Policia a testy na marihuanu

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
axxis
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

Omamne latky za volant, ze su v pohode? :roll:
Ludi prosim vas odtial potial. Dufam, ze az raz pojdete so svojimi sfajcenymi kamosmi a niekde koli tomu rozflakate tak sa naucite, ze za volant patri cista hlava.
cokill
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cokill »

Ak by som vypil to jedno pivo tiez by som nesadol za volant.. jedine v pripade nutnosti.. nahuleny by som soferoval.. ale tiez len do urcitej miery.. nikdy nie na salat.. nie ze by som sa bal ze to nezvladnem ale nepotrebujem to.. lebo pri chlaste stracas motoricke vlastnosti pri trave sa to nestava.. a k tomu ze sa mi nemoze nic stat.. aj keby som bol michael schumacher a bol by som cisty triezvy tak sa mi moze nico stat bo sa najde na ceste nejaky drbko ktory nemusi byt ani na drogach ani pit ale hra sa na masjstra sveta a potom sa stavaju nehody.. a este o kolkych nehodach vies co sposobila trava?? ja si nespomeniem ani na jednu..
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

videl som chalana, ktory ma 16, sfajcil sa a dostal uzasne inteligentny napad vyliezt na asi 5 metrovy stlp. a jeho sfajceni kamarati (pre niektorych: neobli to moji sfafceni kamarati, O.K.?) ho v tom veselo povzbudzovali. ako to dopadlo asi vies. je chromy.
a pod vplyvom travy mavaju ludia niekedy takto uzasne napady tak mi nehovor, ze sa stat nemoze. To, ze si sem dal priklad, ze sa niekto citi ako naj sofer pod slnkom je irelevantne, lebo to je jeho chyba, ale ked sa niekto citi podobne super pod vplyvom omamnych latok je to ine.
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

cokill ci to nebude tym ze sa na travu zatial bezne netestuje.

Motoricke vlastnosti zacnes stracat pri trochu vacsom mnozstve alkoholu ako je jedno pivo, to co stracas ako prve a co stracas tak isto z drog je usudok
Pinhead
King
King

Príspevok od používateľa Pinhead »

Motorické vlastnosti a úsudok je jedna vec......... ďalšia vec na ktorú alkohol/drogy/psychoaktívne lieky negatívne vplývajú sa volá schopnosť rýchlej reakcie a predvídavosť.......
Pri požití akejkoľvek omamnej látky (vrátane alkoholu) sa zvyšujú reakčné časy o dosť veľké %.......
A rovnako sa stráca aj predvídavosť......... čo je pre vodiča veľmi dôležitá vlastnosť.......
cokill
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

axxis: to ze niekto robi sprostosti je v tom ze to je v nom aj bez drog.. poznam vela ludi co hulia a nerobi nikto taketo kktiny.. a a zvlastnej skusenosti: ano je to super vyblaznit sa takto ale niekde kde viem ze mozem ze tam nikto nebude.. a nie bezne v premavke aki tyto pretekari..

fabo: ale tiez pri vacsom mnozstve.. a ked uz nemam usudok mam nejake podvedomie co mi nedovoli soferovat rovnako ako ked pijem..
klm16
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa klm16 »

chybu na ceste spravi kazdy, a kto ju nikdy nepsravil nech ma opravi. Sam som mal viac kolizii kde som dakoval druhemu autu ze stihol ubrzdit, a vcas zareagoval.
Nechcem si predstavit keby v tom druhom aute sedel zoslahany vodic...

Chcem tym povedat ze na ceste ide hlavne ro spravnu predvidavost a schopnost rychlo zareagovat na vzniknutu situiaciu co je pri vysmiatom stave plnom pohody dost nerealne...

pre pobavenie
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Pinhead: tieto premenne som pre zjednodusenie zaratal k usudku :)

cokill: PMni mi svoje meno, asi pojdem na inspektorat prosit aby nedali vodicak dalsiemu kktkovi co si mysli ze jemu sa predsa nic nestane ked sadne za volant pod vplyvom :roll:
cokill
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Uz sa radsej nebudem vyjadrovat k tejto teme.. zbytocne sa to bude riesit ked kazdy ma svoju pravdu.. ja viem co si mozem dovolit a co ne.. karmu mam tazko niekde ale aspon sa podpiste.. a k tej kerme ja viem aku mam mieru a ked to decko vbehne pod auto tak to vo vacsine pripadov nezmeni ci som abo nesom zhuleny..
// este som zabudol fabo kde som napisal ze sa mi nemoze nic stat.. ja som napisal ze vzdy sa moze nieco stat lebo nesom jediny na ceste..
darebak
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa darebak »

stane sa aj ked niesi pod vplyvom,nemusis byt ani na vine ale ked uz si fajcil travu a zoberu ti krv ides a nemusi to byt ani tvoja chyba
riziko povolania :)
vodicak si vazim tak racej triezva hlava pocas jazdy&
klm16
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa klm16 »

cokill napísal:... kazdy ma svoju pravdu.. ja viem co si mozem dovolit a co ne..
to sa velmi mylis....
pravda je taka ze na slovensku je marianka zakazana kedykolvek a kdekolvek a akelkolvek forme.
Takze legalne si to dovolit nemozes. 8) mozno je to pre niektorych skoda, no my "cisty" sme radi ze je takato forma soferovania zakazana.... :smt048
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Mna osobne by skor zaujimalo, ako funguje toto meranie. Odkial sa bere vzorka (krv, dych, moč, vlas, ...) a s akou presnosťou/spätnou väzbou to zistí užitie THC.
Nahulený či ožraty za volant - to je bez debaty, tam to nepatri.
No keď si natiahneš s priateľmi doma bongo, zabavíte sa a dajme tomu o deň/dva/týždeň sadneš za volant s čistou hlavou pevne nohami na zemi - namerajú ťa?
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Tema o drogach je inde
Zamknuté