Pretoze mas system FAT32 a ten podporuje len subory do velkosti 4GB. Jedina moznost je prechod na XP/Vista/2003 za predpokladu, ze pouzivas Win98. Ak mas XP/Vista/2003, tak je potrebne previest particiu na NTFS, ci je to mozne so systemovym diskom za behu, tak to netusim, ale skor asi nie, takze budes musiet formatovat.
hojko napísal:Pretoze mas system FAT32 a ten podporuje len subory do velkosti 4GB. Jedina moznost je prechod na XP/Vista/2003 za predpokladu, ze pouzivas Win98. Ak mas XP/Vista/2003, tak je potrebne previest particiu na NTFS, ci je to mozne so systemovym diskom za behu, tak to netusim, ale skor asi nie, takze budes musiet formatovat.
Naformatoval som disk ale aj tak to nejde co ted ?
Problem bude najskor v tom, ze NTFS suborovy system mas pouzity len pri particii DATA, co nie je asi systemovy. Cesta pre docasne priecinky je default pre winrar nastavená takto: C:\DOCUME~1\USER\LOCALS~1\Temp\ a kedze C: budes mat asi FAT32, tak preto to mozno hlasi chybu. Na liste Možnosti-Nastavenia-Cesty a tam si v policku Priecinok pre dočasne subory zmen cestu k disku s nazvom DATA a skus.
Myslim si ze pre vacsi poriadok v suboroch je vhodnejsie pouzivat moj zmienovany button ako potom po rozbalovani presuvat zlozku/subory inam, pripadne mat vsetok bordel na jednom mieste. V kazdom pripade, toto nie je cielom diskusie, nech si to kazdy robi ako chce, no ja si myslim ze branoo8 robi taku chybu ako vacsina ludi a to tu ze to z okna winraru pretiahne tam kam to chce rozbalovat. Tymto sa totiz stane ze WinRAR zacne rozbalovat do tempu a ztade sa to na urcene miesto potom kopiruje. Ak sa rozbaluje takto na iny disk ako na ten kde je umiestneny temp, znacne to zvysi cas potrebny pre rozbalovanie. No a samozrejme branoo8 nema na C: NTFS alebo dostatok miesta.
Gadelat napísal:Myslim si ze pre vacsi poriadok v suboroch je vhodnejsie pouzivat moj zmienovany button ako potom po rozbalovani presuvat zlozku/subory inam, pripadne mat vsetok bordel na jednom mieste. V kazdom pripade, toto nie je cielom diskusie, nech si to kazdy robi ako chce, no ja si myslim ze branoo8 robi taku chybu ako vacsina ludi a to tu ze to z okna winraru pretiahne tam kam to chce rozbalovat. Tymto sa totiz stane ze WinRAR zacne rozbalovat do tempu a ztade sa to na urcene miesto potom kopiruje. Ak sa rozbaluje takto na iny disk ako na ten kde je umiestneny temp, znacne to zvysi cas potrebny pre rozbalovanie. No a samozrejme branoo8 nema na C: NTFS alebo dostatok miesta.
tak.. presne ako si napisal.. ak to z okna pretiahne tak najprv to ide to tempu.. potom az na urcene miesto..
zrejme si aj vystihol chybu... a ak hej tak aj ja.. pretoze som sa ho pytal ci to rozbaluje na disk kde je NTFS