Policajna "brutalita"

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Son-Goku
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Policajna "brutalita"

Príspevok od používateľa Son-Goku »

cinges
King
King
Kontaktovať používateľa:

Re: Policajna "brutalita"

Príspevok od používateľa cinges »

Jasne ze je to pravda xxx Robia milion krat horsie veci, nez su tie zachytene na videach..
Prílohy
fizli.jpg
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

Zase hádzať všetkých do jedného vreca je ešte väčšia demencia, a vo všeobecnosti majiteľ toho auta na obrázku vyššie je u mňa primitív.
Áno, vo veľa prípadoch ide fízla robiť iba nátura bez chrbtovej kosti, ale taktiež vo veľa sú to obyčajní ľudia, čo chcú živiť rodinu, často krát lepší než ja alebo ty.
cinges
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cinges »

Hensym napísal:Zase hádzať všetkých do jedného vreca je ešte väčšia demencia, a vo všeobecnosti majiteľ toho auta na obrázku vyššie je u mňa primitív.
Áno, vo veľa prípadoch ide fízla robiť iba nátura bez chrbtovej kosti, ale taktiež vo veľa sú to obyčajní ľudia, čo chcú živiť rodinu, často krát lepší než ja alebo ty.
v com akoze su lepsi..? to ze zachrani niekomu zivot? to je jeho praca a ma to spravit kazdy clovek, nie len policajt.. Policia ma pomahat a chranit, ma bojovat proti korupcii, okradaniu v tomto state - oni su ti jednini, ktori by mali zmenit veci k lepsiemu.. ale radsej budu skakat ako opice, preto ze musia zivot rodinu, a preto bude radsej drzat hubu, ako keby mal nieco zmenit a mali by sme sa vsetci lepsie, nie len on..takze nasrat..
Andi_Cibula
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andi_Cibula »

Slušný človek ide robiť slušnú prácu.
Prácu policajta ide robiť .... doplňte si sami.
tacosi
Moderátor
Moderátor
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tacosi »

kua ,,, 5 sekund nacitava a pol sekundy ide a tak dookola. Mne sa to neda pozriet.
Son-Goku
Darca
Darca

UN2552
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa UN2552 »

To je tak ked za policajta ide kazdy kok. Poznam paru vymetenych hlav a ked sa ich spytas ze co chcu robit po skole tak povedia ze sa chcu stat policajtmi. A tiez poznam paru co uz su a spadaju do kategorie v minulej vete. Samozrejme netreba hadzat vsetkych do jedneho vreca ako bolo povedane.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Úlohou policajta/policajného zboru, ako jednej zo základnej súčasti represívnych zložiek štátu, je v prvom rade chrániť súčasný politicko-ekonomický systém. Vždy to tak bolo a je. Všetko ostatné je sekundárne. A toto:

Kód: Vybrať všetko

oni su ti jednini, ktori by mali zmenit veci k lepsiemu
pokladám za vrchol naivnosti.
lumir
King
King

Príspevok od používateľa lumir »

psychopati alebo ludia s existencnymi problemami, ktori si zrataju, ze sa o nich zbor postara.
.
= od policajta nikdy nic dobre necakaj. aspon nebudes prekvapeny
Son-Goku
Darca
Darca

hughito napísal:Úlohou policajta/policajného zboru, ako jednej zo základnej súčasti represívnych zložiek štátu, je v prvom rade chrániť súčasný politicko-ekonomický systém. Vždy to tak bolo a je. Všetko ostatné je sekundárne. A toto:

Kód: Vybrať všetko

oni su ti jednini, ktori by mali zmenit veci k lepsiemu
pokladám za vrchol naivnosti.
koho to zaujima?som cakal ktory z vas dvoch to napise. a prikladam nieco dalsie http://kfor.com/2014/02/25/graphic-raw- ... e-custody/

//autoeditácia príspevku (29 Jún 2014, 15:05)
http://www.navratdoreality.com/?p=view&id=19567
Yos
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Yos »

