Pomoc s dwwin.exe

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
AXO
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Pomoc s dwwin.exe

Príspevok od používateľa AXO »

chcel by som poprosit nejaku dobru dusu, co by mi uploadla(zo svojho XP), alebo nasla priamy link na stiahnutie dwwin.exe

je to nejaka sucast OS ale nemozem najst odkaz na stiahnutie, len vseliake programy okolo toho...

formatovat disk si nemozem dovodlit este dva mesiace...

ten dwwin.exe co potrebujem je na win XP 32bit sp2...

za POMOC zarucena :plus:

ako priklad pouzitia uvediem napr. autorun Call of duty 2, proste ked vlozim dvd, tak mi dwwin.exe ponukne neodesilat chybu, company of heroes opposing fronts to chce spustat tiez, ale pri instalacii..., nejako mi to zblblo neviem preco to teraz nefunguje tak ako ma

//EDIT: uz to je vyriesene, nahradenie suboru nepomohlo, asi len odkazuje na nejaku sucast systemu, takze to jedine preinstalovanim windowsu vyriesim... mozte lock(presunutie do kosa, zmazanie, co len chcete)
M@rt1n
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa M@rt1n »

aj ja by som to poprosil bo mne ked vypinam pc vypisuje ,, vyskytla sa chby dwwin.exe" a tek debiliny pls
Silent
Star
Star

Príspevok od používateľa Silent »

skús si stiahnuť z microsft download centra utilitu uphclean,pokial tá problém nevyrieši,spusti drwtsn32.exe,ten by malza určitých okolností aspoň identifikovať problém,skontroluj eventlog,či tam nieje zachytená chyba a samozrejme ako už bolo spomenuté,skontroluj si pc na prítomnosť spyware a inej hávede.

Kód: Vybrať všetko

http://www.processlibrary.com/directory/files/dwwin/index.php
AXO
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa AXO »

Silent napísal:skús si stiahnuť z microsft download centra utilitu uphclean,pokial tá problém nevyrieši,spusti drwtsn32.exe,ten by malza určitých okolností aspoň identifikovať problém,skontroluj eventlog,či tam nieje zachytená chyba a samozrejme ako už bolo spomenuté,skontroluj si pc na prítomnosť spyware a inej hávede.

Kód: Vybrať všetko

http://www.processlibrary.com/directory/files/dwwin/index.php
ono to stiahne registrybooster 2 a skontroluje to, ja som hento uz mal stiahnute, len to nepomaha uz poskodenemu suboru

// staci dat hladat dwwin.exe a potom ho upnut, ak mate win xp 32bit
Napísať odpoveď