Politika
Re: Politika
Je to cele neprimerany a nestastny zasah. Katalansko drzi v podstate cele vysoko zadlzene Spanielsko ako tak nad vodou, preto samozrejme vlada odmieta akekolvek naznaky zvysenia stupna jeho autonomie. Aktualne ma Spanielsko debt to gdp cca 100perc,pritom este v roku 2008 to bolo krasnych 39perc. Portugalsko aktualne cca 140percent,Grecko 180perc,Italia 133perc. Je len otazkou casu kedy pride dalsia kriza a tieto staty bud zbankrotuju alebo ich bude eu zachranovat z penazi nas vsetkych.
Neviem či si až taký naivný alebo absolútne neiformovaný ale jasné, že nikto nebude uznávať referendum. Takto aj u nás by mohol byť referendum v Trnavskom a Nitrianskom kraji o odtrhnutí alebo Severné Írsko a takých regiónov je aj viac, ako je Krym alebo východné oblasti Ukrajiny. Je absolútne jasné, že toto nikto normálny uznávať nemôže.jackb napísal:uz dlhsie pre referendom robila centralna vlada vsetko, aby sa neuskutocnilo. ale obtlkat dochodcov je humus. som zvedavy na stanovisko zvysku Europy.
Vdaka. Hospodarstvom Katalanska som sa nikdy nezaoberal. Ale je to dalsi prienik medzi katalanskymi a skotskymi nacionalistami. Myslel som, ze maju spolocny len historicky dovod na boj za samostanost, nie ekonomicky.
Teraz sa Skoti boja, ze ked EU neodsudi tento zakrok, necha ich v pripade dalsie refrenda samych.
Ceasar, ku tomu zakroku, nie ku refrendu samotnemu. a prirovnavat Trnavsky a Nitriansky kraj je prejav len tvojej neinformovanosti. Katalansko ma sirku autonomiu, dokonca vlastny uradny jazyk. Dokonca po teroristickom utoku bolo pozdvizeni, ze policajny sef najskor hovoril katalansky az potom oficialnou spanielcinou Historicky to bola samostatna krajina, co sa ale o Kryme a Donbasse hovorit neda, lebo tam pocas 20. storocia boli naimportovani Rusi.
Teraz sa Skoti boja, ze ked EU neodsudi tento zakrok, necha ich v pripade dalsie refrenda samych.
Ceasar, ku tomu zakroku, nie ku refrendu samotnemu. a prirovnavat Trnavsky a Nitriansky kraj je prejav len tvojej neinformovanosti. Katalansko ma sirku autonomiu, dokonca vlastny uradny jazyk. Dokonca po teroristickom utoku bolo pozdvizeni, ze policajny sef najskor hovoril katalansky az potom oficialnou spanielcinou Historicky to bola samostatna krajina, co sa ale o Kryme a Donbasse hovorit neda, lebo tam pocas 20. storocia boli naimportovani Rusi.
Peniaze su vzdy az na prvom mieste. Krym bol tiez pripojeny tak hladko hlavne preto ze obyvatelom bolo slubene vyrazne navysenie dochodkov a miezd.
Že Trnavský alebo Nitriansky kraj.. toto je naozaj vysoký stupeň idiocie.Cesar napísal:
Neviem či si až taký naivný alebo absolútne neiformovaný ale jasné, že nikto nebude uznávať referendum. Takto aj u nás by mohol byť referendum v Trnavskom a Nitrianskom kraji o odtrhnutí alebo Severné Írsko a takých regiónov je aj viac, ako je Krym alebo východné oblasti Ukrajiny. Je absolútne jasné, že toto nikto normálny uznávať nemôže.
90% ľudí za samostatné Katalánsko. Zajtra bude generálny štrajk.
https://spravy.pravda.sk/svet/clanok/44 ... avislosti/
//autoeditácia príspevku (04 Okt 2017, 17:34)
Pekný dokument o Babišovi. Keby tak ľudia chceli vytriezvieť a nenaskovovali na tú proapagandu o tom, ako sa bude štát riadiť ako firma a keď už nič iné, tak aspoň nech nevolia kapitalistov v politike.
Keby Babiš vedel rovnako dobre tunelovať bruselske peniaze, ako vie teraz tunelovať verejne financie Českej republiky, tak by sa Češi mali ako v bavlnke. 
Práveže on tuneluje aj tie bruselské, je to jeden z pilierov jeho zárobkovej činnosti.
-
Andi_Cibula
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Je to najväčší prijímateľ bruselských v ČR.
Takže s dotáciami na biopalivá mu ide karta?
bol nejaky prieskum kde sa toto riesilo? ci dedukovali z fb komentárov? 
Hlavne je to dosť zavádzajúce v tom zmysle, že to nie je žiadny kandidát SMERu ani s podporou SMERu v zmysle napr. Ftáčnika a pod. SMER mu poste vyjadril slovnú podporu o ktorú sa oň nežiadal a je fakt, že je naozaj dvojsečná. Prirodzene, kotleby sa to teraz budú snažiť zneužiť v tom zmysle, že ide o nejakého druhého Maňku, SMERáka.
21.3.2016 dostala Lunterová firma Alfa bio historicky najväčšie dotácie od štátu (vláda bola zostavená 22.). Nemusím vám pripomínať, že práve za vlády Roberta Fica a jeho SMERu.
Pritom ide o státisíce EUR, nenávratný príspevok v hodnote bez mala 1 500 000 Eur
http://www.crz.gov.sk/index.php?ID=2171 ... Eada%C5%A5
Tolko k jeho nezávislosti a demagogii ktorá tu bola aj v inej téme.
Pritom ide o státisíce EUR, nenávratný príspevok v hodnote bez mala 1 500 000 Eur
http://www.crz.gov.sk/index.php?ID=2171 ... Eada%C5%A5
Tolko k jeho nezávislosti a demagogii ktorá tu bola aj v inej téme.
Keby Lunter zaloval stat za tu medialnu stvanicu, este ked labaky nemali urobene ani testy, tak by vysudil strasne miliony na odskodnom. Vsak to vtedy zo dna na den par pripecenych uradnikov + minister takmer polozili prosperujucu firmu, ktora prave expandovala na rakusky trh. By vysudil aj gate od SR, keby chcel. Nehovoriac o tom, ze by sme sa po par milionoch museli vyskladat aj na odmeny pre pravnikov.
+ take dotacie vedia podnikatelia v podohospodarstve ziskat aj bez politickych kontaktov
+ take dotacie vedia podnikatelia v podohospodarstve ziskat aj bez politickych kontaktov
No ale labáky v Nemecku potvrdili že to bolo z tej nátierky.... Takže čo by vysúdil?
Môže byť rád že sa to ututlalo a ľudia mu to kupujú naďalej.
Môže byť rád že sa to ututlalo a ľudia mu to kupujú naďalej.
nebol ten test nahodou z obalov, ktore boli predtym v kosi, takze mohli byt infikovane inym odpadom?
Jop. V lete lezal obal od natierky par dni v kosi.
Ale ten poprask od bulvaru bol masivny.
Ale ten poprask od bulvaru bol masivny.
toto je co, autosugescia? pacient snad jedol z kosa? alebo ta bakteria sa v kosi rozsirila z inej potraviny a oni zobrali len jediny obal a nerozoberali ziadne alternativy? keby luntner vedel, ze vyhra, tak su davno na sude. lenze oni postupovali podla zakona a postupovali spravne. ja som urcite na strane zamestnancov hygieny, vysvetlili to dostatocne jasne. http://www.vzbb.sk/sk/aktuality/spravy/ ... eakcia.pdf