Pokroky v sociálnom živote

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
hojko
Site Admin
Site Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Pokroky v sociálnom živote

Príspevok od používateľa hojko »

Terepin napísal:Prečo nie? Suchozemské veľryby sa považujú za krásavice a požadujú mužov so sexepílom cez 9000, tak prečo by som ja nemohol žiadať priemerne vyzerajúcu ženu?
Pretoze na taku nemas.
Terepin
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Terepin »

Načo sa potom obťažovať s hľadaním?
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

To neviem, to musis ty vediet. Ja som svoj nazor prezentoval k tebe uz v auguste:
post2312282.html#p2312282
post2312349.html#p2312349
Terepin
Addict
Addict

Logika hovorí, že ak na ženy nemám, tak nemá zmysel si nejakú hľadať.
Markoff
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Markoff »

Tí čo ženu maju ti budu stále hovoriť, že si looser a že na to nemaš. Oni nevedia čo to je byť dlho sam aj keď sa snažíš...
Terepin
Addict
Addict

Niekto mal holt šťastie a chodieval do škôl, kde sa o dievčatá doslova potkýnal. Mne sa táto možnosť po základnej škole scvrkla na nulu.
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Pozri, ja by som videl 2 hlavné problémy ľudí, ktorí sa sťažujú na to, že si nevedia nájsť babu:

1. Majú príliš vysoké požiadavky, čo kľudne môže byť Terepinov prípad. Jednoducho ak tvoj celkový vzhľad nie je nadpriemerný a nie si aspoň niečím pre ženu atraktívny (bohatstvo, sláva, moc, atď.), tak nemôžeš reálne čakať, že ulovíš Miss-ku s IQ 130 a rovnakými záľubami, ako máš ty. Nie je to nemožné, ale pravdepodobnosť sa limitne blíži k nule. Je nutné sa sebakriticky zhodnotiť a nastaviť si reálne očakávania od potenciálnej partnerky.

2. Nevyvíjajú žiadnu/nedostatočnú snahu nájsť si partnerku. Ak niekto chodí len do roboty a domov, tak je jasné, že asi nikoho nového nenájde. Tinder je dobrá vec, ale tiež nefunguje automaticky. Potrebuješ sa odlíšiť od zvyšku chlapov tam, nahodiť si tam nejaké zaujímavé fotky a zaujímavý popis v BIO. Som si istý, že za pár týždňov používania sa dá vybaviť niekoľko randíčok.

BTW, ešte poznámka k škole - chodil som na IT gympel, potom na IT výšku a dokázal som si nájsť frajerku v momente, keď som sa rozhodol, že mi začína chýbať polovička v mojom živote. Samozrejme to znamenalo určité zmeny, ktoré som musel spraviť, ale výsledok sa dostavil. Frajerky som inak nikdy nemal zo školy. Ešte si spomínam na srandovnú poznámku, ktorou okomentovala súčasná frajerka moju fotku z čias gympla. Povedala na ňu, že vtedy by o mňa ani bicykel neoprela, takže to asi dostatočne vystihuje potrebu zmeny k lepšiemu v mnohých oblastiach :lol:

Grammar Nazi poznámka na záver - píše sa "loser"!
Terepin
Addict
Addict

Pilifo napísal:1. Majú príliš vysoké požiadavky, čo kľudne môže byť Terepinov prípad. Jednoducho ak tvoj celkový vzhľad nie je nadpriemerný a nie si aspoň niečím pre ženu atraktívny (bohatstvo, sláva, moc, atď.), tak nemôžeš reálne čakať, že ulovíš Miss-ku s IQ 130 a rovnakými záľubami ako ty. Nie je to nemožné, ale pravdepodobnosť sa limitne blíži k nule. Je nutné sa sebakriticky zhodnotiť a nastaviť si reálne očakávania od potenciálnej partnerky.
Práveže naopak, ja sa takýmto ženám vyhýbam veľkým oblúkom. Ba čo viac, už sa mi niekoľkokrát stalo, že sa ľudia smiali z toho, aké ženy sa mi páčia. Minule odo mňa takto chcel kolega fotku tej Američanky a keď ju zbadal, tak sa začal rehotať ako kôň. A podobné reakcie som mal aj od svojich sestier, mami, či strýka. Takže moje požiadavky istotne nie sú prehnané.
Pilifo napísal:2. Nevyvíjajú žiadnu/nedostatočnú snahu nájsť si partnerku. Ak niekto chodí len do roboty a domov, tak je jasné, že asi nikoho nového nenájde. Tinder je dobrá vec, ale tiež nefunguje automaticky. Potrebuješ sa odlíšiť od zvyšku chlapov tam, nahodiť si tam nejaké zaujímavé fotky a zaujímavý popis v BIO. Som si istý, že za pár týždňov používania sa dá vybaviť niekoľko randíčok.
Ja si zvyknem s kamarátmi sadnúť večer do reštiky a pozhovárať sa, takže to nie je len práca a doma. Čo sa Tinderu týka, tak tam si vyhľadám lepšiu fotku. A bio si tiež môžem vylepšiť. Uvidím, či sa niečo zmení.
yoggy

