Politika
Re: Politika
v pripade ze by sa konalo aj druhe kolo, som zabudol napisat...
SDKÚ a Hrušovský..
Ficko to rozbije na prach.
Ficko to rozbije na prach.
-
vendo
Guru
- Kontaktovať používateľa:
neviem preco ludia zabudaju na Prochazku, vsetci kandidati "pravice" stoja za kopu hnoja, akurat on moze vystrelit a dufam ze vystreli
ak by bolo druhe kolo Fico-Prochazka tak stavim na Prochazku, pretoze Kotleba a jeho zazracne vitazstvo dalo ludom akusi nadej ze naozaj ked odvolia ze mozu porazit aj smer a teda myslim ze v druhom kole pojdu ludia tak ako v BB nie za Prochazku (napr) ale proti Ficovi
ak by bolo druhe kolo Fico-Prochazka tak stavim na Prochazku, pretoze Kotleba a jeho zazracne vitazstvo dalo ludom akusi nadej ze naozaj ked odvolia ze mozu porazit aj smer a teda myslim ze v druhom kole pojdu ludia tak ako v BB nie za Prochazku (napr) ale proti Ficovi
THIS!vendo napísal:neviem preco ludia zabudaju na Prochazku, vsetci kandidati "pravice" stoja za kopu hnoja, akurat on moze vystrelit a dufam ze vystreli
Prve kolo su z pohladu pravice primarky, s jedinym rozdielom oproti tym skutocnym primarkam, ze tu uz potom nie je istota, ze ti co volili pravicu a nevyhral ich kandidat daju hlas tomu druhemu pravicovemu kandidatovi.
Osobne to tiez vidim na Prochazku, poznam ho aj ako pedagoga a advokata a s kludnym srdcom mu dam hlas. Ked to vyhra fico bude to horsie ako za meciara (nie je este?).
Procházka..na ňom je krásne vidieť, koľko málo stačí, aby pomútilo hlavy x ľuďom.
Čo ten človek vlastne chce? Čo je to zač? Koľko je v politike? Čo má za sebou? Nič. Proste ten typický hrdina, rozprávkový princ, už mu iba gloriola chýba nad hlavou.
Čo ten človek vlastne chce? Čo je to zač? Koľko je v politike? Čo má za sebou? Nič. Proste ten typický hrdina, rozprávkový princ, už mu iba gloriola chýba nad hlavou.
-
vendo
Guru
mna stvu idioti ktory si myslia, ze nato aby clovek nieco mohol dosiahnut v politike tak:
musi nieco "chciet" (samozrejme okrem normalnych veci - ako napr ze chce byt dobry prezident - tie kazdy dementuje ze su to nesplnitelne blbosti)
musi byt "nieco" (pretoze novych do politiky zasadne nechceme, a "neoverenych" uz toboz nie, este by prestali robit vsetky tie sprostosti)
musi byt uz niekolko rokov v politike (pretoze politika je jedna velka rodina a ak v nej niesi tak smola novych neprijimame)
musi mat nieco "za sebou" (co? dobre ututlane rozkradacky ako stare zhnite struktury?)
narozdiel od ludi s takymito sprostymi otazkami, ja si myslim ze vie co chce (vid nacrt v Alfe), kazdy kto neprisiel o polku mozgu vo vietname by v tomto roku uz mal vediet kto to vlastne je a kolko sa okolo politiky pohybuje, a takisto jeho ciastkove vysledky, jeho spravanie, atd.
takze nie, ziadny hrdina, jednoducho pre mna najlepsi kandidat, bez "historie" ktoru ma kazdy druhy politik na svk s vlastnou hlavou a vlastnymi nazormi, ktore mu nediktuje nejaka stranicka prislusnost/penta/j&t
musi nieco "chciet" (samozrejme okrem normalnych veci - ako napr ze chce byt dobry prezident - tie kazdy dementuje ze su to nesplnitelne blbosti)
musi byt "nieco" (pretoze novych do politiky zasadne nechceme, a "neoverenych" uz toboz nie, este by prestali robit vsetky tie sprostosti)
musi byt uz niekolko rokov v politike (pretoze politika je jedna velka rodina a ak v nej niesi tak smola novych neprijimame)
musi mat nieco "za sebou" (co? dobre ututlane rozkradacky ako stare zhnite struktury?)
