Pomoc s dievčaťom z mesta
-
peterkollar
Expert
Pomoc s dievčaťom z mesta
Našiel som najkrajšie dievča na svete ale neviem ako sa ním dať dokopy prosím pomôžte mi prosím....
Re: Pomoc s dievčaťom z mesta
Poskytol si k tomu plno informacii, radost ti poradit.
Toto bude dobra tema, zaciatok je super
Toto bude dobra tema, zaciatok je super
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
ja neviem ale za mojich cias sa ludia zvykli rozpravat
Skus duct tape, to vas len tak nieco nerozdeli... Pripadne pre pokrocilych je tu chloroform a retaz...
-
Solo_Kamen
King
Chloroform by zabral najskôr tak do minúty, ak mám správne informácie. Bude teda dôležité, aby sa mu pri pokuse o použitie chloroformu nevyšmykla. 
-
javatar
Hardcore addict
Hod mi na nu nejaky kontakt. Ja otestujem ako je pristupna a co na nu plati a potom ti dam kompletny navod ako na nu 
-
peterkollar
Expert
bože ja som sa važne zalúbil nepíšte tu chu****, a keby ste ju videli tak ste tiež mimo
lenže problém je v tom, že už po nej ide ďalší a niečo si s ním začína, takže musím ju nejak presvedčiť aby sa nanho vykašľala
aa shit ale z ciste pragmatickeho hladiska viac casu travi v skole s nim takze to nebude take jednoduche...
lenže problém je v tom, že už po nej ide ďalší a niečo si s ním začína, takže musím ju nejak presvedčiť aby sa nanho vykašľala
aa shit ale z ciste pragmatickeho hladiska viac casu travi v skole s nim takze to nebude take jednoduche...
-
guess.whoo
Redeemer
hlavne ak budes travit viac casu vypisovanim sem ako rozpravanim sa s nou
-
javatar
Hardcore addict
chces vazne odpovede? tak zacneme tu
2. Otoc zmyslanie - nemusis ju presdvedcit aby sa vykaslala nanho, musis sa prezentovat, ze si lepsi ako tvoja konkurencia, ak uspejes v tomto tak vyhoda konkurencie (viac casu) strati na vahe
1. Na prazdnom ihrisku sa hra dobre, pri peknej babe ale prazdne ihrisko mat nebudes nikdypeterkollar napísal:takže musím ju nejak presvedčiť aby sa nanho vykašľala
2. Otoc zmyslanie - nemusis ju presdvedcit aby sa vykaslala nanho, musis sa prezentovat, ze si lepsi ako tvoja konkurencia, ak uspejes v tomto tak vyhoda konkurencie (viac casu) strati na vahe
-
peterkollar
Expert
no konecne normalny koment a dobra rada, takze zapracovat na sebejavatar napísal:chces vazne odpovede? tak zacneme tu
1. Na prazdnom ihrisku sa hra dobre, pri peknej babe ale prazdne ihrisko mat nebudes nikdy
ok
a teda na co mam zatlacit ? na co si dat pozor aby to yvslo ako chcem ?
cim ju dostat do stavu ze budem na prvom mieste, tie klasicke rady ma nezaujimaju a ja som zenskemu mozgu zatial neprisiel celkom na rozum
-
hojko
Site Admin
Nechapem ake komentare si tu ocakaval, ked z tvojho prveho prispevku bolo jasne len to, ze si nasiel najkrajsie dievca. Nic viac a nic menej. Nenapisal si vek, odkial ju poznas a ci ju vobec poznas, kde sa mate moznost stretnut, ake su tvoje skusensoti zo vztahmi atd... To ako keby som teraz ja napisal: Pokazilo sa mi auto, je to super auto, je krasne, ale neviem co je s nim a kde je problem, poradte mi prosim!?
