Politika

Diskusie na politické témy...

Ktorú stranu budete voliť?

1. Pirátska strana - Slovensko
0
Žiadne hlasovania
2. PRINCÍP
1
3%
3. Progresívne Slovensko
10
34%
4. Spoločne občania Slovenska
0
Žiadne hlasovania
5. OĽANO A PRIATELIA
0
Žiadne hlasovania
6. Komunistická strana Slovenska
0
Žiadne hlasovania
7. Maďarské fórum, Občianski demokrati Slovenska, Za regióny, Rómska koalícia, Demokratická strana
0
Žiadne hlasovania
8. Vlastenecký blok
0
Žiadne hlasovania
9. Modrí, Most-Híd
0
Žiadne hlasovania
10. Spravodlivosť
0
Žiadne hlasovania
11. Slovenské Hnutie Obrody
0
Žiadne hlasovania
12. Sloboda a Solidarita
11
38%
13. SME RODINA
0
Žiadne hlasovania
14. My Slovensko
0
Žiadne hlasovania
15. Slovenská národná strana
1
3%
16. Smer - Sociálna demokracia
0
Žiadne hlasovania
17. HLAS - sociálna demokracia
0
Žiadne hlasovania
18. SZÖVETSÉG - Magyarok. Nemzetiségek. Regiók. | ALIANCIA - Maďari. Národnosti. Regióny
1
3%
19. Srdce vlastenci a dôchodcovia - Slovenská národná jednota
0
Žiadne hlasovania
20. SDKÚ - DS - Slovenská demokratická a kresťanská únia - Demokratická strana
0
Žiadne hlasovania
21. Kotlebovci - Ľudová strana Naše Slovensko
0
Žiadne hlasovania
22. Demokrati
4
14%
23. Kresťanskodemokratické hnutie
0
Žiadne hlasovania
24. KARMA
1
3%
25. REPUBLIKA
0
Žiadne hlasovania

Celkom hlasov: 29

hughito
Redeemer
Redeemer

Re: Politika

Príspevok od používateľa hughito »

Demagóga registrujem dobrých 5 rokov. :D Viackrát som tu z neho na hojku aj dával veci.
Solo_Kamen
King
King
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Solo_Kamen »

http://smallskill.org/files/ste_zlodeji.mp3
Odkaz je zostrih z relácie hodina vlka 47 na Slobodnom Vysielači, má to nejaké 3 minúty

Neviem, kam to napísať ale je to vec, ktorá ma strašne vytáča.... tretina ľudí, ktorých poznám bud kradne alebo zatvára oči pred tým ako kradnú iní. A v krčme sa potom večer sťažujú, ako im štát berie polku výplaty, ako sú strašne zdieraní, a o pol hodinu už sa téma zmení na to, kto kde a kedy kolko ukradol... Najhoršie na tom je, že orgány nečinné v trestnom konaní sú súčasťou toho bordelu a tiež sa hrajú na opičku "nevidimzlo". Keď sa na zlých škaredých imigrantov sťažuje niekto, kto sa vyhýba plateniu daní tak, ako sa dá, tak neviem, či sa mám smiať alebo plakať.
rebuss
Star
Star

Príspevok od používateľa rebuss »

https://www.aktuality.sk/clanok/406523/ ... e-nadacie/

„Úlohou falošných organizácií Sorosovej ríše je vnútiť národným vládam globálny veľkokapitál a svet politickej korektnosti,“ tvrdí Németh.
hughito
Redeemer
Redeemer

Tí dvaja sa museli veľmi snažiť.

https://www.thestar.com/news/canada/201 ... -says.html
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Hegy »

No co hovorite na Kpt. Randoma Danka?

http://hnonline.sk/slovensko/894334-mat ... al-vylozky
eMPiko
Addict
Addict

Príspevok od používateľa eMPiko »

Myslim, ze Danko velmi dobre zapada do galerie kreatur, ktore viedli SNS.
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Ano, zacinam nadobudat pocit, ze je to akasi poziadavka v SNS, byt dostatocne iny tak, aby si ta kazdy zapamätal. Mozno splietat rozne slova, do suveti a suvetia do dalsich nezrozumitelnych suveti + gecova vada nestaci, tak to trosku osolili kapitanom, to uz je nepriestrelne.
Makovnik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Makovnik »

