Pomoc s kúpou skateboadru
Pomoc s kúpou skateboadru
,chcem si kupit skate len neviem podla coho sa mam riadit..ked su tam taketo parametre to je dobry alebo shit?,
,crazy creek skateboard..
,32'x8' Canadian Maple Deck..
,53,30mm kolieska,ABECS
,a tento skejt je zlacneny z 80eur na 50eur,oplati sa to kupit?,chcem zacat jazdit a skakat..nie na u-rampe..thx
,crazy creek skateboard..
,32'x8' Canadian Maple Deck..
,53,30mm kolieska,ABECS
,a tento skejt je zlacneny z 80eur na 50eur,oplati sa to kupit?,chcem zacat jazdit a skakat..nie na u-rampe..thx
-
mr_margera
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: prosim pomoc ohladom skateboadru
skús hodiť link, alebo čo, z hentoho čo si napísal sa nedá rozumieť nič, okrem toho, že je to skate skôr na rampu a polety, keďže má 8 palcov.. To ale neznamená, že sa s ním nedá jazdiť street. Skús sa zamerať na skate, ktorý má menej, dajme tomu 7,5 palca, lepšie sa s ním manipuluje pri jazde.. Ak máš nejaké vybraté tak hoď linky, môžem ti poradiť, alebo mi napíš vek/výšku/váhu a niečo vymyslíme, len teraz nemám moc času na net, takže to môže trochu trvať. Najlepšie ak si niečo sám pozreš a ja ti potom poradím.
//btw, to ty si mi písal SS?
//btw, to ty si mi písal SS?
,mno mam 23rokov(nie je to neskoro na skejt?),cca184cm,70kg...
,a ano ta ss bola odomna =)
,ked som videl,ze sa tomu rozumies,tak som chcel poradit,viac neviem o tom skate,lebo to je z intersportu..tam su asi shity..
,keby viem,ze odkial mam kupit nejaky dobry skate..pomohol by si mi s tym?
,a ano ta ss bola odomna =)
,ked som videl,ze sa tomu rozumies,tak som chcel poradit,viac neviem o tom skate,lebo to je z intersportu..tam su asi shity..
,keby viem,ze odkial mam kupit nejaky dobry skate..pomohol by si mi s tym?
-
mr_margera
Medium Professional
No jasné, že pomôžem
23 rokov je trohu dosť, ale to neznamená, že s tým nemôžeš začať a naučiť sa to. Kupovať skate v Intersporte - neviem, neviem.. Ja by som ti radšej odporučil pozreť si skate na nete, neviem akú kvalitu môže mať skate v tom intersporte, ale myslím si, že na začiatok by to mohlo stačiť v pohode..
Inak v Trenčíne je obchod, neviem ako sa presne volá, ale je to na Palackého ulici, kúsok od Cinema klubu, myslím že je to medzi cinemou a faxcopy. Myslím, že by tam mali byť dosky, ale neviem za akú sumu, nikdy som tam nebol..
Na začiatok ti dám pár rád.. Kedže chceš jazdiť street (teda nie rampu) pozeraj sa po doske, ktorá má šírku okolo 7,5 palca, ako som spomínal, je vhodná na street, keďže sa s ňou lepšie manipuluje. Na začiatok je v podstate jedno aké má trucky a koliečka, oplatí sa síce trošku investovať, aby ti to nejaký ten čas vydržalo.. Keď budeš jazdiť pravidelne a viacej, určite investuj do kvalitného skate, ak nechceš kupovať nový každú chvíľu.
23 rokov je trohu dosť, ale to neznamená, že s tým nemôžeš začať a naučiť sa to. Kupovať skate v Intersporte - neviem, neviem.. Ja by som ti radšej odporučil pozreť si skate na nete, neviem akú kvalitu môže mať skate v tom intersporte, ale myslím si, že na začiatok by to mohlo stačiť v pohode..
Inak v Trenčíne je obchod, neviem ako sa presne volá, ale je to na Palackého ulici, kúsok od Cinema klubu, myslím že je to medzi cinemou a faxcopy. Myslím, že by tam mali byť dosky, ale neviem za akú sumu, nikdy som tam nebol..