narozdiel od ludi s takymito sprostymi otazkami, ja si myslim ze vie co chce (vid nacrt v Alfe), kazdy kto neprisiel o polku mozgu vo vietname by v tomto roku uz mal vediet kto to vlastne je a kolko sa okolo politiky pohybuje, a takisto jeho ciastkove vysledky, jeho spravanie, atd.
takze nie, ziadny hrdina, jednoducho pre mna najlepsi kandidat, bez "historie" ktoru ma kazdy druhy politik na svk s vlastnou hlavou a vlastnymi nazormi, ktore mu nediktuje nejaka stranicka prislusnost/penta/j&t
Ja len doplnim, ze moje rozhodnutie ho volit, je zalozene aj na tom, ze som sa snim uz skutocne stretol aj osobne ako s pedagogom pravnickej fakulty a to este v casoch ked o kandidovani na prezidenta ani nechyroval a taktiez som snim prisiel do styku v praci ako s advokatom. Vzdy na mna posobil profesionalne, slusne (sice bol vzdy velmi prisny, no nikdy nie arogantny) a hlavne jeho odbornost je uplne niekde inde ako odbornost vsetkych ostatnych tajtrlikov co kandiduju dokopy.
A zaroven si myslim, ze ma aj predpoklady na to, aby z uradu prezidenta konecne spravil aj instituciu s nejakou vaznostou a by svoje pravomoci aj poriadne vyuzival lebo vie ake su. Naproti tomu napr druhy najsilnejsi kandidat, Kiska, je podla mna ukazkou kandidata ktory bude slabym prezidentom.
A zaroven si myslim, ze ma aj predpoklady na to, aby z uradu prezidenta konecne spravil aj instituciu s nejakou vaznostou a by svoje pravomoci aj poriadne vyuzival lebo vie ake su. Naproti tomu napr druhy najsilnejsi kandidat, Kiska, je podla mna ukazkou kandidata ktory bude slabym prezidentom.
-
seth82
Darca
Tak na toto už nemám naozaj slov http://www.sme.sk/c/7044961/vyvazame-po ... lanec.html Lajčák aj s celým veľvyslanectvom je zjavne negramotný retard, ktorý nerozumie angličtine a tomu, čo Stewart hovoril. Iba sem prilepím svoju reakciu zo SME:
S kamošmi sme rozoberali, ako hromadne poniektorí Slováci nepochopili satiru a to, že si Stewart vlastne robil srandu z USA, nie zo Slovenska. Ale na to je potrebná trochu lepšia znalosť angličtiny, vidieť to celé a zaradiť si to do kontextu, plus je potrebná štipka nadhľadu a schopnosti prijať satiricky ladený humor.
Slováci namiesto toho so svojou "Engrish" na jeho FB stránke nadávali (poniektorí nevedeli bez chýb napísať ani len vulgárne slová), Lajčák sa zaradil priamo medzi nich - medzi stádo, ktoré sa nevie povzniesť nad jeho humor (koľko krát si robil zo seba srandy, z toho, že je žid, tvrdo kritizoval Obamu a podobne) a ktoré nemá dostatočné kapacity na to, aby ho pochopilo. Lajčák Slovensko ešte viac zosmiešni, "veď my predsa vyvážame Porsche, LOL".
S kamošmi sme rozoberali, ako hromadne poniektorí Slováci nepochopili satiru a to, že si Stewart vlastne robil srandu z USA, nie zo Slovenska. Ale na to je potrebná trochu lepšia znalosť angličtiny, vidieť to celé a zaradiť si to do kontextu, plus je potrebná štipka nadhľadu a schopnosti prijať satiricky ladený humor.
Slováci namiesto toho so svojou "Engrish" na jeho FB stránke nadávali (poniektorí nevedeli bez chýb napísať ani len vulgárne slová), Lajčák sa zaradil priamo medzi nich - medzi stádo, ktoré sa nevie povzniesť nad jeho humor (koľko krát si robil zo seba srandy, z toho, že je žid, tvrdo kritizoval Obamu a podobne) a ktoré nemá dostatočné kapacity na to, aby ho pochopilo. Lajčák Slovensko ešte viac zosmiešni, "veď my predsa vyvážame Porsche, LOL".