Slusny mikrometrovy mentalny velikan uz vypustil status, kde sa opat obul do svojho komplexu menejcennosti Matovica a obhajuje svoje metale. Ludia mu to davaju riadne vyzrat, slusny naklad, pobavte sa :D
https://www.facebook.com/andrejdanko.sk ... 5005456764
hughito
Redeemer
Redeemer

Podnetné a zábavné čítanie.

https://www.academia.edu/23908958/Fuck_Neoliberalism

//autoeditácia príspevku (06 Feb 2017, 8:20)
Mráz ako terorista kapitalizmu.

http://denikreferendum.cz/clanek/24425- ... -terorismu
M142
Addict
Addict

Príspevok od používateľa M142 »

tu sa musim zastat policie, pre zabezpecenie bezdomovcov toho robia dost. problemom je, ze mnoho bezdomovcov pomoc odmieta, preto sa tie umrtia. kapacita zariadeni na to urcenych prakticky nikdy nie je naplnena a aj keby bola, tak ver, ze by zaujemcovi zohnali bud ine miesto alebo by improvizovali.
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Mráz místo terorismu - zaujimave citanie. Nevycital som vsak ziadne navrhy na opatrenia, riesenia, iba kopec plytkej kritiky, na ktoru sa musim obratit aj ja so svojimi skusenostami s bezdomovcami, kedze som par rokov popri strednej robil na ČS a v zimnom obdobii je to slusne zhromazdisko bezdomovcov.

Co sa tyka tej kritiky na policiu, som jeden z poslednych ludi na tejto planete co by si nasu policiu zastaval, ale musim uznat ze ti, ktori chodili na tuto CS nemali s bezdomovcami ziaden problem. A je pravda, ze do tych utulkov sa im velmi nechce, kazdy "mal kam ist".

Jednu "vtipnu" story som zazil, ked sme s kamosom fajcili za pumpou, dosiel bezdomovec ci nema nejake drobne na chlieb, ja som nemal isiel som za kasu, kamos (ktory mal v tych casoch tiez pekne sucho a ekon. situaciu kadejaku) mu z lutosti vysypal poslednych par desiatok centov co mal no a bezdoš si prisiel ku mne kupit poldecak absolutky za 2€. Kamos ked to pocul, ho skoro vykotilo z tej barovej stolicky.

Pokial viem tak bezdomovci v zasade maju kam ist, nebude to asi Sheraton ale noclah a polievku tam najdu vzdy. Taktiez viem, ze taketo institucie mavaju svoje pravidla, zakaz alkoholu, opilosti, hluk, agresia... Jednoducho prisny rezim. Ked vsak bezdomovec odmieta akokolvek spolupracovat a vonku je "na vlastnu päsť" tak nemozeme kritizovat policiu, aspon teda nie za toto, za vsetko ostatne v zasade ano :D
hughito
Redeemer
Redeemer

Boje pracujúcich na Slovensku (1994 – 2014), 1. časť

https://karmina.red/posts/boje-1/

Dlhšia triedna analýza problematiky.

//autoeditácia príspevku (13 Feb 2017, 11:08)
Noam Chomsky vysvetľuje svoj pohľad, prečo sa Amerika a Európa nachádzajú tam, kde sa nachádzajú.

Mezi děním v Evropě a Americe určité pojítko je. Řekl bych, že to začalo novými liberálními programy minulé generace, které odsunuly velké množství lidí do pozadí. Tyhle programy zvedly firemní zisky a silně koncentrovaly bohatství a moc. Podkopaly demokracii. Evropané nemají víru v instituce, nedůvěřují jim – tohle je v Evropě dokonce ještě horší než ve Spojených státech.

http://a2larm.cz/2017/02/noam-chomsky-n ... do-neresi/
butthead
Darca
Darca

Príspevok od používateľa butthead »