Na začiatok ti dám pár rád.. Kedže chceš jazdiť street (teda nie rampu) pozeraj sa po doske, ktorá má šírku okolo 7,5 palca, ako som spomínal, je vhodná na street, keďže sa s ňou lepšie manipuluje. Na začiatok je v podstate jedno aké má trucky a koliečka, oplatí sa síce trošku investovať, aby ti to nejaký ten čas vydržalo.. Keď budeš jazdiť pravidelne a viacej, určite investuj do kvalitného skate, ak nechceš kupovať nový každú chvíľu.
,prave to,ze mam 23 sa haluzim ci s tym zacat,ci to ma vyznam,na dovolenke ma to chytilo ako tam chalani skakali a chcem s tym preto zacat, necakam ziadne zazraky,a viem,ze je to tazke,ale tak hadam zakladne nieco by som sa mohol naucit aj ked uz mam tolko rokov,viem ze ma to bude bavit..aj ked mi chorvati pozicali skejt nevedel som sa nabazit =) do skate by som chcel dat kolem 100eciek,aby aj ten skejt nieco vydrzal na zaciatok,a a niekde cez internet nie su dobre komplety?,ja som hladal ale nic dobre som nenasiel,dik
-
Janio
Zablokovaný
Čavko, ja som si na začiatku prázdnin kupoval skate a riešil presne to isté... Ak ťa to bavi tak je jedno koľko máš rokov, len to na začiatku nevdzdaj
mr_Margera mi dosť pomohol a veľa sa riešilo tu: http://www.hojko.com/skate-vybava-t143193.html tak dúfam že tam najdeš niečo užitočné
BTW - ja som kupoval skate z: http://www.skatebox.cz/komplety/
Síce také 8 dni trvalo dokiaľ prišiel na vychod SR, ale pohoda...
Tak nech sa darí
// Filipito: 10 eur poštovné a 4 eura že pošta z českých korun zmení na eura, alebo také niečo... Takže viac ako 15 eur nie. Prečo ?
Síce také 8 dni trvalo dokiaľ prišiel na vychod SR, ale pohoda...
Tak nech sa darí
// Filipito: 10 eur poštovné a 4 eura že pošta z českých korun zmení na eura, alebo také niečo... Takže viac ako 15 eur nie. Prečo ?
janio koľko ťa stálo poštovné z tej stránky skatebox?
Janio?,a ty mas kolko rokov?a co si sa naucil za tie prazdniny?,a a ta doska co si si kupil ti dobre sluzi?
-
Janio
Zablokovaný
No tak ja si yslím že som začal neskoro, ale snažím sa... no v juny som mal 16...
Skate mám presne od 14.7 (ale necvičil som každý deň) a naučil som sa
Ollie (aj to je veľmi, veľmi chabé niekoľko cm...) medzi ollie skúšam walk the dog a pop shuv-it (tak nejak sa to volá)
Takže podľa mňa nič moc, ale tebe to pôjde rýchlejšie mne vždy ide všetko veľmi pomaly...
Doska je výborna som snou veľmi spokojný aj keď sa mi grip a spodok sčúchal... niekedy som nahnevaný pretože sa nemôžem vyhovárať že mám zlý skate
ale stal ma 150 eury.
Filipito: v príspevku vyššie som ti to dopísal (ak by si si to nevšimol)
Skate mám presne od 14.7 (ale necvičil som každý deň) a naučil som sa
Ollie (aj to je veľmi, veľmi chabé niekoľko cm...) medzi ollie skúšam walk the dog a pop shuv-it (tak nejak sa to volá)
Takže podľa mňa nič moc, ale tebe to pôjde rýchlejšie mne vždy ide všetko veľmi pomaly...
