pokuta z madarska?
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: pokuta z madarska?
nordkapp_pb & Thovt: Vsetko je to pekne, len skuste to v praxi vysvetlit aj madarskym policajtom 
-
Fabo
Hardcore addict
To ovsem nebude problem - tato "pokuta" NEBOLA udelena madarskou policiou - schvalne mi tam najdite niekde pojem "Rendőrség" 
pytal som sa kamaratky a ta mi povedala, ze to od policie je, tak teraz neviem..
-
Fabo
Hardcore addict
Kamaratka trebe blbosti. Sak sa pozri len na ten sek. Regio Park Miskolc Kft (=sro)
jou mas pravdu, nebolo to od policie (neviem preco, ale pomylila sa).. no nakoniec som to bol s kamaratom (spravil mi prekladatela) vyplatit a tiez som mu kazal, aby sa spytal od koho/coho to je
suma sumarum, keby som sa buduci tyzden nechystal cez madarsko, tak by som sa na to vysral, ale takto pre istotu som to vyplatil
suma sumarum, keby som sa buduci tyzden nechystal cez madarsko, tak by som sa na to vysral, ale takto pre istotu som to vyplatil
-
Fabo
Hardcore addict
Summa summarum, osral si sa o 13 eur a cestu do Hungárie. No ale co, my sme ti dobre radili 
-
Makovnik
Medium Professional
Ja by som sa na to vyprdol. Sukromna firma nech si robi co chce, vid. to co uz bolo hore pisane.
Keby to bolo u nas, tak mestska policia ma pekne fotku, aj ked parkujete na zeleni a pod., takze u nas sa neoplati na to vysrat a vyhovorit sa, ze listocek uletel
Keby to bolo u nas, tak mestska policia ma pekne fotku, aj ked parkujete na zeleni a pod., takze u nas sa neoplati na to vysrat a vyhovorit sa, ze listocek uletel