POMOC LOST DATA IN 3 min
POMOC LOST DATA IN 3 min
CAfte ludia potrebujem surnu pomoc s mojim diskom chcel som urobit jednu 10 gb particiu na linuxa mam 160 gb rozdeleni na dva particie 80-80 C a D maxtor mam win XP a som nainstaloval partition magic 8.0 a dal som hore create partition a dal som iba disk C a dal som napisal finish a restartovalo a pri zapinani mi ukazalo taku tabulku modru a tam daco pocitalo s 5-timi krokmi asi tak po 40 min som na to kukol a robilo 3 krok z 5-tich a ja som sa nasral a stisol som reset lebo to nic nerobilo a proste ma aj mama vitocila a potom mi nabehol win a kua D-cko chyba a dal som partition magic a on mi ukaze vsetki particie aj C aj tu 10 gb aj D mi ukaze ale mi pri nom ukazuje ne fat32 alebo ntfs ale mi dava pgsg a dole mi ukazuje other a farba tej particie je zlta ludia co mam robit mam tam vela fotiek a maminich wordovich prac prosim ako mam naspat dat tu particiu 
-
vladino001
Light Professional
Tak tomuto sa hovori demencia ked niekto pri pretvarani diskových partýcii aj z datami stlači reset
ni nadarmo sa hovori že na svojich chybach sa uči najlepšie (aspoň budeš sa nabuduce ovladať )
inak možno ale fakt iba možno to spraviš neakym restore programom ale aj o tom pochybujem v takejto sytuácii, veď to je horšie než ked daš Quick format.
ni nadarmo sa hovori že na svojich chybach sa uči najlepšie (aspoň budeš sa nabuduce ovladať )
inak možno ale fakt iba možno to spraviš neakym restore programom ale aj o tom pochybujem v takejto sytuácii, veď to je horšie než ked daš Quick format.
-
vladino001
Light Professional
Tak mi to nedá, aby som sa nepodelil o radost.Data som zachránil pomocou : GetDataBack - Data Recovery for NTFS V2.31, jeho utorov patří moj obrovský dík. Je tam 60 GB a niekolko tisíc suborou. Je to vsetko zpet tak jak predtím i v povodních složkách a s povodnímy názvy. mam to ak to chete napiste ss a poslem vam link na stiahnutie
Re: POMOC LOST DATA IN 3 min
Chlapce ty sa daj liecit...puccik napísal:a ja som sa nasral a stisol som reset

Najlepsi program na obnovu dat, co som mal moznost vidiet v akcii je R-studio !! Sam som to otestoval na svojom starsom PC, na ktorom som mal 4 nasobny full format (nie quick) a dokazal mi obnovit takmer vsetky subory (vynimku tvorili Excel tabulky) Inak vsetko obnovilo full...bol som z toho slusne vyvaleny, nikdy by som neveril ze sa nieco take podari !!!
-
caesar1987
Addict
- Kontaktovať používateľa:
tak toto je uz dobra somarina...petoBB napísal:Najlepsi program na obnovu dat, co som mal moznost vidiet v akcii je R-studio !! Sam som to otestoval na svojom starsom PC, na ktorom som mal 4 nasobny full format (nie quick) a dokazal mi obnovit takmer vsetky subory (vynimku tvorili Excel tabulky) Inak vsetko obnovilo full...bol som z toho slusne vyvaleny, nikdy by som neveril ze sa nieco take podari !!!
2caesar1987 - nebudem ta presvedcovat, ak mas disk po niekolkonasobnom formate, skus si niekde na nete zohnat tento program a daj to prescanovat (trva to ale nejaky ten cas, necakaj ze to bude za 10 minut!) a potom sa asi budes divit co vsetko ti to najde. Ja som mal disk naformatovany NTFS, no a naslo mi to co som tu pisal 
-
caesar1987
Addict
- Kontaktovať používateľa:
ono to mozes aj 50x formatovat a nic sa nezmeni. Po prvom, druhom 20tom formate vyzera disk stale rovnako... programy na vratenie obsahu disku su, na tom sa nesmejem, ale smejem sa na tom tvojom 4x...petoBB napísal:2caesar1987 - nebudem ta presvedcovat, ak mas disk po niekolkonasobnom formate, skus si niekde na nete zohnat tento program a daj to prescanovat (trva to ale nejaky ten cas, necakaj ze to bude za 10 minut!) a potom sa asi budes divit co vsetko ti to najde. Ja som mal disk naformatovany NTFS, no a naslo mi to co som tu pisal