-
peterkollar
Expert
19hojko napísal:Nechapem ake komentare si tu ocakaval, ked z tvojho prveho prispevku bolo jasne len to, ze si nasiel najkrajsie dievca. Nic viac a nic menej. Nenapisal si vek, odkial ju poznas a ci ju vobec poznas, kde sa mate moznost stretnut, ake su tvoje skusensoti zo vztahmi atd... To ako keby som teraz ja napisal: Pokazilo sa mi auto, je to super auto, je krasne, ale neviem co je s nim a kde je problem, poradte mi prosim!?
skusenosti su velmi chabe
a ona nie je nejaky top sexi model iba mne sa totalne paci
sme z rovnakeho mesta, som starsi o 2-3 roky, nepoznam jej partiu ani rodinu
Tak sa jej cez prestávku prihovor a potom, keď sa už spoznáte, tak ju každý deň pozdrav objatím a pusou na líce - treba byť dostatočne fyzický, aby vedela, že nechceš skončiť vo friendzone.
Pri rozhovore sa jej občas dotýkaj, keď budete vedľa seba sedieť, polož jej ruku na koleno, pohlaď ju po chrbáte a keď sa už budete poznať dostatočne dobre a budete v nejakej chvíli sami, strč jej proste jazyk do krku a zistíš, či si zaujímavejší a akčnejší ako ten druhý chalan
Mne to vo väčšine prípadov touto stratégiou vyšlo 
Pri rozhovore sa jej občas dotýkaj, keď budete vedľa seba sedieť, polož jej ruku na koleno, pohlaď ju po chrbáte a keď sa už budete poznať dostatočne dobre a budete v nejakej chvíli sami, strč jej proste jazyk do krku a zistíš, či si zaujímavejší a akčnejší ako ten druhý chalan
-
Solo_Kamen
King
Už teraz tú ženskú lutujem 
-
javatar
Hardcore addict
A co sa stane ked to nevyde ako chces? Ked skoncis napriek snahe na inom ako druhom mieste? Aky je vlastne najhorsi scenar?peterkollar napísal:a teda na co mam zatlacit ? na co si dat pozor aby to yvslo ako chcem ?
-
yoggy
Trpis schizofreniou? 19. rokov a si v 3. rocniku na VS? Potom je od teba tema, ze ta opustila manzelka... zistujes ze sa nikde neposuvas v praci... paci sa ti slecna na vyske atd. na to, ze mas "udajne 19 rokov" (sice pred rokom si pisal, ze mas 20) si toho stihol celkom dost
Alebo mi to smrdi trollovanim.
19 moze mat dievca, ci nie?
-
peterkollar
Expert
Pilifo napísal:Tak sa jej cez prestávku prihovor a potom, keď sa už spoznáte, tak ju každý deň pozdrav objatím a pusou na líce - treba byť dostatočne fyzický, aby vedela, že nechceš skončiť vo friendzone.
Pri rozhovore sa jej občas dotýkaj, keď budete vedľa seba sedieť, polož jej ruku na koleno, pohlaď ju po chrbáte a keď sa už budete poznať dostatočne dobre a budete v nejakej chvíli sami, strč jej proste jazyk do krku a zistíš, či si zaujímavejší a akčnejší ako ten druhý chalanMne to vo väčšine prípadov touto stratégiou vyšlo
praveže ja som už na výške a ona teraz konči strednú ale rovnaké mesto
no ja by som šiel aj po tych kolenách a krku ale chápeš na to treba situáciu, ja začínam v podstate od nuly kedže sa poznáme iba minmálne
//autoeditácia príspevku (12 Jan 2017, 19:59)
najhorsi scenar je ze vznikne neprijemna situaci a spravim si hanbujavatar napísal:A co sa stane ked to nevyde ako chces? Ked skoncis napriek snahe na inom ako druhom mieste? Aky je vlastne najhorsi scenar?
Hanbu? Hanba je neskusit to.
No tak si tú situáciu vytvor! Keď ju nabudúce stretneš, tak sa s ňou dlhšie porozprávaj, pozvi alebo rovno s ňou skoč na Kofolu a tam máš ideálnu príležitosť začať byť mierne fyzický...peterkollar napísal: no ja by som šiel aj po tych kolenách a krku ale chápeš na to treba situáciu, ja začínam v podstate od nuly kedže sa poznáme iba minmálne
Len tak zrazu sa asi sama od seba v tvojej prítomnosti osamote nevyskytne!