Doska je výborna som snou veľmi spokojný aj keď sa mi grip a spodok sčúchal... niekedy som nahnevaný pretože sa nemôžem vyhovárať že mám zlý skate
Filipito: v príspevku vyššie som ti to dopísal (ak by si si to nevšimol)
,no musim niekde zohnat dosku a mozem zacat,na zaciatok by mi mozno stacila aj nejaka ojazdena,ale ako viem,ze je dobra a nepreda mi ten dotycny nejaky rozbity shit =)
,a este som chcel ze mr_margera si pisal toto Janiovi
...či budeš niečo vedieť po prázdninách záleží len od toho, koľko sa budeš snažiť, ale ak ti to pôjde, zvládneš základ - ollie, nejaké tie flipy - kickflip, shove-it, a možno nejaké grindy - 50-50, noseslide, tailslide, boardslide. to som ti vymenoval také čo sú fakt základy..
...to taketo tazke skoky sa daju naucit do 3mesiacov?,ved to vyzera kruto tazke az na ollieho =)
//autoeditácia príspevku (01 Sep 2010, 19:03)
sport.bazos.sk/inzerat/4736506/Predam-komplet-malo-pouzivany-skateboard.php
..takyto typ skejtu sa mi paci..ale ci sa oplati kupit ojazdeny hm?,ci radsej nekupim novy..ale odkial kurňa,na tej stranke co si mi poslal Janio sa mi ziadny komplet nepaci,ale dosky tam ma pekne =( len ja si nebudem asi vediet zlozit skejt ehm =) alebo to nie je az take tazke?
,a este som chcel ze mr_margera si pisal toto Janiovi
...či budeš niečo vedieť po prázdninách záleží len od toho, koľko sa budeš snažiť, ale ak ti to pôjde, zvládneš základ - ollie, nejaké tie flipy - kickflip, shove-it, a možno nejaké grindy - 50-50, noseslide, tailslide, boardslide. to som ti vymenoval také čo sú fakt základy..
...to taketo tazke skoky sa daju naucit do 3mesiacov?,ved to vyzera kruto tazke az na ollieho =)
//autoeditácia príspevku (01 Sep 2010, 19:03)
sport.bazos.sk/inzerat/4736506/Predam-komplet-malo-pouzivany-skateboard.php
..takyto typ skejtu sa mi paci..ale ci sa oplati kupit ojazdeny hm?,ci radsej nekupim novy..ale odkial kurňa,na tej stranke co si mi poslal Janio sa mi ziadny komplet nepaci,ale dosky tam ma pekne =( len ja si nebudem asi vediet zlozit skejt ehm =) alebo to nie je az take tazke?
-
mr_margera
Medium Professional
zložiť skate neni až také ťažké, a hlavne - nemáš tam čo pokaziť.. Najhoršie je zložiť kolieska, musíš tam správne dať ložiská, na nete by mal byť nejaký návod určite.
čo si myslel tými ťažkými skokmi? kickflip a shove-it? to máš úplný základ, podľa mňa sú ťažké skoky 360flip, alebo hardflip, grindy a slidy sa tiež naučíš rýchlo, ak chceš samozrejme.. Stačí ti na to dobrá rýchlosť, 100%-né ollie a musíš vedieť čo urobiť, a hlavne sa NEBÁŤ. Akože ak máš strach z toho, že si udreš hlavu, alebo oderieš ruky/nohy/riť, tak na skate ani nelez..
Jazdený skate ťažko kúpiť a hlavne ťažko poradiť.. Môže to byť jazdený skate dobrý ako má Janio, ale môže byť 2 skoky pred zlomením, to proste nevieš..
Hlavne musíš trénovať. Musíš jazdiť, skákať, padať, vstávať a zase jazdiť. Inak sa to proste nenaučíš. Najlepšie keď máš parťáka, hecujete sa, jazdíte spolu, vtedy to ide lepšie.. Na nete máš kopec tutoriálov k základom aj k ťažším trikom - tú techniku musíš odpozerať, skúšať.
To že máš 23 rokov nič neznamená. Dá sa to naučiť nech máš rokov koľko (ne)chceš, proste sa musíš snažiť, pretože je to mega náročný šport. Neskoro je na to aby si jazdil závodne. To si mal v 12 rokoch lámať prvé dosky. AK chceš jazdiť pre vlastné potešenie a radosť z toho, že na tom sprostom kuse dreva niečo dokážeš, tak nech sa páči. S výberom aj s hocičím ti poradím.
