akoze to by si ty sam zariadil? ci myslis ako ze vsetci politici by chceli a boli taky isty jak ty lebo inac neviem..to by si musel byt dajaky diktator a expert do vsetkeho aby si to mohol takto sam menit veci podla seba..ViRuS napísal: hmm:
nekradli (aspon ja)
zrusili nove maturity
nespoplatnili VS
sxvalili zako o dokazovani povodu majetku
atd.
Politika
jj uhadol simasterrr napísal: akoze to by si ty sam zariadil? ci myslis ako ze vsetci politici by chceli a boli taky isty jak ty lebo inac neviem..to by si musel byt dajaky diktator a expert do vsetkeho aby si to mohol takto sam menit veci podla seba..
xcel by som byt diktator (fakt!!!
v tejto krajine sa neda nic vyriesit, lebo trapko prezident nema ziadne pravomoci a co vyriesi 150 hasterivych k*k*tov
no samozrejme bolo by treba par poradcov, lebo vsetko sa neda ustriehnut
tot vse
-
Ali N
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
jj, media zdoraznuju len politicke neuspechy a kauzy, ale to dobre co sa schvali vacsinou obchadzaju alebo to spomenu len okrajovoJesen napísal:no, sice ja aj grepko studujeme politologiu, ale predsa sa k tejto teme nevyjadrime, lebo vsetci nas tu zvozite pod ciernu zem.....lebo nie sme taki negativisti, ako vy
btw: neverte vsetkemu co citate a vidite v TV.....
to ľudí nezaujíma....populistické médiá budú dávať len to, čo im prinesie viacej divákov. Jedna dáva vraždy, iná zase informácie o nejakých zvieratách, ďalšia prikladá informácie zo šoubiznisu.... ide len o prachy...Ali N napísal: jj, media zdoraznuju len politicke neuspechy a kauzy, ale to dobre co sa schvali vacsinou obchadzaju alebo to spomenu len okrajovo
-
mastermind
VIP
neboj neverime vsetkemu co vidime v TV ale ani newerime vsetktemu co pani politici povedia vid pan Cuper a pan Ficotrizzo napísal: to ľudí nezaujíma....populistické médiá budú dávať len to, čo im prinesie viacej divákov. Jedna dáva vraždy, iná zase informácie o nejakých zvieratách, ďalšia prikladá informácie zo šoubiznisu.... ide len o prachy...
ďalsí takí populisti...Fico s Cuperom.....
nehovorím o tom, že tomu neveríte...jasné, človek si urobí svoj názor a uveré len tomu, čo chce, resp. o čom ho presvedčia médiá...
ide toťkaj o to, že ľudia sa dajú strašne rýchlo zmanipulovať peniazmi a médiámi, pričom médiami sú priamo ovplyvňované každý deň, vždy keď si otvoria svoj denník, týždenník alebo pustia TV. Jo a peniaze....slováýk zostane slovákom, vždycky bude smrdieť grošom a závidieť sliepku susedovi, takže sa nečudujme, keď sa nejaký slovák dostane ku korytu, že to koryto vylíže aj s podstavcom....a tvrdenia, že ja by som robil to, alebo ono...neverte tomu a zobuďte sa...slovák zostane slovákom, a akonáhle zacíti peniaze, robí presne to, za ťo dostane najviac zaplatené....takže tak...
VIVAT Slováci, VIVAT Slováci....som zvedavý, kedy si nás nejaký ten arabský šejk kúpi a urobí z nás svoj hárem (aj z chlapov, samozrejme)
:D:D:D:D:D:D:D:D
nehovorím o tom, že tomu neveríte...jasné, človek si urobí svoj názor a uveré len tomu, čo chce, resp. o čom ho presvedčia médiá...
ide toťkaj o to, že ľudia sa dajú strašne rýchlo zmanipulovať peniazmi a médiámi, pričom médiami sú priamo ovplyvňované každý deň, vždy keď si otvoria svoj denník, týždenník alebo pustia TV. Jo a peniaze....slováýk zostane slovákom, vždycky bude smrdieť grošom a závidieť sliepku susedovi, takže sa nečudujme, keď sa nejaký slovák dostane ku korytu, že to koryto vylíže aj s podstavcom....a tvrdenia, že ja by som robil to, alebo ono...neverte tomu a zobuďte sa...slovák zostane slovákom, a akonáhle zacíti peniaze, robí presne to, za ťo dostane najviac zaplatené....takže tak...
VIVAT Slováci, VIVAT Slováci....som zvedavý, kedy si nás nejaký ten arabský šejk kúpi a urobí z nás svoj hárem (aj z chlapov, samozrejme)
Suhlasim na 10000% Slovaci sa nezmenia, zostanú takí istí ako sú teraz.trizzo napísal:ďalsí takí populisti...Fico s Cuperom.....
ide toťkaj o to, že ľudia sa dajú strašne rýchlo zmanipulovať peniazmi a médiámi, pričom médiami sú priamo ovplyvňované každý deň, vždy keď si otvoria svoj denník, týždenník alebo pustia TV. Jo a peniaze....slováýk zostane slovákom, vždycky bude smrdieť grošom a závidieť sliepku susedovi, takže sa nečudujme, keď sa nejaký slovák dostane ku korytu, že to koryto vylíže aj s podstavcom....a tvrdenia, že ja by som robil to, alebo ono...neverte tomu a zobuďte sa...slovák zostane slovákom, a akonáhle zacíti peniaze, robí presne to, za ťo dostane najviac zaplatené....takže tak..
VIVAT Slováci, VIVAT Slováci....som zvedavý, kedy si nás nejaký ten arabský šejk kúpi a urobí z nás svoj hárem (aj z chlapov, samozrejme):D:D:D:D:D:D:D:D