POMOC LOST DATA IN 3 min

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
puccik
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

POMOC LOST DATA IN 3 min

Príspevok od používateľa puccik »

CAfte ludia potrebujem surnu pomoc s mojim diskom chcel som urobit jednu 10 gb particiu na linuxa mam 160 gb rozdeleni na dva particie 80-80 C a D maxtor mam win XP a som nainstaloval partition magic 8.0 a dal som hore create partition a dal som iba disk C a dal som napisal finish a restartovalo a pri zapinani mi ukazalo taku tabulku modru a tam daco pocitalo s 5-timi krokmi asi tak po 40 min som na to kukol a robilo 3 krok z 5-tich a ja som sa nasral a stisol som reset lebo to nic nerobilo a proste ma aj mama vitocila a potom mi nabehol win a kua D-cko chyba a dal som partition magic a on mi ukaze vsetki particie aj C aj tu 10 gb aj D mi ukaze ale mi pri nom ukazuje ne fat32 alebo ntfs ale mi dava pgsg a dole mi ukazuje other a farba tej particie je zlta ludia co mam robit mam tam vela fotiek a maminich wordovich prac prosim ako mam naspat dat tu particiu :cry:
vladino001
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa vladino001 »

Tak tomuto sa hovori demencia ked niekto pri pretvarani diskových partýcii aj z datami stlači reset :hehe: :hehe: :hehe:
ni nadarmo sa hovori že na svojich chybach sa uči najlepšie (aspoň budeš sa nabuduce ovladať )
inak možno ale fakt iba možno to spraviš neakym restore programom ale aj o tom pochybujem v takejto sytuácii, veď to je horšie než ked daš Quick format.
puccik
Star
Star

takze to nepojde a nevratim to naspat
vladino001
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa vladino001 »

puccik napísal:takze to nepojde a nevratim to naspat
v partition magic ked hento spraviš on ti to necha v takom stave že sa oplati iba format asi tak. (blbosť je že si za to môžeš sam a nie že ti vypli elektriku ako kamošovi) :?
puccik
Star
Star

Tak ked som vzbrkli tak idem si teraz po svoju helmu z garaze a idem sa ucit co je to puberta
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

urobil si dost zlu vec... jj aj ked je pravda ze to robilo pekne dlho..
mas stastie ak tu particiu rozbehas vobec :) no bohuzial data :? nwm nwm...
puccik
Star
Star

Ale disku sa nic nestalo sak normalne pojde dalej :cry:
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

puccik napísal:Ale disku sa nic nestalo sak normalne pojde dalej :cry:
mal by
puccik
Star
Star

Tak mi to nedá, aby som sa nepodelil o radost.Data som zachránil pomocou : GetDataBack - Data Recovery for NTFS V2.31, jeho utorov patří moj obrovský dík. Je tam 60 GB a niekolko tisíc suborou. Je to vsetko zpet tak jak predtím i v povodních složkách a s povodnímy názvy. mam to ak to chete napiste ss a poslem vam link na stiahnutie
drdi21
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa drdi21 »

stastie.ja som zachranil zo 10gb fotiek 10 mb.ale no co uz je to good program takze odporucam.
Gangy
Darca
Darca

Re: POMOC LOST DATA IN 3 min

Príspevok od používateľa Gangy »

puccik napísal:a ja som sa nasral a stisol som reset
Chlapce ty sa daj liecit... Obrázok
petoBB
Novice
Novice

Príspevok od používateľa petoBB »

Najlepsi program na obnovu dat, co som mal moznost vidiet v akcii je R-studio !! Sam som to otestoval na svojom starsom PC, na ktorom som mal 4 nasobny full format (nie quick) a dokazal mi obnovit takmer vsetky subory (vynimku tvorili Excel tabulky) Inak vsetko obnovilo full...bol som z toho slusne vyvaleny, nikdy by som neveril ze sa nieco take podari !!!
caesar1987
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa caesar1987 »

petoBB napísal:Najlepsi program na obnovu dat, co som mal moznost vidiet v akcii je R-studio !! Sam som to otestoval na svojom starsom PC, na ktorom som mal 4 nasobny full format (nie quick) a dokazal mi obnovit takmer vsetky subory (vynimku tvorili Excel tabulky) Inak vsetko obnovilo full...bol som z toho slusne vyvaleny, nikdy by som neveril ze sa nieco take podari !!!
tak toto je uz dobra somarina...
petoBB
Novice
Novice

Príspevok od používateľa petoBB »

2caesar1987 - nebudem ta presvedcovat, ak mas disk po niekolkonasobnom formate, skus si niekde na nete zohnat tento program a daj to prescanovat (trva to ale nejaky ten cas, necakaj ze to bude za 10 minut!) a potom sa asi budes divit co vsetko ti to najde. Ja som mal disk naformatovany NTFS, no a naslo mi to co som tu pisal :!:
caesar1987
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa caesar1987 »

petoBB napísal:2caesar1987 - nebudem ta presvedcovat, ak mas disk po niekolkonasobnom formate, skus si niekde na nete zohnat tento program a daj to prescanovat (trva to ale nejaky ten cas, necakaj ze to bude za 10 minut!) a potom sa asi budes divit co vsetko ti to najde. Ja som mal disk naformatovany NTFS, no a naslo mi to co som tu pisal :!:
ono to mozes aj 50x formatovat a nic sa nezmeni. Po prvom, druhom 20tom formate vyzera disk stale rovnako... programy na vratenie obsahu disku su, na tom sa nesmejem, ale smejem sa na tom tvojom 4x...
Napísať odpoveď