pomoc pri kupe hokejky

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
eaten
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

pomoc pri kupe hokejky

Príspevok od používateľa eaten »

cawte, cem si kupit celokompozitovu hokejku, som len viac menje amatersky hrac, ale chcem si kupit nieco poriadne ked som si uz zarobil :)) a chcel by som vedet vas nazor, kto sa vyzna, rozmyslam nad tymtito:
TPS R2
Nike Bauer Vapor V2
Mission neviem rpesne typ, ale vsetky sa pohybuju v cene 2000-2500 a neveim sa rozohdnut, pozdava sa mi Vapor ale chvalia TPSky
Dik za pomoc :)
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

na hokejbal skor odporucam kupit nejaku tycku (neviem odporucit, momentalne neviem co je dobre a co nie, davno som nekupoval) a cepel Rbk1k alebo frontier alebo cwt (odporucam http://www.martens.sk ) ..celokompozit som mal aj ja....vydrzal ledva mesiac a pol, uz mam z neho shaft, ale dost kratky, takze nadstavec som musel davat a teraz je divne vyvazena cela hokejka...ale vec zvyku

//Necro: aj nabuduce..na tom by sa zasmialo max. 10 rocne decko
Necro
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Necro »

mirak2 napísal:na hokejbal skor odporucam kupit nejaku tycku (neviem odporucit, momentalne neviem co je dobre a co nie, davno som nekupoval) a cepel Rbk1k alebo frontier alebo cwt (odporucam http://www.martens.sk ) ..celokompozit som mal aj ja....vydrzal ledva mesiac a pol, uz mam z neho shaft, ale dost kratky, takze nadstavec som musel davat a teraz je divne vyvazena cela hokejka...ale vec zvyku
Nejaku tycku??? Naj si tam da tu z metly :lol:
//DIKI ZA K- :smt098
eaten
Light Professional
Light Professional

ale chcem to na hokej cez zimu ... a nieco pevne ked za to vysolim prachy nech to aaj vydrzi :)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Za tie prachy, no neviem, za to nekupis lepsi shaft a nie to celu kompozitku. Mne kompozitky na lade moc nesedia, sice aj teraz s jednou hravam (tiez len amatatersky) a nemozem si stale na to zvyknut. Najlepsie sa mi zatial hralo s drevenymi hokejkami Montreal, ale ani s dobrym shaftom + drevenou cepelou to nie je zle. Kompozitova cepel mi tiez nesedi, neviem preco.

Momentalne mam Vapor XXXX a One90, takze spokojnost, nie je sa na co stazovat, najma za tie peniaze za ktore som to kupil.

Skoda, ze nepises na aku stranu hravas, pretoze mam doma jednu zvysnu lavacku, je to TPS Summit 5, 10 dni hrana na lade, nie je ani osuchana, flex 110, zahnutie Nash. Aj by som ju predal, do tej ceny by si sa zmestil.
eaten
Light Professional
Light Professional

hram na pravu stranu :) ale skor cem asi novu, lebo uz som kupoval cez inzerat shaft a nebol som moc spokojny, cem skusit celokompozitku... neviem preco sa mi tie TPS tak nepacia... alee dsot ludi vravi tze su dobre, len ta v apora mi lepsie znie :D
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

co sa tyka hrania na lade, mozno neuveris ale hram s desatrocnou lionkou z tesca a da sa...celkovo som zastancom ako hojko ze na lade s drevom....ale zase hral som minuly rok na lade aj s kompozitkou a je to len vec zvyku a je to dost individualne komu je s cim lepsie
eaten
Light Professional
Light Professional

ja mam skusensot ze drevo sa hend zlomi reps. pukne a potm na lade s atam nazbeira ten sneh a rozsiruje sa puklina, mal som CCM Vcetor 5 fiberglass technology, ani nevem co to bolo, a le tiez mi pukla, a to zas dako vo vlekom nestrielam...
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Edo Shinoda: TPS su velmi dobre hokejky, len zalezi aku radu vezmes. R8 nie su na zahodenie, napriklad Nash, Afinogenov, Frolov a dalsi hravaju s TPS a nie je problem. Tiez RBK su dost pouzivane, aj ked u nas este tak poriadne nie, rovnako aj Warrion ci Mission. Neviem co si mal za drevene hokejky, zrejme Draco, Tisa, Artis..., s Montreal ci Jofa nebol problem, ved dokonca este dnes hravaju hraci s drevenymi hokejkami v cervenej farbe, ktore su od firmy Jofa-Titan. Napriklad Anton Lezo z Trencina hrava dlhe roky s drevenymi Jofami a stale sa pri nich drzi, Zigo Palffy hrava tusim stale s drevenou Sher-Wood.
Natro
Medium Star
Medium Star

...

Príspevok od používateľa Natro »

Ja zase pouzivam sherwood a je to super hokejka zaial tiez drevena ale tuto sezonu budem mat tiez kompozitovu :salala: , ja by som ti odporucil: missiony nie su zle hral som ked mi kamarat pozical a super, tps nwm tie nove rady som nevidel, Nike Bauer su vyborne hokejky. Ja by som zobral Bauer :wink:
eaten
Light Professional
Light Professional

Tak predpokladam ze do mojej cenovej kategorii sa nezmesti TPS R8 :D max. tak R2 :).hehe Sherwood som mal kompozitny shaft a voebc s nim nesom spokojny, pripada mi tazky a uz mi aj pukol
belo15
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa belo15 »

Ja uz dlho hravam s hokejkami rbk a som fakt spokojny ale inak co mam skusenosti z nasho tymu tak tps sa rychlo lámu....
eaten
Light Professional
Light Professional

No nakoniec som bol pozret co dostali tak Missiony vela ale ta znacka sa mi nepozdavala, a mohol som si vybrat medzi TPS Response R1 a Bauer VApor V2 tak mam ten Vapor :))) diyk za tipy... som si pveodal ked budu mat R2 tak si kupim to ale R1 som nechcel...diky, K+ mate vsetci co ste pomohli :) mozte lock
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Edo Shinoda: Mam taky pocit, ze mas svoj nazor na vsetko a rozhodnes sa podla seba. Mission patri ku kvalite, hoci na Slovensku sa tato znacka az tak nepouziva, ale s tymito hokejkami hravaju hviezdy ako Hossa, Gaborik, Sundin, Rafalski, Elias... Pred asi dvomi rokmi som cital clanok o Hossovi alebo Gaborikovi, ze presiel na hokejky Mission, pretoze mu ponukli to co od hokejky ocakaval, dostal vlastny uhol a spravili ju podla jeho predstav. Na zaciatok dostal 50 kusov. To len taka mala perlicka.

belo15: Pokial hrali s juniorkami alebo TPS R1 a podobne nizke rady, tak sa ani nedivim. To iste mas aj v pripade Easton, RBK, Nike Bauer, CCM... Hold, za kvalitu sa plati.
eaten
Light Professional
Light Professional

Hojko: no ved to je to z ez akvalitu sa plati lebo nemal som v plane minut prave najviac :), ako zobral som si k srdcu to TPS ale nizka rada oproti Vapore je asi slabe, na missionu tu predtym neboli ohlasy, t ak som do toho vela neocakaval, ale naozja dakujem setkym :)
Napísať odpoveď