POMOC-prosim / zmizol mi NOD32 a žiadny antivír nemôžem ...

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
deni
Amateur
Amateur

POMOC-prosim / zmizol mi NOD32 a žiadny antivír nemôžem ...

Príspevok od používateľa deni »

Ahoj. Zmizol mi už nainštalovaný a plne funkčný NOD32. Keď som ho chcel nanovo nainštalovať, vypísal mi "Error writing to file ...verify that you have accas to that directory"
Najhoršie je, že podobné znenie mi vypisuje aj pri iných antivírových programoch, napr. AVG.

Poraďte mi prosím.
--==[ RA ]==--
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa --==[ RA ]==-- »

A skadial ti zmyzol? Z TRAY alebo aj z "pridat alebo odstranit programy" alebo uplne ani smradu v PC po nom neje?
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Mas vo Windowse prava administatora alebo pracujes s obmedzenym uctom??? Je mozne, ze uz mas tiez virus a ten blokuje nainstalovanie antiviroveho programu.
zdenko.xxxx
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa zdenko.xxxx »

mne sa to tiež stalo presne s NODom a príčinou bol vírus preto by som nainštaloval niečo iné ako NODa napr. Kaspersky, Avast, Norton. a preskenoval celý komp a uvidíšš určite tam budeš mať win32 alebo nejakého trojana čo robí šarapatu ako som mal ja :P
impact
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa impact »

Skus v Internet Explorery ESET Online Scanner.

Ak by Ti virus blokoval tuto domenu, uz sa mi to raz stalo, tak tu je IP ich servera : 217.67.22.98
deni
Amateur
Amateur

RE

--==[ RA ]==-- napísal:A skadial ti zmyzol? Z TRAY alebo aj z "pridat alebo odstranit programy" alebo uplne ani smradu v PC po nom neje?
V program files zostala len slozka ale spúštacie subory boli zmazane.
deni
Amateur
Amateur

ODPOVED

zdenko.xxxx napísal:mne sa to tiež stalo presne s NODom a príčinou bol vírus preto by som nainštaloval niečo iné ako NODa napr. Kaspersky, Avast, Norton. a preskenoval celý komp a uvidíšš určite tam budeš mať win32 alebo nejakého trojana čo robí šarapatu ako som mal ja :P
...lenze mi nedovoli nainstalovat ani AVG, ani NOD32 ani kasperskeho
...AVAST teraz riesim, skenuje mi, ale aj tomo mi prepisal jeho exe subory, lenze nechal tam tempove (.tmp) ...a vo vlastnostiach mali vypisane "original nazov suboru" ..takze som ich naspet premenoval a AVAST mi teraz akuras skenuje.
NEVIEM este ako to dopadne. Totizto ani Task MANAGER sa mi nespusti. Otvori sa okno na "CTRL+ALT+DEL" ale spravcu nespusti. ...mam ineho z PCW.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Vyzera to tak, ze tam mas virus. Mozno by pomohlo dat ten disk do ineho PC ci nahodit novy system na cisty disk (ak mas taky) a nechat to oskenovat hlbkovou analyzou.
koprdil
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa koprdil »

Daj sem ešte log z HijackThis
Napísať odpoveď