beardie napísal: 29 jan 2025, 21:14
1. Rozhodnutie bolo prijaté za Bidena
2. Bol zbytočný risk poslať ich Boeingom
Napisal som nieco ine?
Takto robit zle Cervikovi

A ta jeho rec tela. Na tom bol lepsie aj o 10 rokov starsi 46.
gogo956 napísal: 29 jan 2025, 21:41
Ak budu mat raz v Usa problem s nizkym poctom volnych pracovnikov, tak si to budu riesit oni a nas do toho nič nie je.
Takze ked pred 90 rokmi zacali prve opatrenia proti Zidom, tak "Nemci si zvolili, ved oni sami pridu na to ci maju lekarov, lekarnikov a vedcom, nas do toho nic nie je?" Alebo ked pred 35 rokmi v Bosne vrazdili ludi, tak "do toho nas nic nebolo"? Si si isty, ze zastavas postoj, ze cielene utoky na miliony ludi su fajn a "nas do toho nic"?
Ak by obyvatelia USa chceli aby sa im tam potuloval a žil hocikto, tak by to v zakone zohladnili, ale zjavne to nechcú.
Podla ministerstva obrany USa eviduju 655-tisíc osôb bez občianstva, ktoré sú odsúdené za trestné činy alebo čakajú na súd.
Len ci nevolili ti, ktorych cakaju deportacie... a co ma ministerstvo obrany z odsudenymi, alebo cakajucimi na sud?
Je to celkovo o tom ako "vol zabudol, ze telatom bol". Kolko z predkov tych "ktori nechcu, aby sa im tam hocikto potuloval" prisli bez lodneho listka, na cierno, do USA a potulovali sa za stastim a uspechom...
ak je niekto v Usa nelegálne, tak porušuje tamojšie zákony- je tak alebo nie?
Ak máš postoj taký, že zákony netreba dodržiavať, tak potom rovnaký postoj môže mať aj niekto iný, voči tebe, čo by sa ti asi nepáčilo.
Zákony su na to, aby sa dodržiavali a ich porušovanie trestalo.
Co som ja kde napisal o dodrziavani zakona? Skusime staru otrepanu hru: mozes ma citovat?
Uz desat rokov vies, ze som imigrant, preto nebudem kriminalizovat inych imigrantov, len preto, ze su tie imigranti. A dokonca rovnaki ekonomicki imigranti, ako som ja. Lebo aj ja som odisiel, aby som sa mal dobre a mohol sa realizovat. Preco by ja mal vystupovat proti tomu, aby to mohli robit ini? Neprislo by ti prave to divne?
Jasne, ze zakony treba dodrziavat. No ak niekto utecie pred dikaturou, vojnou gangov a neviem cim vsetkym, nema sa mu pomoct namiesto kriminalozovania? Vsetci sa v USA odvolavaju na Boha. Neucil Bozi Syn, ze treba milovat blizneho a treba pomahat? Bol tu uzivatel p4ra, ktoreho ako dieta priniesli rodicia odniekial z byv. Juhoslavie. Ma ho Šuhaj-Zollstock deportovat, lebo Slovensko "nie je prva bezpecna krajina"? A napisal by si mu to takto rovno?