!POMOC! Export z autobazar.eu importovať na Autoviu

Programovacie jazyky, rady, poradňa...
gana.sk
Novice
Novice

!POMOC! Export z autobazar.eu importovať na Autoviu

Príspevok od používateľa gana.sk »

Dobrý deň,

Hľadám človeka ktorý mi dokáže importovať (XML) inzeráty z autobazar.eu do mojej vlastnej databázy ( web stránky ). Ak to bude hotové tak budem mať na svojej stránke ponuku inzerátov a následne treba pripraviť export z mojej stránky na autovia.sk.

Všetky potrebné veci na zrealizovanie mám ( napr. XML súbor mojich inzerátov z autobazar.eu a taktiež navod na pripravu exportu na stranku http://www.autovia.sk

Je tu niekto kto mi vie stým pomôcť? Vďaka

//autoeditácia príspevku (09 Mar 2013, 9:08)
Ak bude potrebne aj zaplatim ;-)
eror
Medium Star
Medium Star

Re: !POMOC! Export z autobazar.eu importovať na Autoviu

Príspevok od používateľa eror »

a autobazar a autovia o tom vie?
weroro
Flash coder
Flash coder
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa weroro »

eror: To čo chce gana je normálny postup. Nie je to nelegálne. Každý človek, ktorý má vlastnú stránku s ponukou automobilov, inzeruje aj na autobazar.eu a ten ti sprostredkúva aj export tebou pridaných áut. To preto aby si to nemusel vpisovať aj na autobazar.eu a aj na tvoj web. Je to na automatizáciu.

Ak ale chce komplet všetky inzeráty (aj tie ktoré nie sú jeho), tak sa mu to aj tak nepodarí. Jedine parsovať web, lebo cez RSS toto nezvládne (v prípade, že chce aj staršie inzeráty a nie iba nové). To je už nelegálne.
gana.sk
Novice
Novice

Príspevok od používateľa gana.sk »

Ano potrebujem to co pisal weroro, pretoze na autobazar.eu mame vyse 4000inzeratov. A doplname inzeraty asi po 50tich. Cize potrebujem to dat na autobazar.eu a automaticky sa mi to da na moju stranku a na autoviu. Weroro ty bi si to vedel spravit?
Napísať odpoveď