Príspevok od používateľa yoggy »

Terepin napísal:Niekto mal holt šťastie a chodieval do škôl, kde sa o dievčatá doslova potkýnal. Mne sa táto možnosť po základnej škole scvrkla na nulu.
Pretoze ludia ziju cely zivot v jednom meste, kupia si byt o poschodie vyssie ako rodicia ze? :roll:
Terepin
Addict
Addict

Pilifo napísal:BTW, ešte poznámka k škole - chodil som na IT gympel, potom na IT výšku a dokázal som si nájsť frajerku v momente, keď som sa rozhodol, že mi začína chýbať polovička v mojom živote. Samozrejme to znamenalo určité zmeny, ktoré som musel spraviť, ale výsledok sa dostavil. Frajerky som inak nikdy nemal zo školy. Ešte si spomínam na srandovnú poznámku, ktorou okomentovala súčasná frajerka moju fotku z čias gympla. Povedala na ňu, že vtedy by o mňa ani bicykel neoprela, takže to asi dostatočne vystihuje potrebu zmeny k lepšiemu v mnohých oblastiach :lol:
Pred rokmi som si vymenil šatník v štýle "všetko do kontajnera a kúpiť odznova". Skočil som ku kaderníčke, aby som si zmenil účes, na čo mi ona povedala, že s mojimi vlasmi sa dá urobiť len veľmi málo. Imidž som zmenil o 150 stupňov a našiel si aj vlastný štýl, ktorého sa držím, no i tak sa občas zvyknem poradiť so sestrami.
yoggy

Stale tu ale existuje moznost bez vlasov, popr. skoro ziadne.
Terepin
Addict
Addict

Zase si nedám oholiť hlavu kvôli možnosti vliezť do vagíny.
yoggy

:roll:
Terepin
Addict
Addict

Nie som natoľko zúfalý, aby som urobil hocičo, len aby som si vrzol. Zase odtiaľ potiaľ.
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

tak to na tom potom nie si až tak zle ako prezentuješ :lol:
Terepin
Addict
Addict

Tak som si zohnal omnoho lepšiu fotku a napísal bio, ktoré by malo byť pre ženy dostatočne zaujímavé. Už mi zostáva len počkať.
TK1991
Star
Star

Príspevok od používateľa TK1991 »

Terepin: nestracaj na tych zoznamkach cas tym ze budes vyhladavat dokonale profily zien.
Trebars ja ked som chodil na badoo tak som tie srdiecka posielal zaradom vsetkym zenam ani som nepozeral ako vyzeraju. Kludne som som ich poslal aj stovke zien, je to 5 minut roboty a druhy den som pozeral ktora mi srdiecko vratila a z nich som si uz vyberal ktorej napisem.
Neverim ze na teba ziadna zo stovky nezareaguje.
Terepin
Addict
Addict

Na Tinderi som sledoval len fotky, nič viac. A dokonalosť je nudná.
Na Badoo som bol mesiac, keďže som sa stavil s kolegami, že mi nikto neozve. Dopadlo to ešte lepšie: za mesiac som mal 0 prezretí profilu.
yoggy

Badoo je dobre tak maximalne pre ludi zo Sovietskeho zvazu. Takze sa nedivim.
Terepin
Addict
Addict

Existuje vôbec zoznamka, ktorá je normálna?
Napísať odpoveď