Meciar ide diskutovat so svojim kamaratom Belom, asistovat im bude Bielik :D

http://strategie.hnonline.sk/media/9227 ... amnestiach

Ako vnimate tuto temu okolo meciarovych amnestii ? Inak je to aj taka dvojsecna zbran, aplikovanie nebezpecneho precedensu, ked uz amnestie ako take stracaju svoj vyznam.
Preto si myslim, ze by sa mali zrusit vsetky, ktore boli udelene a vobec existenciu institutu amnestii.
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Co som cital niekde, tak nie je ani jednoznacny nazor na to, ze ci uz skutky nie su premlcane. V takom pripade by bolo rusenie amnestii uplne zbytocne, keby aj tak nedoslo k trestnopravnej zodpovednosti.
bindo011
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa bindo011 »

Premlčané ešte nie sú podľa vyjadrení kompetentných. Vyšetrovanie bolo v priebehu rokov niekoľko krát pozastavené (prerušené) a potom opäť spustené.

Tu je diel Reportérov, ktorý je celý venovaný zabitiu Róberta Remiáša.
hughito
Redeemer
Redeemer

Ideológia Denníka N.

http://poleblog.sk/ideologia-a-novy-kubansky-liek/

//autoeditácia príspevku (08 Mar 2017, 11:29)
Ďalšia podobná analýza, tentokrát o penťáckom INESSe, ktorý financuje aj RÚZ a dostáva obrovský priestor v médiách.

http://poleblog.sk/ekonomicke-zaujmy-v- ... h-mediach/
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

Myslim, ze velmi trefne zhrnutie tohto tyzdna. :D

A ja k tomu dodam, ze Kollar sa do parlamentu doslova pretrtkal, kedze podla prieskumov ho volili najma slobodne zeny od 20 do 50 rokov. Vidime, ze Kollar nezahala, rozbehol "politicku kampan" a vedie ju uz aj na buducich prvovoličkách. :D Prasa.
Samuel Marec:

- Fico cez video zdrbal riaditeľa poisťovne jak keby sme boli v Rusku alebo Severnej Kórei a myslel si, že bude v titulkoch.
- Potom však na TA3 o únose Kováča mladšieho diskutoval Vladimír Mečiar a tiež si myslel, že bude v titulkoch.
- Potom sa ale na verejnosť dostalo video, v ktorom policajti kopú na zemi ležiace postrelené dievča. Polícia v reakcii na to zvolala tlačovku na tému "Stav migrácie, prevádzačstvo a boj proti obchodovaniu s ľuďmi"
- A mysleli sme si, že to bude v titulkoch, ale potom riaditeľka Čistého dňa po stretnutí s Mariánom Kočnerom prišla s oznámením, že opozičný poslanec, ktorý "sa považuje za etalón morálky," flirtoval s jej zverenkyňou.
- K označeniu etalón morálky sa vzápätí prihlásil otec futbalovej jedenástky Boris Kollár z konzervatívneho hnutia, ktorý na flirtovaní nevidí nič zlé, lebo aj chovankyňa s ním flirtovala. A vyzerala na devätnásť.
- Aby sa očistil, Boris Kollár konverzáciu zverejnil, namiesto toho z nej vyplynulo, že sa správal ako sexuálny predátor.
- Stanovisko fašistov sa získať nepodarilo, ale z centrály sa ozývali záchvaty hurónskeho smiechu.
- Zabudol som na niečo? Ach áno, medzičasom nám kolabuje kolektívna imunita a tak si v roku 2017 budeme umierať na osýpky. Lebo punk neni mrkef.

Ja už mám odrobené, len mi prosím vás povedzte, kde sa to vypína.
A ak nie ste slobodne mamicky a nesledujete Kollarove statusy, tak tu dole vam postnem taku ukazku. Taky slovensky Trump. Preco vzdy ti, co sa hraju na obhajcov moralky a hodnot, su nakoniec vzdy totalni uchylaci? (Odporucam precitat jeho konverzaciu s tym 14 rocnym dievcatom. Stoji to za to.)
Prílohy
17191516_1488841994494398_5577048613213025299_n.jpg
17190923_1488841091161155_9181678352021604801_n.jpg
17191343_1759067867741941_3886450862876514539_n.jpg
Trussardi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Trussardi »

Mecar legenda nesklamala :smt033 :smt078

Hegy