pomale wifi, D-link T-com

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
klasika
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

pomale wifi, D-link T-com

Príspevok od používateľa klasika »

mam problem ze ked mam notebook pripojeny k routeru cez wifi, je to strasne pomale, pada net atd... rychlost mi ukazuje 54Mb/s ale tak to urcite nieje :? medzi routerom a notebookom nic nieje ziadna stena ani prekazka, tak problem bude asi v nastaveniach, vie mi niekto poradit???

keby aspon nepadal tolko ten net, ale ani pisat na chate sa neda cez wifi a nie este daco stahovat, google chrome som stahoval hodinu az kym ma to prestalo bavit a napojil som to cez kabel :D
h.olub
King
King

Re: pomale wifi, D-link T-com

Príspevok od používateľa h.olub »

s tou rychlostou ti neporadim ale ja mam tento router a ten pada dost casto(par krat za den),takze to moze byt 1 problem

http://www.t-com.sk/Default.aspx?CatID= ... &ktzid=817

ak ti to ale pada nonstop a je to pomale tak chyba bude asi inde :) (no ved ja som chcel iba k tomu padaniu)

//tak som este trocha pogooglil a 1 moznost je ze dochadza ku ruseniu frekvencii a vtedy treba skusit prepnut na routry iny kanal :wink:
klasika
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa klasika »

hmmm divne...nastavil som pred par hodinami iny kanal no aj tak to stalo za h.... no teraz som znova skusil wifi a ide jak vymenene, vsetko ide ako keby som to mal na kabel... tak asi pomohlo dufam ze to neni en chvilkova zmena :D
h.olub
King
King

Príspevok od používateľa h.olub »

co som cital tak viac ludi ma tento problem ako ty a presne toto iste pisali aj o tej zmena kanalu,najskor nic a potom ako nove :D

tak len dufaj ze sa to uz nepokazi :P
Napísať odpoveď