čo si myslel tými ťažkými skokmi? kickflip a shove-it? to máš úplný základ, podľa mňa sú ťažké skoky 360flip, alebo hardflip, grindy a slidy sa tiež naučíš rýchlo, ak chceš samozrejme.. Stačí ti na to dobrá rýchlosť, 100%-né ollie a musíš vedieť čo urobiť, a hlavne sa NEBÁŤ. Akože ak máš strach z toho, že si udreš hlavu, alebo oderieš ruky/nohy/riť, tak na skate ani nelez..
Jazdený skate ťažko kúpiť a hlavne ťažko poradiť.. Môže to byť jazdený skate dobrý ako má Janio, ale môže byť 2 skoky pred zlomením, to proste nevieš..
Hlavne musíš trénovať. Musíš jazdiť, skákať, padať, vstávať a zase jazdiť. Inak sa to proste nenaučíš. Najlepšie keď máš parťáka, hecujete sa, jazdíte spolu, vtedy to ide lepšie.. Na nete máš kopec tutoriálov k základom aj k ťažším trikom - tú techniku musíš odpozerať, skúšať.
To že máš 23 rokov nič neznamená. Dá sa to naučiť nech máš rokov koľko (ne)chceš, proste sa musíš snažiť, pretože je to mega náročný šport. Neskoro je na to aby si jazdil závodne. To si mal v 12 rokoch lámať prvé dosky. AK chceš jazdiť pre vlastné potešenie a radosť z toho, že na tom sprostom kuse dreva niečo dokážeš, tak nech sa páči. S výberom aj s hocičím ti poradím.
,nechcem jazdit zavodne =)
,chcem jazdit,tak aby ked som mal volno a mlada bola v praci,tak hodim skejt o zem vybehnem do ulic a dam si bez problemov olie,kickflip a napr. 3schody =) to,ze sa dolamem mi problem nerobi..denne som v ohrozeni zivota v praci =) (makam na psychine v nemocnici) hehe..ten skejt by som potreboval kupit,keby si mi mohol s tym poradit..ked si z Tn tak by som sa ti aj odvdacil =) len nechcem kupit nejaky shit a uz chcem jazdit =)
,takze za 3 mesiace sa moze normalny smrtelnik naucit olie a kickflip?..dik za odpoved
//autoeditácia príspevku (01 Sep 2010, 22:51)
,a partaka na skejt nemam =( ale na zaciatok by som skusal len ollie a keby ho davam na 100percent,tak uz by som sa aj do skejtparku kukol alebo tak =)
//autoeditácia príspevku (02 Sep 2010, 9:42)
,mr_margera...
,tak som pokukal e shopy a najviac sa mi pacia tieto 2...
,prvy co sa mi paci a aj cena je v pohodke na zaciatok..
http://www.skateshop.cz/sk/skateboardin ... _znacky=58
,druhy co sa mi paci total najviac,len ci na zaciatok radsej lacnejsi,ktory znicim a potom kvalitny a drahy
http://www.skateshop.cz/sk/skateboardin ... nacky=6263
..co ty nato ako odbornik? =)
//autoeditácia príspevku (02 Sep 2010, 12:49)
aj tento sa mi dost paci len neviem z coho sa sklada =/
http://www.swis-shop.cz/eshop/komplet-s ... 61047.html
,chcem jazdit,tak aby ked som mal volno a mlada bola v praci,tak hodim skejt o zem vybehnem do ulic a dam si bez problemov olie,kickflip a napr. 3schody =) to,ze sa dolamem mi problem nerobi..denne som v ohrozeni zivota v praci =) (makam na psychine v nemocnici) hehe..ten skejt by som potreboval kupit,keby si mi mohol s tym poradit..ked si z Tn tak by som sa ti aj odvdacil =) len nechcem kupit nejaky shit a uz chcem jazdit =)
,takze za 3 mesiace sa moze normalny smrtelnik naucit olie a kickflip?..dik za odpoved
//autoeditácia príspevku (01 Sep 2010, 22:51)
,a partaka na skejt nemam =( ale na zaciatok by som skusal len ollie a keby ho davam na 100percent,tak uz by som sa aj do skejtparku kukol alebo tak =)
//autoeditácia príspevku (02 Sep 2010, 9:42)
,mr_margera...