-
javatar
Hardcore addict
to je to "vlastnenectvo"
spravu som zachytil ale video som si pozrel az teraz - nemyslim si, ze mam nejaku super anglictinu ale staci aby som pochopil, ze si vazne robil srandu z USA - ale tak slovensky bulvar si to musel vysvetlit po svojom...
spravu som zachytil ale video som si pozrel az teraz - nemyslim si, ze mam nejaku super anglictinu ale staci aby som pochopil, ze si vazne robil srandu z USA - ale tak slovensky bulvar si to musel vysvetlit po svojom...
vedno: ..a potom sa prebudíš. Aj tuto s Coldrainom. Ste krásne, detsky naivní. Silný a slušný prezident, ktorý bude dôstojne reprezentovať a hájiť záujmy slovenských občanov.
Je to obyčajný politik s mocenskými záujmami, ktorý si vybudoval sofistikovaný imidž - presne taký, aký ste tu opísali. Úplne trápne.
Ako si napísal Coldrain - mal zostať v tej svojej profesionálnej sfére, kde by som mu ten imidž aj uveril. Politika iba korumpuje, nič iné. Pobavíme sa o tom o pár rokov.
Hentá akcia veľvyslanectva je fakt trapas. Priznám sa, že prvýkrát som sa tiež nechal nachytať, keďže som si záver prečítal v článku a na samotné video sa moc nesústredil. Teraz som si to pustil zase a je to fakt evidentné, že vôbec neišlo o robenie si srandy zo Slovenska. Trapas no.
Je to obyčajný politik s mocenskými záujmami, ktorý si vybudoval sofistikovaný imidž - presne taký, aký ste tu opísali. Úplne trápne.
Ako si napísal Coldrain - mal zostať v tej svojej profesionálnej sfére, kde by som mu ten imidž aj uveril. Politika iba korumpuje, nič iné. Pobavíme sa o tom o pár rokov.
Hentá akcia veľvyslanectva je fakt trapas. Priznám sa, že prvýkrát som sa tiež nechal nachytať, keďže som si záver prečítal v článku a na samotné video sa moc nesústredil. Teraz som si to pustil zase a je to fakt evidentné, že vôbec neišlo o robenie si srandy zo Slovenska. Trapas no.
Zeby tu bol dovod Ficovej kandidaturi ? Ale stale sme pri tej konspirativnej rovine.
http://ekonomika.sme.sk/c/7044906/ak-by ... latit.html
http://ekonomika.sme.sk/c/7044906/ak-by ... latit.html
-
vendo
Guru
hugo, predstav si ze necakam ziadneho spasitela, neviem preco si myslis ze ludia cakaju ze politici ich budu vodit za rucicku, ochranovat a neviem co este
jedine co cakam od prochazku je to, ze bude slusny, rozumny, sem tam pouzije svoju hlavu namiesto hlavy svojho hovorcu a teda rozne prejavy sa prihovory sa aj budu dat pocuvat (nie zeby som bol ich fanusikom, ale za gaspiho som si ich oblubil pocuvat a mysliet pri tom kam to az dementny clovek moze na slovensku dotiahnut)
jedine co cakam od prochazku je to, ze bude slusny, rozumny, sem tam pouzije svoju hlavu namiesto hlavy svojho hovorcu a teda rozne prejavy sa prihovory sa aj budu dat pocuvat (nie zeby som bol ich fanusikom, ale za gaspiho som si ich oblubil pocuvat a mysliet pri tom kam to az dementny clovek moze na slovensku dotiahnut)
Je pre mna vskutku usmevne, ze ma za naivneho oznacuje "protivsetkymcurajuci" anarchista. Podla teba su skorumpovani a "trapni" vsetci, to nie je nic nove. Ja som sa rozhodol vyuzit svoje pravo volit, ty ho pokial si spravne pamatam z principu nevyuzivas. Moj pohlad na vec je taky, ze ti to ubera pravo kritizovat, no zaroven, co je dolezitejsie, ta to stavia do pozicie, ze sa s tebou v podstate neda diskutovat, pretoze pre teba je kazdy zly a nakolko to vsetci vieme nevidim ziadne dalsie smerovanie tejto debaty.hughito napísal:vedno: ..a potom sa prebudíš. Aj tuto s Coldrainom. Ste krásne, detsky naivní. Silný a slušný prezident, ktorý bude dôstojne reprezentovať a hájiť záujmy slovenských občanov.
