Ale aspon vam Kocner pripravil po zachrane markizy zas pekne kulturne vyzitie s atrakciami na namestiach ... to sa ceni
Politika
-
tehla
Re: Politika
Hanbite sa slusnaci, co? Ako vas odrbali 
Ale aspon vam Kocner pripravil po zachrane markizy zas pekne kulturne vyzitie s atrakciami na namestiach ... to sa ceni
Myslim, ze by nezaskodilo ist s Precedom na ozdravny pobyt prave do PK.
Co vravite na Kocnera a "pasenie ovci". Zacinaju sa pekne vyfarbovat jeho prepojenia na rozlicnych ludi a myslim, ze nejednemu je teraz horuco. Zaroven je uz zrejme, preco sa tak zaujimal o Cisty den. Ak tam naozaj chodili na prietrtky politici, tak to presne zapada do jeho systematickej snahy ziskavat kompromitujuce materialy.
A čo myslíte kam asi tak išiel nemenovaný minister keď mal tú autonehodu a vo vrecku kondómy...
Na krst vnučky, ako správny kresťan predsa. V SMERe sú všetci hlboko veriaci.
-
Mek
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Ja sa len tesim, co vsetko Kocner vytara. Teda pokial sa mu v base nestane nejaka "nestastna nehoda".
On je ale veľká výnimka kvôli politickému prepojeniu - čím menej bude spolupracovať, tým miernejší bude trest. Len asi mu neviedia dať dostatočné záruky, keďže Smer-SD ešte neobsadil ústavný súd a post prezidenta. Keby to nestalo, tak mu hneď odklepnú, že sa skutok nestal.Mek napísal:Ja sa len tesim, co vsetko Kocner vytara. Teda pokial sa mu v base nestane nejaka "nestastna nehoda".
Dnes na TA3 tlačkovka Matoviča v reakcii na Čižnára, zjavil sa tam nejaký týpek... riadny cirkus zase.
Odporúčam si pozrieť.
marxista poslanec sudruh doktor Blaha, novy hrdina kotlieb a inych fasunikov dostal (alebo jeho 7 adminov) nakladacku od AIcka 
//autoeditácia príspevku (30 Mar 2019, 21:23)
http://www.teraz.sk/slovensko/rokovania ... lanok.html
//autoeditácia príspevku (30 Mar 2019, 21:23)
http://www.teraz.sk/slovensko/rokovania ... lanok.html
Správne to chápem, že hrdina Matovič vytiahol tých 430 SMS zo suflika len preto aby strhol pozornosť zo zastropovania dôchodku a IB? Celkom chrapunstvo, vidím že osobne záujmy sú na prvom mieste aj u vodcov strán čo sa snažia profilovať ako kresťanský konzervatívci.
Ktovie kto všetko a čo všetko ešte majú takto odložené v šuflikoch na horšie časy.
https://dennikn.sk/minuta/1428651/
Ktovie kto všetko a čo všetko ešte majú takto odložené v šuflikoch na horšie časy.
https://dennikn.sk/minuta/1428651/
Matovič vraví, že minulý týždeň „vytiahol zo šuflíka“ SMS správy medzi Marianom Kočnerom a Petrom Šufliarskym preto, aby diskusiu o parlamentnom hlasovaní prekryl a „očistil prokuratúru“.
Politika. 
//autoeditácia príspevku (02 Apr 2019, 19:42)
PS a Spolu pekne vystrelili, ale tak dalo sa to čakať. Získať BA a prezidentský post je predsa len dosť veľký úspech.
https://spravy.pravda.sk/domace/clanok/ ... o-a-spolu/
//autoeditácia príspevku (02 Apr 2019, 20:30)
Teda ide o tento prieskum.
//autoeditácia príspevku (02 Apr 2019, 19:42)
PS a Spolu pekne vystrelili, ale tak dalo sa to čakať. Získať BA a prezidentský post je predsa len dosť veľký úspech.
https://spravy.pravda.sk/domace/clanok/ ... o-a-spolu/
//autoeditácia príspevku (02 Apr 2019, 20:30)
Teda ide o tento prieskum.
Mna tam prekvapilo ze po odchode Stefunka ide na predsedu Truban. Sympaticky chlapik, ale ked som s nim naposledy videl rozhovor, zdal sa mi riadne strateny - co napokon bol aj Stefunko. A hlavne fakticky odchodom Caputovej PS skor utrpelo, kedze stratilo asi najkvalitnejsieho cloveka v zostave. Aspon teda v mojom okoli najviac pri vstupe do PS rezonovala prave ona. Nemyslim si, ze s tou zostavou co tam maju to dokazu az takto vysoko vytiahnut, napokon v druhom dnesom prieskume tykajuceho sa volieb do europarlamentu maju len 8%. Pred volbami to bude kadzopadne este riadne zaujimave - ako s tym zamava Kiska, ako s tym zamava SMK a ich pripadne priskocenie do OLANO, co zaujimave sa este vynori na Smer.
myslíš tento ako Daňo2?
