Asi len ťažko s tým ako jednotlivec niečo urobíš, jediná možnosť je asi ostať pozitívny a dúfať že sa to niekedy poberie k lepšiemu. Ideálne je asi nebrať hneď všetko úplne tragicky a skúsiť sa povzniesť nad niektoré veci, ktoré v tomto štáte nie su ideálne.aacid napísal: 05 máj 2022, 9:34 otazka je co s tym robit, teda co s tym robit vo svojej hlave, ci zacat planovat odstahovanie sa do zahranicia (nerealne) alebo proste zacat politiku ignorovat a snazit sa zit tak aby som to vnimal co najmenej? predsalen na to ze tu mame zdevastovane zdravotnictvo, zastarale skolstvo, rozbite cesty a neefektivny danovy system sme si uz vsetci zvykli, mozno ked sa ficova mafia dostane naspat do vlady a budu si dalej kradnut po tichu tak aspon budem menej depresivny lebo sa o tom nebude tolko hovorit![]()
Na jednej strane je pravda že systém ťa môže celkom ovplyvniť a nejako určuje štartovaciu čiaru na ktorej začínaš. Na druhú stranu karty má vo svojich rukách vždy jednotlivec a je už len na ňom ako s nimi naloží ej kej ej ameriku máš tam kde si ju urobíš.
BTW, dnes som pri obede pozeral rozhovor s premierom ehm ehm ministrom financií a až mi z toho bolo smutno, nieže by ten človek mal pred voľbami kde klesnúť ale on normálne preráža dno marianskej priekopy.