cavte neviete preco mi ide pomaly stahovat z rapidshare. Cez stranku stahuj.cz mi to ide supersky rychlo. Mam premium na rapida a v poslednom case to ide strasne pomaly stahovat. Neviete co stym? Alebo je to tym ze je rapidshare.com zase free? alebo je aj obmedzena rychlost?
Rapidshare nie je free, stale je to tak ako to bolo.
Rychlost nie je tiez obmedzena, stahuje podla toho ake mas pripojenie.
FUp to asi teiz nebude kedze z ineho servera ti to ide rychlo.
Btw, v nastaveniach mame na vyber servery, to su servery ktore si mozeme nastavit na upload ze?
Aj vam sa to zda pomale ??? Pretoze predtym ked som stahoval, tak to islo maximalne 100 kB/s , ale zato nepytalo overovaci kod, ... [Inac ked bol ten cakaci cas, tak to tam bolo rozdelene na 2 casti, FREE a PREMIUM, a pri kazdom z toho bol obrazok s rucickou a ukazovalo tam rychlost, ... pri FREE to bolo skoro na zaciatku a pri PREMIUM uplne na maxime, ...]
zive.cz napísal:RapidShare nyní přinesl několik novinek. Mezi nejdůležitější změnu patří snížení maximální rychlosti stahování souborů pro neplatící uživatele. Pokud tedy nemáte Premium účet, můžete stahovat rychlostí pouze 500 kbps, což je přibližně 60 kB/s.
mam fibernet 3mb klasik. Pred par dnami mi stahovalo klasicky 1-3 mb ale v poslednej dobe to stahuje strasne low a to 100kb az 400 no aj menej. A stahujem viac casti naraz a to 2 - 3 casti. netusim v com je problem.
//neviem teda. teraz mi stahuje z rapidu dva part rychlostou 20kb/s a jeden 600 kb
Nechapem nad cim stresujes. Ved daj stahovat viac linkov naraz. Ja davam naraz stahovat 4-5 linkov a kazdy ide vzdy okolo 800kB/s az 2MB/s. Samozrejme najst nejaky server na rapide ktory mi da cez 2MB/s cez den je nemozne.
JJ stahuje to uz pomaly ale zase sa uz necaka... mne to tahalo 280kB/s a teraz ledva 45kB/s fnuk fnuk... a premium konto uz nemam... tam to tahalo na full kolko mi dal net...
Dedomil napísal:...Samozrejme najst nejaky server na rapide ktory mi da cez 2MB/s cez den je nemozne.
tak tomu never v skole som v pohode tahal barskedy cez den aj 5-6MB/s ...
... no a taktie mi ide v poslednej dobe rapid (mam premium) dost pomaly aj po vyskusani vsetkych zdrov/servrov (?-myslim to teliasonera,level3,...) ....