Ako si napísal Coldrain - mal zostať v tej svojej profesionálnej sfére, kde by som mu ten imidž aj uveril. Politika iba korumpuje, nič iné. Pobavíme sa o tom o pár rokov.![]()
Necakam rytiera na bielom koni, cakam aspon niekoho kto a) nebude robit hanbu b) nespravi zo slovenska krajinu diktatury jednej strany c) nie je zatazeny pochybnou minulostou jednej ci druhej strany.
Keby sme to mali brať do dôsledkov, tak to bráni kritizovať tým, ktorí kohokoľvek volili.Moj pohlad na vec je taky, ze ti to ubera pravo kritizovat
A ak si si nestačil všimnúť, tak ja tu nekritizujem neustále všetko a každého, kto šiel voliť, ale zameral som sa špeciálne na jedného kandidáta a na to, čo si myslím o ňom (je zbytočné tu napádať trtkov typu Hrušovský, Kňažko či Fico). Takých už boli zástupy. Mňa len udivuje, ako či v parlamentných či iných voľbách sa ľudia dávajú namotať na tieto "nové tváre či strany," najnovšie hrá prim aj "čistá minulosť" a pod.
Je úplne ukradnuté, aký pajác tam bude sedieť a poberať mega plat a užívať si neskutočné výhody a privilégia. Je to ÚPLNE jedno a na mojom či vašich životoch sa NIČ nezmení. Pokojne by tam mohla stáť aj tá krava, ako to načrtol vtipný americký zabávač.
Ale tak vidím, že ste podráždení, modiel sa dotýkať nesmie, tak prajem úspešnú voľbu a nech to vyhrá váš kandidát.
-
vendo
Guru
ach ty troll 
ano, s takymto pristupom sa urcite nic nezmenihughito napísal:Je to ÚPLNE jedno a na mojom či vašich životoch sa NIČ nezmení.
Presne, až dokonale si vystihol vašu činnosť, resp. nečinnosť.ano, s takymto pristupom sa urcite nic nezmeni
Fico dostane v prvom kole 40 a viac percent. Druhý, čo bude za ním bude zázrak, keď získa 20%. A čo je viacej pravdepodobné, že Fico získa ďalších 10% alebo ten druhý získa ďalších 30%, takže viac ako dvojnásobok toho čo v prvom kole?
Asi nie, lebo mnohí ani do druhého kola nepôjdu voliť, lebo im môže byť ten druhý nesympatický a takých môže byť aj dosť, nepôjdu automaticky voliť hocikoho čo tam bude s Ficom v druhom kole.
A keby aj prehral by ostal predsedom vlády, tiež žiadna výhra, on nemá čo stratiť, bude pri moci tak aj tak.
Asi nie, lebo mnohí ani do druhého kola nepôjdu voliť, lebo im môže byť ten druhý nesympatický a takých môže byť aj dosť, nepôjdu automaticky voliť hocikoho čo tam bude s Ficom v druhom kole.
A keby aj prehral by ostal predsedom vlády, tiež žiadna výhra, on nemá čo stratiť, bude pri moci tak aj tak.
Ono sa dosť počíta s tým, že v druhom kole sa proti Ficovi spoja všetky tie hlasy, ktoré získali ostatní kandidáti, čo však určite nie je také samozrejmé. Ale po tom Kotlebovi môže zaúradovať aj tento faktor, hoci na druhú stranu, Fico nie je nejaký Maňka. Podľa mňa Fico vyhrá. 
ta cinnost je jasne badatelna, to, ze ju nevidis, nie je moj problemhughito napísal:Presne, až dokonale si vystihol vašu činnosť, resp. nečinnosť.