Politika
Re: Politika
No samozrejme, že musí čosi povedať.
-
Solo_Kamen
King
hughito napísal:Samozrejme, hlavne, že pravičiari najviac kričia, ako Ficovoliči ignorujú hento a tamto. Preto som zvedavý na tú sebareflexiu. Procházka arogantne klame v priamom prenose (ako každý politik), takže ma zaujíma to vysporiadania sa jeho voličov s ním, aj vzhľadom na tie úžasné výsledky v prieskumoch.
Pre mňa je Prochádzka populista, troll a najnoviše aj usvedčený zlodej, takže neboj, mám dosť velkú sebarefllexiu na to aby som ho nevolil, hoci som dúfal pred nejakým časom dúfal, že to bude dalšie "neviniatko v chlieve". Ono, teraz záleží jeho úspech od toho, ako sebavedome bude popierat to že financoval kampaň na čierno a od toho, kolko skalných si už získal.
-
vendo
Guru
- Kontaktovať používateľa:
imo, zisiel nezostrihany rozhovor aby sa to dalo lepsie posudit co bolo naozaj povedane a v akom kontexte
Link? Niektorí by ho už aj poslali pod gilotínu na základe toho zostrihaného rozhovoru 
Ja by som ho neposielal nikde, je presne tam, kde patrí a kde má sebe podobných - v parlamente. 
Udivuje ma prečo sa nad takými vecami ešte ľudia pozastavujú, akoby to bola nejaká novinka. Klaunov ako je Matovič už vonkoncom nemá zmysel komentovať. Don´t feed the troll by som pri ňom použil. Je to smiešne figúrka, ktorá svoju politickú existenciu nemá čím odôvodniť a tak zo seba robí šaša, útočí na koho sa dá a vyrába škandály. Ako taký bulvár na politickom poli.
Síce Matovičov politický kapitál je nulový a jeho činnosť sa obmedzuje práve na takúto činnosť, v istom zmysle to aspoň sem-tam pomôže aj nejakému odhaleniu tohto typu.
Agent NWO? To čo znamená?
neviem na co tym narazal, asi na to, ze si vybral za poradcu butoru
nech sa do Kisku nesere, zatial nespravil nic nemoralne a v sucasnosti by si neho mali brat vsetci politici priklad
Dobre, ale čo spravil? Kde je tá zmena? 
ten postoj ako prva vec, vyuzitie platu ako druha
snad bude v nastolenom trende pokracovat
snad bude v nastolenom trende pokracovat
No to je naozaj úžasné, keď dá miliardár plat na charitu. Normálne sa mi tisnú slzy do očí..vyuzitie platu ako druha
vzhladom na to, akych ma ludi okolo seba, zazraky necakajme 
-
vendo
Guru
- Kontaktovať používateľa:
hugo, ako fakt?hughito napísal:No to je naozaj úžasné, keď dá miliardár plat na charitu. Normálne sa mi tisnú slzy do očí..
niekedy posobis aj celkom rozumne...
niekedy to tak zaklincujes, ze.....
hughito napísal:No to je naozaj úžasné, keď dá miliardár plat na charitu. Normálne sa mi tisnú slzy do očí..
Akých ľudí ma okolo seba a keby ich nemal, aké zázraky by sme mali čakať?butthead napísal:vzhladom na to, akych ma ludi okolo seba, zazraky necakajme
Ó, neuveriteľné, dovolil som o Kiskovi napísať, že je miliardár, to bolo naozaj gro príspevku. No tak prepáčte, v € to je len zopár miliónov..
Z ročného príjmu dáva približne 8-9 percent, koľko dávaš percent z platu ty?
A pointa tvojho príspevku je kde?