Tohoto muža uškrtili len preto, že roztrhol dvoch hádajúcich sa mužov od seba, aby ich ukludnil, ale policajti miesto toho napadli prave jeho.
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Hegy »

omg preco aj u nas takto nepracuju s ciernymi :evil: :lol:
DENNY
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa DENNY »

Yos - ja som čítal, že ten Eric Garner predával nejaký tovar už XY rokov na čierno aj napriek tomu, že za to bol už viac ako 30-krát (tuším) zatknutý .. ale samozrejme uškrtiť ho za to nemuseli no :sly:
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Hegy »

Je nad slnko jasne ze bez vetra sa listie nerozfuka, mal sa otocit nechat zatknut pre podozrenie a mal sa obhajit nie klast odpor, zrejme mal toho tolko za usami ze sa odovodnene bal a jeho fyzicky odpor bol pud sebazachovy pred zhnitim kdesi v lochu.
Na druhu stranu ano, je to brutalne, je to skoda a smola, je to smutne ale som si 100% isty, ze ho tam Ti policajti nedosli zabit a urcite tam nebolo niekolko hliadok vopred pripravenych pre to, ze sa 1x zaplitetol do nejakej sarvatky "oddelil 2 bijucich sa muzov". Treba menej zrat co sa pise na internete a trosku pouzit sedliackeho rozumu.
Samozrejme pre farmistov karmistov moj prvy prispevok bola ironia a cierny zart.
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

no niektori z vas tu maju s prepacenim riadne nasrate v tych hlavach. policajnu brutalitu neobhajujem, ale takto zovseobecnovat je maximalne primitivne.
lumir - psychopati a ludia s existencnymi problemami? ty sa zobud prosim ta. ty asi pokladas za policajta len pochôdzkara. vela z nich ma urcite vyssie vzdelanie a hlavne IQ ako ty a nehovorim o zarobkoch.

ano su niektori, ktori si filtruju osobne a osobnostne problemy v praci. taki sa tam aj tak dlho nezdrzia a pride na nich. prave v policii je asi najvacsi doraz na to, aby co najviac eiliminovali taketo individua. dostat sa do zboru nie je az take narocne, ale zotrvat v nom uz ano
lumir
King
King

Príspevok od používateľa lumir »

medzi tu policajnu elitu patri z cca 22.000 policajtov kolko. 500? a to som urcite prestrelil. s tymi platmi ti verim. seda ekonomika vie byt stedra.
.
za policajta pokladam pochodzkara, PMJ, dopravakov. S vysetrovatelmi neprides casto krat za cely zivot do kontaktu (neviem, ake mas predstavy o ich plate, ale slavne to nie. stat im nedokaze zabezpecit ani poriadne skolenia - takze ti neverim ani tu cast o kvalifikacii). Mozno papalasi na okresoch a krajoch si pridu na svoje, ale to uz nie su policajti.
.
hlavne, ze si si kopol.
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

no urcite mam lepsiu predstavu o tom ako to "chodi" v policii ako ty kedze mam dost vela blizkych v zbore a prakticky som vyrastal v tom prostredi. a presne taki ako ty ma vedia vytocit najviac. plna huba reci aki su to kkti a neviem co este..skusil si si riesit nepokoje v romskej osade? alebo podobne situacie? predpokladam, ze nie..takze ake mas ty pravo posudzovat ich robotu ked o nej hovno vies?
Andi_Cibula
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andi_Cibula »

Tak prečo majú takú zlú povesť ?
A prečo išli pracovať do týchto inštitúcii ?
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

no aku povest asi budu mat ludia, ktori davaju inym ludom pokuty? :D ani vybercov dani nemal v stredoveku nikto rad, ale niekto to robit musel nie? navyse to vyberanie a kvoty maju nastavene z ministerstva, cize aj nadavanie na to, ze tie pokuty davaju ide na zlu adresu.

akoze podla tvojho zmyslania, by nemal pre policiu robit nikto? ci ako by si si predstavoval udrzovanie poriadku?
Napísať odpoveď