V čom bol Štefunko stratený? Ohľadom Trubana - pravda. Potvrdené z viacerých zdrojov, ja sám som ho nikdy nesledoval. Ale politicky je zmätený, úplne nevhodný človek na takú pozíciu.eMPiko napísal:Mna tam prekvapilo ze po odchode Stefunka ide na predsedu Truban. Sympaticky chlapik, ale ked som s nim naposledy videl rozhovor, zdal sa mi riadne strateny - co napokon bol aj Stefunko. A hlavne fakticky odchodom Caputovej PS skor utrpelo, kedze stratilo asi najkvalitnejsieho cloveka v zostave. Aspon teda v mojom okoli najviac pri vstupe do PS rezonovala prave ona. Nemyslim si, ze s tou zostavou co tam maju to dokazu az takto vysoko vytiahnut, napokon v druhom dnesom prieskume tykajuceho sa volieb do europarlamentu maju len 8%. Pred volbami to bude kadzopadne este riadne zaujimave - ako s tym zamava Kiska, ako s tym zamava SMK a ich pripadne priskocenie do OLANO, co zaujimave sa este vynori na Smer.
Ked som videl nejake diskusie so Stefunkom, nezdal sa mi velmi presvedcivy. On aj Truban to hadam cele beru ako jeden start-up, kde treba "nahajrovat" dobrych ludi, najst nejaky "funding" a bude to. Je to mozno len nezvyk na tento styl komunikacie, ale nevnimal som to bohvieako doveryhodne.
Štefunko reálne prekonal vážne zdravotné problémy, podstúpil viaceré operácie mozgu, istý čas sa musel nanovo naučiť rozprávať atď. Preto pôsobí niekedy tak zasekane, alebo ako to nazvať. Po politickej stránke by som však problém nevidel.
Truban, to je iná káva. Dávam do pozornosti najmä tento politologický skvost.
https://www.truban.sk/spojenie-caputova ... MU5K0Y4Xec
Truban, to je iná káva. Dávam do pozornosti najmä tento politologický skvost.
https://www.truban.sk/spojenie-caputova ... MU5K0Y4Xec
Nehvorim teraz iba o prejave, aj ked aj ten je pre politika karierne dolezity. Nepamatam si presne podrobnosti, ale mal som z tych rozhovorov casto pocit, ze vlastne po precitani netusim aku politiku chce vlastne Stefunko robit. Ani lavica, ani pravica, aj liberalni, aj konzervativni. Proste vsetko, pre kazdeho, slusne a hlavne "vieme ako na to". A teraz ked si tu postol tento Trubanov blog, tak to bude asi mozno dokonca aj nejaka ich taktika takto vystupovat. Mne tam chybala prave ta autenticita, ktoru u Caputovej tak vychvaluju. To, ze si nepamatam podrobnosti z tych rozhovorv je napokon tiez mozno len priznakom, ze tam dokopy nic zaujimave nepovedal.
PS-14,4 percenta
Ako prvoaprilovy zart celkom dobre.
Neverim,ze sa dostanu do parlamentu.
Ako prvoaprilovy zart celkom dobre.
Neverim,ze sa dostanu do parlamentu.
Tak to áno, veď sa označujú za centristov.eMPiko napísal:Nehvorim teraz iba o prejave, aj ked aj ten je pre politika karierne dolezity. Nepamatam si presne podrobnosti, ale mal som z tych rozhovorov casto pocit, ze vlastne po precitani netusim aku politiku chce vlastne Stefunko robit. Ani lavica, ani pravica, aj liberalni, aj konzervativni. Proste vsetko, pre kazdeho, slusne a hlavne "vieme ako na to". A teraz ked si tu postol tento Trubanov blog, tak to bude asi mozno dokonca aj nejaka ich taktika takto vystupovat. Mne tam chybala prave ta autenticita, ktoru u Caputovej tak vychvaluju. To, ze si nepamatam podrobnosti z tych rozhovorv je napokon tiez mozno len priznakom, ze tam dokopy nic zaujimave nepovedal.
Ja to vnímam tak, že v niektorých hodnotovo-etických otázkach možno majú bližšie k tomu, čo by sme mohli nazvať ľavicový liberalizmus, ale z hľadiska "základne," sú to čistí pravičiari. Hoci nie neoliberálneho typu ako Sulík, ale sú. Hoci, tam je to chodenie po tenkom ľade. Ich vzorom bol/je Macron a ten tiež dopadol ako dopadol... (nevraviac o tom, že sa spájajú so Spolu, čo je výpovedné samo o sebe = ľudia ako Beblavý, Mihál..,)
Stále všetci čakajú na ich program, konkrétny politický program. Zatiaľ totižto zverejnili len všakovaké vízie a hodnoty, kde je plno vaty a neurčitých floskulí.
Penguin: Tak tomu ver, že sa dostanú.