addict
Addict

Aj si si dal tú námahu prečítať si citovaný text a o čo vlastne šlo, alebo si si prišiel len tak zo športu na mňa nakydať hnoj? Urobilo ti to dobre?
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Nie, len tak som dosiel a strelil sem tu odpoved aby rec nestala ... :scratch:

Kazdy ma obcas zlu naladu, neciti sa dobre, sere sa mu nieco v zivote alebo je to len depka out of nowhere. Niekto je taky, ze sa potrebuje OSOBNE vyrozpravat, niekto na to chce zabudnut a mysliet na nieco ine.

Ja neviem ... Ja uz prestavam verit v tvoju napravu ... Zhodou nahod natrafis na rovnaky charakter ako ty ... Whining douche a je to zrazu ehm, s ktorou nechces mat nic spolocne.

Prestan v kazdej zenskej vidiet svoju nastavajucu, vschop sa, prestan fnukat o tom ze si "miloval", najdi si kamaratky aby si si rozsiril schopnosti vobec normalne komunikovat zo zenami a aspon trochu pochopil ich myslenie a potom mozes nieco skusat.
Terepin
Addict
Addict

Zachovala sa ako sviňa. Tu nie je viac čo dodať. Nebola schopná mi normálne ako dospelý človek oznámiť, že je koniec. Nie, ona musela tresnúť do neba volajúcu hovadinu, ktorú odôvodnila ešte väčšou hovadinou. A urobil som to, čo mi bolo poradené tu na fóre. Takže nechápem, čo ti vadí na mojej reakcii.

Už som sa naučil dievčatá vnímať ako každé iné stvorenie na tejto planéte a pomaly si na ne začínam budovať zdravú averziu, takže šanca, že by som nejaké ďalšie dievča automaticky považoval za svoju nastávajúcu, sa blíži k nule.

Tretie (a posledné) dievča z partie som pozval na posedenie ku káve. Myslím, že to bolo dostatočne pomalé. Najprv súhlasila, potom to posunula kvôli škole a nakoniec zrušila kvôli svojej depresii.

Takže sa môžem presunúť inde a začať od piky. Ako flegmatik bez úprimnosti a s pretvárkou, ako mi tu bolo poradené. Som úprimne zvedavý, aký úspech mi to prinesie. :)
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Ja furt rozpravam o tej tretej ... Madam M som nikde nespominal.
Ale ok, rob co chces ...
Terepin
Addict
Addict

Ja som vôbec nerozprával o tej tretej. Do pi*e som poslal tú druhú. Ostatne aj preto som ocitoval príspevok, aby bolo JASNÉ o čom píšem. A s prvou som dobrý kamarát.
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

No nic, ja sa v tejto teme uz vobec nevyznam ... Na predoslej strane riesis "tretiu", zrazu zahlasis prognozu buducnosti, ze seres na vsetko ... Potom zrazu odcitujes text a rozpravas o druhej ale v predoslom poste spominas Melani ... Ach

Stanov si jeden ciel a ostatnych sa nechytaj alebo ich aspon nespominaj.
Terepin
Addict
Addict

Takto. Melani je prvá. Tá, čo ma oje***, je druhá. No a tretia je tá maniodepresívna. Beriem to chronologicky ako som ich spoznával.

//autoeditácia príspevku (21 Jan 2012, 10:53)
Chcem sa poďakovať Melani aj kamarátovi, že sa dohodli a spolu mi ukázali, že to, čo som robil, bolo proste od základu zle. A na zlých základoch sa nedá postaviť nič dobré, nech by som sa už snažil akokoľvek.
Teda plán B škrtám a idem využiť plán A.
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

Záverečná chlapci, pokračovanie snáď niekedy na budúce...
Terepin
Addict
Addict

Bez priatelky, 28. Relativne stastny. Ma to vyznam riesit?

hughito napísal:Áno, má význam to riešiť. Ak netrpíš nejakou poruchou, tak nie je normálne mať 28 a ešte nemať priateľku a sex, resp. aspoň nejakú skúsenosť v tomto smere. Ak poruchu nemáš a len si sa nejak záhadne do tohto stavu dostal, tak pracuj na tom, aby si ho čím skôr odčinil. Už len to, že takúto vec riešiš na hojku a rátaš tu pochybné % značí, že s tým máš dosť zásadný problém a "šťastný" si naozaj len relatívne.
Áno, keď je výber, dá sa skúšať. Dá sa veľa vecí. No ak sa polovicu svojho života zdržiavaš na miestach, kde je osôb s opačným pohlavným ako šafránu, tak len ťažko k niečomu dospeješ. Pokiaľ teda nie sú manipulatívny hajzel...

Odoslané z Nokia 7 plus pomocou Tapatalku

//rozdelena tema a priradena k starej teme z minulosti
Terepin
Addict
Addict

Re: Bez priatelky, 28. Relativne stastny. Ma to vyznam riesi

aacid napísal:no tak s odmietnutim, to mas fakt problem, lebo ani ten najlepsi balic bab na svete nema 100% uspesnost, a veru ani 50%... realita je taka ze zrovna tito balici funguju na pravdepodobnosti. ak je pravdepodobnost uspechu pri osloveni 5%, tak ak oslovis jednu, mas sancu 5%. ak ich oslovis 100, tak sanca ze aspon u jednej budes mat uspech rapidne stupa.

ja nie som ziadny psycholog a tymto blokom teda moc nerozumiem, ale povedal by som ze problem je ze toho robis velke halo. stavias zeny niekam vysoko na oltar a potom mas strach z ich posudzovania. ber to tak ze si uspesny clovek, mas karieru, si financne zabezpeceny, ako si sam napisal, citis sa spokojne tak na 80%... to ze oslovis zenu a ona ta odmietne to nijak neovplivni, stale budes uspesny a spokojny clovek.

bude to teraz vyzerat ze sa moc upinam na ten eskort, ale ako si sam napisal, tam ta isto neodmietne :) a mozno prave kontaktom so zenami, ktore si nechavaju platit za sex si uvedomis ze aj zena je iba clovek, rovnaky ako ty.
Ja som vďaka svojej milujúcej rodine došiel k presvedčeniu, že ženy sú vypočítavé harpie. Mám to v sebe zakorenené tak hlboko, že zakaždým, keď sa ku mne nejaká ozve, tak sa mentálne prepnem do obranného režimu.

hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Terepin napísal:Áno, keď je výber, dá sa skúšať. Dá sa veľa vecí. No ak sa polovicu svojho života zdržiavaš na miestach, kde je osôb s opačným pohlavným ako šafránu, tak len ťažko k niečomu dospeješ. Pokiaľ teda nie sú manipulatívny hajzel...

Nevie, aké sú to miesta, ale ja som tiež nikdy aktívne nehľadal partnerku ani preto nič nerobil. A neustále sa nejaké ženy objavovali. Hádam ty ani ten týpek, čo založil tému, nesedíte vkuse doma. Takéto situácie často prichádzajú samé, neplánovane.
Terepin
Addict
Addict

Ak nerátam základnú školu, tak na strednej ich boli "až" dve, na výške v ITčku pre istotu žiadne a tých málo žien v práci buď 50+ vydaté. Tomu vravím výber.

Napísať odpoveď