Pomoc - Rapidshare Referrer Points

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
7ToMMy7
Light Expert
Light Expert

Pomoc - Rapidshare Referrer Points

Príspevok od používateľa 7ToMMy7 »

Cawte,, mam taky problem ze isiel som aktivovat novy ucet za repidshare body lenze uz mi vypisuje ze potrebujem 1 referrer points + 5000 RS body. A ja neviem odkial zohnat Referrer Points, poradte niekto ako to funguje a ako najlaksie by som ich mohol ziskat.

Mam na ucte ( collectors) skoro 100 000 bodov a ked vymysleli taku blbost tak som bol riadne sokovany, nechcem vypustit len tak tie body iba preto ze nemam sajnu ako mozem ziskat referrer points.

Tak este raz pls poradte.
7ToMMy7
Light Expert
Light Expert

Tamto som uz pozeral no moc tomu nechapem.. nechcel by mi to niekto prelozit alebo povedat ako to on robi.. ?? Poradte a isto by ocenili aj iny

//autoeditácia príspevku ( 14 Aug 2009, 10:32 )
A nevie niekto ako by som premiestnil RS body z FREE uctu na Premium Ucet ?? DAJME tomu ze by som chcel premiestnit 20 000 bodov tak ako sa to daa ??
skvido
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa skvido »

mas tam jeden link ktori ked skopirujes a posles ho a nikdo si cez neho aktivuje rs premium tak ziskas 1 referrer point

a ked uz sme pri tom kebyze sa najde niaka dobra dusa aktivujte si pls RS
premium cez tento link http://rapidshare.com/premium.html?ref=REFSTRING
swina
Novice
Novice
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa swina »

Takže ako to správne chápem,doteraz bola možnosť zadarmo si nazbierať body na premium a teraz to nieje možné,lebo neexistuje človek čo by si kupil premium cez moj link?! :samovrazda:
skvido
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa skvido »

nie je to tak ty potrebujes sice jeden referrer point ale potrebujes k tomu este dalsich 5000 rapid pointov takye body sa daju ziskavat aj terez
swina
Novice
Novice

Príspevok od používateľa swina »

Ja viem,že potrebujem ešte aj 5000 bodov,ale aj ked ich mám 100000 tak sú mi na hovno kím nemám refererr point.
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

swina.. platí to iba ak si chceš vytvoriť úplne nové premium. Ak si ho chceš iba predĺžiť, netreba referrel bod, avšak RS bodov potrebuješ dvojnásobne, tj. 10000. Pre ľudí, čo majú zvlášť konto na ťahanie a zvlášť na zbieranie bodov to je naozaj blbé.....
bonno50
Star
Star

Príspevok od používateľa bonno50 »

ak Uploadujes tak postuj na Zahranicne fora tam sa dobre predavaju ucty ja som za mesiac predal 29
7ToMMy7
Light Expert
Light Expert

bonno50 napísal:ak Uploadujes tak postuj na Zahranicne fora tam sa dobre predavaju ucty ja som za mesiac predal 29
Caw nemozes mi hodit do PMky nejake zahranicne fora >?? hmm dik :)
Napísať odpoveď