Ked kopirujem nejaky dvd film (4,35GB) do pocitaca tak to strasne dlho trva.Vacsinou to je cca.40 minut-stopovane na hodinkach.Procesor nie je vobec vytazeny.Bolo to kopirovane touto mechanikou,bola kupovana v januari tohto roku.Cim to moze byt, ze to tak dlho trva?Kolko minut vam priblizne kopiruje jedne film do pocitaca?
podla mna to robi ta mechanika, ja som mal podobny problem...dal som si ju reklamovat a za par dni som kracal domov s novou mecahnikou ze ta stara mala neaku nevyriesitelnu chybu xD..tak ked tak, skus si tam dat inu mechaniku a ci to bude tiez tak dlho trvat
No momentalne nemam doma ziadnu mechaniku.Ked som mal mechaniku Sony, tak to tak dlho vobec netrvalo.Vlastne ani pri LG,ked som ju kupil tak to islo rychlo, ale teraz v poslednom case hroza.
Robi to pri vsetkych mediach.S programom Nero Drive Speed som sa nehral.Firmware som stiahol,ale nejako mi to nejde aktualizovat,vzdy vypise to co je v prihlohe.
pocuj ja si myslim ze to je napalovackou LG. mne to tiez robilo... Ak ju mas este v zaruke tak ja byt tebou, vezmem ju tam kde som ju kupil a hodil by som im ju do hlavy ze mi to nejde.
No tak dobre, pojdem teda tu mechaniku reklamovat kedze je este v zaruke.Inak ja uz neviem aku mechaniku si mam kupit.Vzdy som bol verny firme LG,ale toto uz je privela, v priebehu 2 rokoch mi odisli uz 3 mechaniky takehoto isteho typu.Po akej znacke mam pozerat?
Inak za kolko vam skopiruje bezny dvd film z dvd-cka do pocitaca.
skusal si pozerat aky mas mod ci PIO alebo DMA ? mne to tiez tak fungovalo ze to islo pomaly a napalovanie taktiez...skus pozriet aky mas rezim zapnuty