Pomoc pri výbere VPS

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
DwDckQo
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok

Pomoc pri výbere VPS

Príspevok od používateľa DwDckQo »

Ahojte, mám VPS pri Wedos.cz. V poslednom čase mi strašne brúsia nervy tie ich DDoS útoky. Mám tam služby, kt. využívajú zase moji zákazníci, kt. každý výpadok zaregistrujú a celý deň nerobím nič iné len dvíham telefóny a vysvetľujem im prečo to nefunguje. Služby sú závislé hlavne od internetovej komunikácie čiže sú citlivé na každý výpadok (I keď wedos tvrdí, že počas DDoS útoku sú ich služby spomalené i tak vidím jasné výpadky komunikácie s VPS a klientmi.) A preto potrebujem poskytovateľa, ktorý tieto nedostatky odstráni :)

Čo požadujem ?
CPU: 1x
RAM: 1 GB
HDD: 5 - 10 GB
2/3TB až Neobmedzený prenos dát a konektivita 1 Gbps
1x pevná verejná IP

Máte skúsenosti s nejakým poskytovateľom, kt. mi môžete vrele odporučiť ? Ďakujem :smt006
heker
Redeemer
Redeemer

Re: Pomoc pri výbere VPS

Príspevok od používateľa heker »

Kolko za to platis? Aky mas prijem od zakaznikov? Neuvazovl si nad vlastnym serverom, kedze by si ho podla mna mohol v pohode utiahnut, co ty na to?

Taku zostavu co pozadujes kupis za 100 eur, nieco lepsie za 200 a mas daleko viac miesta na disku, das si vacsiu ram, cely server mas pre seba. A za serverovnu zaplatis tak od 35 do 70 eur, profi serverovne pojdu cez stovku na mesiac.
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Michaelo »

U websupportu mam uz dost dlho weby a vypadky som mal asi 3 za cca 6 rokov, co je velmi slusne a ziaden vypadok netrval dlhsie ako par minut.

Mal by splnat vsetky tvoje podmienky: https://www.websupport.sk/virtual-server (ak odskrtnes Server manager, tak mozes vyberat OS, no maju 12.04 webadmina).
DwDckQo
Light Expert
Light Expert

Aha dík za rady, nad vlastným serverom ešte neuvažujem možno časom :) aaa pri tom websupporte, ten Server Manager sa berie ako doplatková služba ?

//autoeditácia príspevku (21 Okt 2014, 15:33)
http://www.zive.sk/forum/poradna-ostatn ... dy-viac/2/ .. tu som zase nasiel recenziu na websupport :D
sharky-no
King
King

Príspevok od používateľa sharky-no »

https://www.digitalocean.com/ (servery maju aj v holandsku, ping cca 40ms) padnes na rit ked uvidis tie ceny a zostavy... od WS ruky prec.
(digitalocean je len jedna z moznosti, existuje viac takych poskytovatelov)
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Michaelo »

Tak neviem ako ostatni, no ja som u nich uz dost dlho a s podporou som si pisal uz viac krat a nikdy som nemal problemy. Boli ochotni a vzdy pomohli (i ked raz sa mi stalo ze slecna velmi nevedela co robi a trochu mi prestavila server na inu PHP verziu, pricom prave o tom som jej pisal, ze ked to spravim tak mi padne :D no aj tak som to hned prepol s5 a vyriesili sme to do par minut).

Ak treba nejaku zlozitejsiu vec (nieco poprestavovat v configoch), tak potom samozrejme preposlu kopiu chatu spravcom serverov a ti to vacsinou vyriesia este v ten isty den.
Neviem, mozno len ja mam za tolke roky stastie, mozno sa najde par ludi s negativnou skusenostou. Netusim.

Ale aj tak, mas tam 7 zdarma, tak mozes vyskusat :)
DwDckQo
Light Expert
Light Expert

Oki, ten digitalocean vyzerá zaujímavo. A čo hovoríte na http://www.web4ce.cz/ ?? :)

//autoeditácia príspevku (22 Okt 2014, 21:28)
Áá ešte sa chcem spýtať pri DigitalOcean ako sa tam platí kartou ? Platí sa dopredu alebo až za mesiac odkedy mám službu spustenú ? Ako to je ? :)
doddo999
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa doddo999 »

uz som u nich vyse 2 rokov a bez probemov, vpska cena/vykom velmi slusny pomer, ping ~20ms

Kód: Vybrať všetko

https://contabo.com/?show=vps
sharky-no
King
King

Príspevok od používateľa sharky-no »

DwDckQo napísal: Áá ešte sa chcem spýtať pri DigitalOcean ako sa tam platí kartou ? Platí sa dopredu alebo až za mesiac odkedy mám službu spustenú ? Ako to je ? :)
mozes si tam dobit kredit napr. na rok, a z neho ti postupne stahuje.. inak to je na hodinovu tarifu, a myslim ze raz mesacne sa stahuje poplatok..
Napísať odpoveď