,tak som pokukal e shopy a najviac sa mi pacia tieto 2...
,prvy co sa mi paci a aj cena je v pohodke na zaciatok..
,druhy co sa mi paci total najviac,len ci na zaciatok radsej lacnejsi,ktory znicim a potom kvalitny a drahy
http://www.skateshop.cz/sk/skateboardin ... nacky=6263
..co ty nato ako odbornik? =)
//autoeditácia príspevku (02 Sep 2010, 12:49)
aj tento sa mi dost paci len neviem z coho sa sklada =/
http://www.swis-shop.cz/eshop/komplet-s ... 61047.html
-
mr_margera
Medium Professional
haha, nie som žiadny odborník, len tu na fóre sa asi jediný venujem skateboardingu dlhšie, jazdím už nejaký ten piatok, takže mám dosť skúseností. V TN som študoval, teraz sa už nezdržujem na SR, žijem v Prahe.
Za aký čas sa človek naučí ollie a kickflip, je individuálne, záleží to od človeka. Niekto sa to nenaučí nikdy, niekto to dá za týždeň, neviem ti povedať za koľko si to schopný naučiť sa. Proste musíš trénovať, o ničom inom to nieje. Len tak OT..raz som učil jazdiť jednu holku a dala ollie a kickflip asi za 2 týždne.. Na začiatku leta tu v Prahe kamoš čo prišiel so mnou a nikdy nestál na skate sa namotal a začal trénovať a za 3 dni skákal ako koza. Proste ak vieš ako na to, už ti stačí len cvičiť.
Prečo sa ku*va všetci hanbíte chodiť do skateparku? Kde inde to lepšie odpozeráte? Veď tam vám týpci poradia, ukážu.. Môžeš doma na dvore vyskúšať, ale potom choď medzi ľudí do parku. Normálne dojdi za niekym a povec - aha skáčem ako idiot, nejde mi to, ukáž mi pls, čo robím zle.... Je na tom niečo ťažké? Pri troche šťastia nájdeš aj parťáka.
K tým doskám čo si vybral...
SPEED DEMONS ODYSSEY APE - vyzerá výborne, cena dobrá, ale je lepený z 9 vrstiev, tým pádom je ťažší. Spoznáš to akurát na tom, že sa viac namakáš pri vykopávaní flipov, mne osobne by to nevadilo.
ENJOI RASTA PANDA - Keby som mal tento skate, tak si ho nosím ako pán, lebo toto je bomba! Jedna vec mi vadí a to šírka 7,8 palca, na začiatok je to trošku dosť, keďze chceš jazdiť street. Toto je fakt super skate, je porovnateľný s tým, čo má Janio, oba sú to špičkové skateboardy.
Speed demons Radbot 7.8 - môže byť, na začiatok určite stačí, len tá šírka mi trošku vadí..
Ešte sa vyjadrím k tej šírke dosky.. Niekdo ti môže povedať niečo iné ako ja, ale proste ja keď som začínal tak som mal prvú 7,8, alebo tuším až 7,9 palcovú dosku a začínalo sa mi na tom dosť ťažko. Pre mňa je tá doska zbytočne široká, proste 7,5-ky a pod. sa ľahšie vykopávajú, sú proste menšie, ľahšie, a na začiatok podľa mňa lepšie.. Máš na tom možno trochu horšiu stabilitu ako na širokej doske, ale to si proste zvykneš, aspoň neskôr nebudeš mať problém. Ja celý čas jazdím 7,5 alebo 7,6 dosky a vyhovuje mi to tak.. Keď sa postavím na širšiu, cítim sa jak na lodi a jazdím ako manták
Proste aj toto je vec individuality a radím len podľa vlastných skúseností.
SPEED DEMONS ODYSSEY APE - vyzerá výborne, cena dobrá, ale je lepený z 9 vrstiev, tým pádom je ťažší. Spoznáš to akurát na tom, že sa viac namakáš pri vykopávaní flipov, mne osobne by to nevadilo.
