Pokuta

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
M142
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa M142 »

Stilo napísal:chod na nejake námestie (niekde kde su aspon nejaki policajti) zober si tam krabicu, hoci aj od mlieka alebo rovno odpadkovy kos a zacni donho kopat .. chces mi povedat ze taketo spravanie je na verejnosti dovolene a nejedná sa o priestupok ?
Lebo ja si myslim ze toto zo slusnym spravanim na verejnosti nema nic spolocne a policajti su na to aby dozerali na poriadok.

Jednoducho sa policajti snazili chlapca vystrasit ,co sa im aj mozno podarilo..

poznam este jeden vyznam skratky ACAB - all criminals all bastards
Lenže je rozdiel kopať do odpadkov a robyť tam bordel a odkopnúť nejakú krabicu čo stojí v ceste :roll:
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vendo »

Stilo napísal:chod na nejake námestie (niekde kde su aspon nejaki policajti) zober si tam krabicu, hoci aj od mlieka alebo rovno odpadkovy kos a zacni donho kopat .. chces mi povedat ze taketo spravanie je na verejnosti dovolene a nejedná sa o priestupok ?
Lebo ja si myslim ze toto zo slusnym spravanim na verejnosti nema nic spolocne a policajti su na to aby dozerali na poriadok.
neviem co je trestne na tom ked mas pred sebou nejaku krabicu namiesto obidenia do nej jemne kopnut a tym ju posunut?
a btw za taketo "prehresky" sa dava pokuta 200Sk (co ja viem)
//edit: tak odletela 5 metrov, mohli ho za to upozornit. btw: su to pani policajti co by hentaky bordel mali z mesta (asi namestia) odpratat
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

vendo napísal:neviem co je trestne na tom ked mas pred sebou nejaku krabicu namiesto obidenia do nej jemne kopnut a tym ju posunut?
jemne kopnúť? Neodletela náhodou 5 metrov?
Stilo
Star
Star

Príspevok od používateľa Stilo »

M142 napísal:Lenže je rozdiel kopať do odpadkov a robyť tam bordel a odkopnúť nejakú krabicu čo stojí v ceste :roll:
aky je v tom rozdiel?
vendo napísal:neviem co je trestne na tom ked mas pred sebou nejaku krabicu namiesto obidenia do nej jemne kopnut a tym ju posunut?
nie je lepsie do nej nekopnut?

nepozerajme na to z hladiska ci to je zakonne alebo neni.. neni normalne predsa aby sme teraz vsetci kopali do krabic, flias, plechoviek lebo nam zavadzaju v ceste.. v uliciach predsa musi byt poriadok - a to nemyslim len poriadok v zmysle ze na zemi nebudu odpadky atd
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

vendo napísal://edit: tak odletela 5 metrov, mohli ho za to upozornit. btw: su to pani policajti co by hentaky bordel mali z mesta (asi namestia) odpratat
máš pravdu, bordel ktorý kope do krabíc by mali z ulíc odpratať.
ivoralik
Star
Star

Re: Pokuta

Príspevok od používateľa ivoralik »

husis napísal:zdravim, dnes som isiel s chalanmi cez mesto a bola tam krabica (asi od TV) tak som to nej kopol a odletela asi 5 metrov :D ....zrazu dvaja ACABI (policajti) vybehnu spoza rohu z obuskami a zacnu po mne jacat, tak som zastavil a sa ma pytali co do toho kopem, som povedal ze mi to zavadzalo v ceste, a oni ze uprac to, tak som to hodil do kosa a potom mi dali 500 sk pokutu a ze v piatok pobede to mam prist zaplatit na policiu, A NEDALI ZIADNY BLOCEK........ CO MYSLITE MAM TO IGNOROVAT CI ZAPLATIT ?
urcite by som to radšej išiel vyplatiť a nemaŤ zbytočné problemy..a obliekol sa radšej trocha ináč
husis
Medium Expert
Medium Expert

Re: Pokuta

Príspevok od používateľa husis »

ivoralik napísal:urcite by som to radšej išiel vyplatiť a nemaŤ zbytočné problemy..a obliekol sa radšej trocha ináč
on si asi myslel ze mu dam na mieste 500 sk ... ked som povedal ze nemam tak povedal ze v piatok na policii, a ani nepovedal kde ho najdem ani nic a ani blok mi nedal tak co mam platit
TomAss
King
King

