Dobrý deň prosím Vás o radu .. mám monitor BENQ G2220HDA 16:9 a mám taký problém, že neviem na ňom vôbec nastaviť pomer strán 4:3 .. kartu mám AMD Radeon r7 series .. keď som mal starú kartu nvidiu 9400gt išiel som do nastavení karty nastavil pomer strán 4:3 a keď som pustil nejakú hru a nastavil v nej rozlíšenie 800x600 tak som mal po okrajoch monitoru čierne barely.. to by som teraz potreboval nastaviť na hre CS: Go ale absolútne netuším ako .. v catalyst center som už skúsil všetko ale aj keď tam dám pomer strán v hre mi to vôbec nereaguje a stále mám 16:9 .. veľmi pekne ďakujem za pomoc!!
Edit: ešte aby som dodal keď nastavím v Catalyst center " Zmena meritka obrazu" a dám tam povoliť zmeny meritka GPU = zachovať pomer strán a je tam obrázok s čiernymi barelmi a potom si pustím hru a nastavím rozlíšenie 800x600 tak mi nedá čierne barely po bokoch ale mi dá hru do takého okna a okolo toho okna sú čierne barely aj hore,dole, v pravo, v ľavo ..
EDIT: uz som na to prisiel len mam otazku ked mam pomer stran 16:9 mam 160 fps ked dam pomer stran 4:3 povolit GPU tak mam fps 60 neviete preco? dikes
Pomer strán 4:3 AMD Radeon r7
-
Michaelo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Pomer strán 4:3 AMD Radeon r7
Lebo to nie je nativne rozlisenie a GPU robi o cosi viac roboty aby ti orezala kraje.
Vysvetli mi ale preco chces/musis mat 4:3 rozlisenie? Ved polku obrazu ani nevidis a vyzera to hrozne.
Vysvetli mi ale preco chces/musis mat 4:3 rozlisenie? Ved polku obrazu ani nevidis a vyzera to hrozne.
no lebo som zvyknutý hrávať na čiernych bareloch či quakelive alebo cs:go
ale keď mám mať 60fps tak to radšej budem hrať 16:9 pomer :O díkes za odpoveď
-
Michaelo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Nechapem jak ti moze viac vyhovovat to ze polku obrazu vobec nevidis. No snad si zvyknes na 16:9, lebo hrat to na 4:3 ............