Pokus o zmier

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
kekso
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kekso »

hojko napísal:Mne sa najviac paci, ze bezne beries 15-30 tisic za stranku, ba dokonca aj 60 tisic a tu sa ides zasierat kvoli necelym dvom tisickam???
60 tisic to bola skor vynimka - dostal som sa k projektu financovaneho z Europskej unie a kolko dostali penazi, tak tolko museli minut.
Samozrejme, ze za par tisic by som projekt nerobil - vtedy bolo leto a nemal som akurat ziadnu zakazku - povedal som si, ze to spravim za dva tyzdne a budem mat v recenziach dalsiu stranku. Robil som to teda v podstate zadarmo.
Je pravda, ze som blbec, ze som od toho neodstupil hned ako zacal vymyslat hovadiny. Keby som tento clanok cital po niekom inom, tak tiez len poviem, ze je to blbec, ze od toho neodstupil skvor ako to tak skoncilo. Kazdopadne clovek si musi nieco zazit na vlastnej kozi aby sa z toho konecne poucil. Ak mi este raz niekto povie, ze chcem za svoju pracu vela, tak ho len odporucim hladat lepsiu cenu u inych a ked nic nenajde, tak nech zase zavola..
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Ak je to co pises pravda, tak
1) pan musi byt dusevne chory, resp. minimalne nabeh na dusevnu chorobu tam bude
2) Tvoja praca ma zrejme vacsiu hodnotu ako 2300,- ale ak robis zakazky za 15-30k tak by som sa na to vy*** (tiez ma uz natiahli o skoro patku a sral som na to)
3) Pokial nemas nejaku zmluvu o dielo tak si nahrany a v pripade obciansko-pravneho sporu nemas ziadnu sancu
4) Vysrat sa na neho, nedvihat telefony, absolutne ignorovat ...
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Za dva tyzdne a za 2300 korun, to by som ani z postele nevstal, teda pokial skutocne robis zakazky za 15-30 tisic a tato ti mala trvat dva tyzdne. Ak by si to robil tri dni, tak pohoda, ale to co opisujes mi pride neskutocne divne.
Napísať odpoveď