Príspevok od používateľa TomAss »

chcel si zarobit a ked si nemal prisebe tak aby to nevypadalo blbo trepol nech prides tot vse...ser nato nemas blocek...a tiez si myslim ze kopnutie do krabice je nejaka pohroma :? ...keby sa radsej zaujimali o ine veci magori :?
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

husis napísal:noo pytali si obciansky, cosi si zapisoval, povedal ci to zaplatim hned, som povedal ze nemam peniaze, ze zajtra to zaplatim a nadal mi ze zajtra nema sluzbu ze az v piatok.... ze v piatok o 16:00 mam prist na policiu to zaplatit, ale blocek nedal ziadny .....
A ja ti poviem čo urobíš. V piatok zoberieš 500 korún, priateľku alebo nejakú krásnu devu a pôjdeš s ňou pekne do mesta. A nejakého šaša s obuškom miesto mozgu si naozaj nevšímaj. Nie je bločik? Nie je pokuta :wink:
dudinko
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dudinko »

Kua, kvoli takejto hovadine idu ludi obmedzovat a zdrzovat. Nech mu da len slovny dohovor ale 500 SK? Ako podla mna nieje normalne ze odkopnes krabicu 5 metrov, ja by som ju len nohou odsunul. Nech sa radsej pozru na udrzbu nasich ciest, zodpovednost niektorych vodicov, neoznacene prechody a dalsich desiatok veci.

Tiez je mozne, ze tu krabicu tam dali oni a potom "necakane" vybehli z rohu. Neviem nebol som tam, ale z tvojho opisu to tak citim. Typujem ze to boli mestsky policajti, ktory vedia fakt uz len buzerovat ludi (nechcem nikoho urazit, ale podla mojich skusenosti je to tak) a pytat peniaze.
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Dudinko:Nechcel som to tu písať, ale už keď to tu je.
Keď som si to prečítal, ako prvé ma napadlo presne to čo teba. Či tá krabica náhodou nebola nimi podstrčená s tým, že pár 500viek k výplate predsa bodne.
robbu
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa robbu »

To by boli asi fakt dost unudeni policajti keby to tam podstrcili.

Moja rada: neplat to, aspon pokial ti nepride upozornenie.
Lolofon
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Lolofon »

neviem podla mna ti pokutu za to dat mohli ,iked 500 sa mi zda byt trosku nadnesene ,ja som raz dostal za to ze om odhodil zuvacku na zem 50sk :?
ak ale nedaju blocik tak nemas vlastne co platit
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa enter00 »

stara znama pravda, hlavne na dopravakov plati okridlena veta "blocik nepotrebujem".
husis
Medium Expert
Medium Expert

predstavte si ze dnes volali ze co som to neprisiel zaplatit, ze zatjra o 7:30 rano mam prist :evil:
midnight_man
Guru
Guru

all

Príspevok od používateľa midnight_man »

dokaz....aky maju dokaz ze v tu chvilu si tam bol? ziadny...slovo proti slovu..nedali ti blok...mozes sa na to vys*at..nemaju ziadny doklad pravne nemozu od teba vymahat tu pokutu..aj ked kontroluju ci zastanes na STOPKE maju kameru aby mali daky dokaz ze si nezastal...takze tak vies :) MOZES SA NA TO VYS*AT NEMAJU PRAVNE PODKLADY NA TO ABY MOHLI OD TEBA VYMAHAT TU POKUTU
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

husis: A o tejto záležitosti si povedal svojim rodičom?
husis
Medium Expert
Medium Expert

eritrocit napísal:husis: A o tejto záležitosti si povedal svojim rodičom?
jasne uz je to pohodka, tatko to vybavil na 100 sk
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

husis napísal:jasne uz je to pohodka, tatko to vybavil na 100 sk
NEDAL by som im ani halier!
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Lolofon: A co sa cudujes? Bud rad, ze si za tu zuvacku dostal len 50 korun, bezne sa dava za to v klude 500, rovnako ako aj spak z cigarety.

dudinko: Neviem co ma mestsky policajt spolocne s udrzbou ciest alebo neoznacenymi prechodmi. Napokon pokial je neoznaceny, tak to asi nie je prechod ;)

midnight_man: Nemyslim, ze je potrebne, aby mali zaznam ako do tej krabice kopol.
Napísať odpoveď