ENJOI RASTA PANDA - Keby som mal tento skate, tak si ho nosím ako pán, lebo toto je bomba! Jedna vec mi vadí a to šírka 7,8 palca, na začiatok je to trošku dosť, keďze chceš jazdiť street. Toto je fakt super skate, je porovnateľný s tým, čo má Janio, oba sú to špičkové skateboardy.
Speed demons Radbot 7.8 - môže byť, na začiatok určite stačí, len tá šírka mi trošku vadí..
Ešte sa vyjadrím k tej šírke dosky.. Niekdo ti môže povedať niečo iné ako ja, ale proste ja keď som začínal tak som mal prvú 7,8, alebo tuším až 7,9 palcovú dosku a začínalo sa mi na tom dosť ťažko. Pre mňa je tá doska zbytočne široká, proste 7,5-ky a pod. sa ľahšie vykopávajú, sú proste menšie, ľahšie, a na začiatok podľa mňa lepšie.. Máš na tom možno trochu horšiu stabilitu ako na širokej doske, ale to si proste zvykneš, aspoň neskôr nebudeš mať problém. Ja celý čas jazdím 7,5 alebo 7,6 dosky a vyhovuje mi to tak.. Keď sa postavím na širšiu, cítim sa jak na lodi a jazdím ako manták
,thx za rady!!,
,este by som sa chcel spytat ci nepoznas nejake fora alebo stranky kde sa skejteri stretavaju..lebo som nenasiel ziadne take stranky..
,tiez si myslim,ze radsej 7,5 dosku aby mi to islo lahsie aj co sa tyka ovladania tej dosky...
,skusim skateshopy 2 co mame v Tn a ked nic,tak kupim ten z eshopu..kupim ten 7,5 co ma 9vrstiev,ale to bude asi dost tazka doska pre mna =/ dufam,ze bude nejaky komplet v Tn shope,dikes este raz za rady =)
//autoeditácia príspevku (03 Sep 2010, 9:42)
a este otazocka preco pri niektorych kompletoch je pisane toto..
Deska Blind 31,5" x 7,6"
,to 31,5 je vela ci malo? =) thx za odpoved..
//autoeditácia príspevku (03 Sep 2010, 10:24)
,tak nasiel som 2 komplety a chcem sa prosim ta opytat ci by mohli byt hm?,hladal som 7,5 a 7vrstvove =)
,prvy ten sa mi paci dosť
http://www.boardmania.cz/prodej/Skatebo ... w-FP-7-5--
,druhy
http://www.boardmania.cz/prodej/Skatebo ... lver-7-5--
..dikes moc za rady! =)
,este by som sa chcel spytat ci nepoznas nejake fora alebo stranky kde sa skejteri stretavaju..lebo som nenasiel ziadne take stranky..
,tiez si myslim,ze radsej 7,5 dosku aby mi to islo lahsie aj co sa tyka ovladania tej dosky...
,skusim skateshopy 2 co mame v Tn a ked nic,tak kupim ten z eshopu..kupim ten 7,5 co ma 9vrstiev,ale to bude asi dost tazka doska pre mna =/ dufam,ze bude nejaky komplet v Tn shope,dikes este raz za rady =)
//autoeditácia príspevku (03 Sep 2010, 9:42)
a este otazocka preco pri niektorych kompletoch je pisane toto..
Deska Blind 31,5" x 7,6"
,to 31,5 je vela ci malo? =) thx za odpoved..
//autoeditácia príspevku (03 Sep 2010, 10:24)
,tak nasiel som 2 komplety a chcem sa prosim ta opytat ci by mohli byt hm?,hladal som 7,5 a 7vrstvove =)
,prvy ten sa mi paci dosť
,druhy
http://www.boardmania.cz/prodej/Skatebo ... lver-7-5--
..dikes moc za rady! =)
-
mr_margera
Medium Professional
9 vrstvová doska je trochu ťažšia, ale neboj sa myslím, že to nebude problém... proste si zvykneš. Fóra ani nič podobné nepoznám, jediné fórum, ktorému sa ako tak venujem je toto
31,5" je dĺžka dosky. Myslím, že to je štandard pre dospelého človeka.
