Pomoc - nejde spustiť WIN
-
mr_margera
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Pomoc - nejde spustiť WIN
jedná sa o verziu WIN XP, fungujúcu na notebooku ACER. Včera som vypol PC ako obvykle, no ráno mi nabehla obrazovka a tam:
WIN sa nepodarilo spustiť, a možnosti, spustiť v núdzovom režime, spustiť v núdzovom režime pre sieť, spustiť podľa posledných funkčných nastavení a spustiť normálne.
Pri prvých dvoch možnostiach sa nestane nič, proste sa resetne PC a všetko odznova. Pri tretej a štvrtej možnosti nabehne obrazovka s logom WIN XP, ale zasekne sa, na stotinu vyskočí dáka modrá obrazovka (nie som schopný zaznamenať čo tam je), ale zase sa len resetne a stále dokola.
Má niekto skúsenejší nejakú radu? Pretože ja sa moc nevyznám..
Ďakujem
WIN sa nepodarilo spustiť, a možnosti, spustiť v núdzovom režime, spustiť v núdzovom režime pre sieť, spustiť podľa posledných funkčných nastavení a spustiť normálne.
Pri prvých dvoch možnostiach sa nestane nič, proste sa resetne PC a všetko odznova. Pri tretej a štvrtej možnosti nabehne obrazovka s logom WIN XP, ale zasekne sa, na stotinu vyskočí dáka modrá obrazovka (nie som schopný zaznamenať čo tam je), ale zase sa len resetne a stále dokola.
Má niekto skúsenejší nejakú radu? Pretože ja sa moc nevyznám..
Ďakujem
-
mr_margera
Medium Professional
-
vladenko007
VIP
-
mr_margera
Medium Professional