Policajná škola (potrebujem radu)

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
Son-Goku
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Re: Policajná škola (potrebujem radu)

Príspevok od používateľa Son-Goku »

najrychlejsiu odpoved dostanes ak si tam zavolas
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

site kat napísal:ano chcem ist studovat je dobre ze na to dosli lebo na nete som stale videl :nedostanes sa tam bez uplatku:( teraz dobre ze na to prisli aspon sa tam cosi zmeni
naivka :D sme na Slovensku...len si spravili cistky...a nova vladna garnitura si tam dosadi zase svojich ludi...a v systeme sa bude pokracovat :wink:

btw. da sa tam studovat aj bez uplatkov...len si musis zvyknut na to, ze tam ucitelia vychadzuju len kvoli tomu, aby sami sebe nieco dokazali...budes prechadzat len tak tak...a tiez si budes musiet zvyknut na spoluziakov, ktorych si nikdy nevidel, ale vzdy sa zjavuju so samimi Ackami... :D a nakoniec budu mat ten isty titul ako ty...a pravdepodobne ti aj zoberu pracu v tej oblasti, kedze maju "kontakty"...
site kat
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa site kat »

a neviete ako je to tam s tymi fyzickymi? tu som si vsimol ze 10 zhybov beh atd ale to uz z roku 2006 alebo tak ci tam nieje cosi nove uz napr viac zhybov ci je tam plavanie atdd
Komisar
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Komisar »

začnite športovať http://www.minv.sk/?muzi
site kat
Medium Expert
Medium Expert

:D ano to by sme mali ja ale budem mat behy v maličku :D
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Aby si sa vobec dostal cez pohovor a psychotesty.
site kat
Medium Expert
Medium Expert

:D
INT_21h
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa INT_21h »

Zdravim chlapi,

niekedy v aprili som robil skusky k hranicnej policii ( cize sa jedna o strednu policajnu skolu, neviem, ci nevadi, ak pisem do tejto temy ), presiel som pohovorom, fyzickymi testami, previerkou slovenskeho jazyka, no asi dva tyzdne po psychodiagnostickom vysetreni mi prisiel list s rozhodnotim, ze zamietaju moju ziadost o vstup do PZ. Teraz by som ale chcel podat ziadost znova, lenze pokial viem, v pripade, ze nespravim psychotesty, nemozem rok ziadat o vstup. Ako mam ale vediet, ci som nepresiel psychotestami, ak mi neudali konkretny dovod? Je mozne, ze ma nevzali kvoli nedostatku miesta, alebo to by sa rozhodlo az po lekarskej prehliadke, ktora vlastne mala nasledovat po psychodiagnostickom vysetreni?
Son-Goku
Darca
Darca

my to mame vediet?
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

INT_21h: Ked siel kamarat k vojsku, tak niekedy na obed mal psychotesty a v ten den alebo na dalsi den mu oznami, ze nepresiel psychotestami. Podobne to bolo aj u policie, ale tam to skoncilo na pohovore a tam, ze nie je dostatok volnych miest... a bolo oznamene, ze az o rok je mozne opatovne podat ziadost.
INT_21h
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa INT_21h »

Son-Goku - otakza bola mierena pre tych, ktori niecim podobnym presli...

Vdaka hojko, mne nebolo nikde oznamene, ze sa mozem hlasit az o rok, ani osobne, ani telefonicky, ani v liste. Pohovor je ale hned na zaciaku a tam to samozrejme konci, ak nie su miesta. Ked som sa hlasil ja, miesta boli, preto som to skusil ( inak by som to ani neskusal, nemam kontakty ). Ale co som postrehol, tak aspon v den, ked boli fyzicke testy a previerka SJ, vraveli, ze v pripade ak nespravime, v telefone nam neuvedu dovod neprijatia. Preto rozmyslam nad tym, ci su prave psychotesty tym, co ma stoplo. V kazdom pripade, ak vravis, ze kamarat sa uz len po pohovore nemohol hlasit skor ako o rok, v mojom pripade to asi bude stopercentne. V daka este raz za info.
M4jk1:-)
Professional
Professional

Príspevok od používateľa M4jk1:-) »

mne je az luto ked stretnem kamosov z detstva alebo byvalych spoluziakov a snazia sa stat policajtmi. Jednoducho povedane chlapci bez buducnosti
lumir
King
King

Príspevok od používateľa lumir »

M4jk1.. akoze bez buducnosti? vysluhovy dochodok, zbrane, nedotknutelnost, napojenie na organizovany zlocin.. celkom romanticka predstava. chapem, ze jej mnohi podlahnu:)
Son-Goku
Darca
Darca

INT_21h napísal:Son-Goku - otakza bola mierena pre tych, ktori niecim podobnym presli...

Vdaka hojko, mne nebolo nikde oznamene, ze sa mozem hlasit az o rok, ani osobne, ani telefonicky, ani v liste. Pohovor je ale hned na zaciaku a tam to samozrejme konci, ak nie su miesta. Ked som sa hlasil ja, miesta boli, preto som to skusil ( inak by som to ani neskusal, nemam kontakty ). Ale co som postrehol, tak aspon v den, ked boli fyzicke testy a previerka SJ, vraveli, ze v pripade ak nespravime, v telefone nam neuvedu dovod neprijatia. Preto rozmyslam nad tym, ci su prave psychotesty tym, co ma stoplo. V kazdom pripade, ak vravis, ze kamarat sa uz len po pohovore nemohol hlasit skor ako o rok, v mojom pripade to asi bude stopercentne. V daka este raz za info.
myslel som to tak ze preco si skor nezavolal na krajske kde si si dal ziadost,ci by ti to povedali.lebo zas poznam chalana ktory nepresiel psycho a jemu to oznamili,tak neviem ci sa tam menia pravidla podla ministra alebo co
M4jk1:-)
Professional
Professional

Príspevok od používateľa M4jk1:-) »

lumir napísal:M4jk1.. akoze bez buducnosti? vysluhovy dochodok, zbrane, nedotknutelnost, napojenie na organizovany zlocin.. celkom romanticka predstava. chapem, ze jej mnohi podlahnu:)
hmm uvazovat v 21 rokoch ked nastupim za policajta na vysluhovy dochodok je troska chore. Neviem povedat ako bude vyzerat ekonomika za 5 rokov a nie to este po 20
lumir
King
King

Príspevok od používateľa lumir »

silove zlozky bude kazdy rezim uplacat do poslednej chvile.
.
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

Nevie niekto ci je mozne na APZ studovat externe aj ked nie som zamestnancom statnej spravy?? Na stranke je to dost nejednoznacne napisane.
Son-Goku
Darca
Darca

nie je.externe by to malo byt iba pre statnych zamestnancov.donedavna to tak bolo.
Peter00
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Peter00 »

ak viem tak to možné je ale len civilný odbor-verejnú správu či čo
mindy87
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa mindy87 »

co je na tej polícii take ze je tam tak tazko sa dostat bez znamosti?? ved plat je slaby proste nic
Napísať odpoveď