Ahojte
Chcel by som spraviť vysuvný div menu ,ale tak ,že sa pomalý neobjavi ,akoby pomaly vynorí/rozrolovalo z určiteho miesta po prejdený myšky po odkaze a potom zas pekne rolovalo ked bi som zišiel z odkazu
skušal som už vela javascriptov aj css ale všetko fungovala takým štílom že ked som prešiel po odkaze tak sa to v momente objavilo
chrono napísal:Akú výhodu má použiť pri takom menu Flash namiesto javascriptu?
Konkrétne takéto menu sa totižto vyskytuje opísané v mnohých tutoriáloch na flash ... takže sa dá pozrieť konkrétny príklad čo ušetrí dosť času /netvrdím, že na javascript nie, ale ja by somna menu použil radšej flash/. Inak dobrá otázka
Presne také menu je ako príklad pre každú javascript knižnicu na efekty (navyše, pri troche práce môže také javascript menu fungovať aj pri zakázanom javascripte).
chrono napísal:Presne také menu je ako príklad pre každú javascript knižnicu na efekty (navyše, pri troche práce môže také javascript menu fungovať aj pri zakázanom javascripte).
Tak to aby som začal pracovať viac v js to som netušil že sa dá obísť aj zakazaný js. Dík za info ...
Zakázaná javascript sa obísť nedá (teda aspoň v normálnom prehliadači). To ale neznamená, že stránka využívajúca napr. AQjax nemôže byť funkčná aj pri zakázanom javascripte (samozrejme nemusí to byť tak pohodlné na ovládanie, ale je dôležité, že to bude fungovať vždy).