V podstate oba skateboardy, čo si postol sú rovnaké, vyzerajú byť v pohode, taký normál, povedal by som, že pomer cena/výkon je vyrovnaný. Mýslím, že neoľutuješ, Darkstar je dobrá značka. Rozhodnutie je na tebe.
31,5" je dĺžka dosky. Myslím, že to je štandard pre dospelého človeka.
V podstate oba skateboardy, čo si postol sú rovnaké, vyzerajú byť v pohode, taký normál, povedal by som, že pomer cena/výkon je vyrovnaný. Mýslím, že neoľutuješ, Darkstar je dobrá značka. Rozhodnutie je na tebe.
,dikes!,uz len posledna vec,ktory z tychto 2och brat..
,tento sa mi paci najviac,ale 9vrstiev =/
,tento je ten so 7vstvami
,ktory povies ten kupim =) dik
,tento sa mi paci najviac,ale 9vrstiev =/
,tento je ten so 7vstvami
,ktory povies ten kupim =) dik
-
mr_margera
Medium Professional
ooh, tak to si pohřbil kamaráde, ale neva, lebo ma nepoznáš.. ja som totižto absolútne nerozhodný človek, takže mám problém sa rozhodnúť sám za seba, nie ešte za niekoho druhého 
Oba skateboardy sú porovnateľné, myslím že kvalitné, mali by ti vydržať dlho. Ako som už spomínal, 9 vrstvový je trochu ťažší, ale na druhú stranu by mal (teoreticky) dlhšie vydržať, keďže je hrubší, mal by byť odolnejší.. Ja by som bral ten Darkstar, už len preto, že sa mi páči
V praxi neznamená, že keď má skate 9 vrstiev vydrží dlhšie. Ak nevieš jazdiť, teda nemáš v sebe tú techniku dopadu na skate, tak ho zlomíš nech má aj 16 vrstiev. Na začiatku ti to viac menej nehrozí, ja som začal dosky lámať až keď som začal skákať tak 4-5 schodov.
Oba skateboardy sú porovnateľné, myslím že kvalitné, mali by ti vydržať dlho. Ako som už spomínal, 9 vrstvový je trochu ťažší, ale na druhú stranu by mal (teoreticky) dlhšie vydržať, keďže je hrubší, mal by byť odolnejší.. Ja by som bral ten Darkstar, už len preto, že sa mi páči
V praxi neznamená, že keď má skate 9 vrstiev vydrží dlhšie. Ak nevieš jazdiť, teda nemáš v sebe tú techniku dopadu na skate, tak ho zlomíš nech má aj 16 vrstiev. Na začiatku ti to viac menej nehrozí, ja som začal dosky lámať až keď som začal skákať tak 4-5 schodov.
,takze viacej sa ti paci ten darkstar ako speed demons?,viacej ten zlty ako ten farebny?,nepomylil si sa? =) lebo si cely cas pisal o 9vstvovej doske a to je ta speed demons =) farebna..tak teda oka zajtra idem este do skateshopu do maxu a ked tam nebudu mat,tak beriem ten zlty darkstar..dam na tvoju radu,ze ma 7vrstiev a bude sa lahsie vykopavat =) dobru noc heh..a dikes za vsetky rady!
-
mr_margera
Medium Professional
No mne osobne je to úplne jedno, koľko má doska vrstiev. Mám obľúbenú šírku 7,5" a potom si vyberám viac menej podľa toho, či sa mi doska páči (a podľa finančných možností, samozrejme...).
Viac sa mi páči ten Darkstar, ja by som bral ten. Myslím, že budeš spokojný.
Potom hoď foto skateboardu keď ho budeš mať a foto ako dávaš kickflip zo 7 schodov
Viac sa mi páči ten Darkstar, ja by som bral ten. Myslím, že budeš spokojný.
Potom hoď foto skateboardu keď ho budeš mať a foto ako dávaš kickflip zo 7 schodov
,kuaá..tak v Trencine nemaju ziaden dobry skejt a kua tento mi vypredali www.boardmania.cz/prodej/Skateboard-Dar ... w-FP-7-5--
,mna slaktrafií =/
,mna slaktrafií =/