Cavte
Dnes mi prišli konečne všetky komponenty na moje nové PC domov. Tak som sa s radosťou do toho pustil a všetko pozapájal. Pichol som ho do siete a pustil, všetky vetráky začali bežať ale monitor zostal čierny. Nechápem prečo. Všetko sa tvári byť živé.
Na základovke mam diódy zobrazujúce prítomnosť jednotlivých fáz a všetky svietia.
Neviete v čom by som mohol mať chybu.
Moja zostava:
Core 2 Duo E7200, 2GB DDR2 1066MHz CL5 Kingston HyperX kit 2x1GB, GIGABYTE EP45-DS3,
HDD 640GB WD6400AAKS 16MB SATAII/ 300 7200rpm, ASUS EAH4850/ HTDI 512MB DDR3, Fortron Blue Storm II 500W, DVD-RW LG
Pomoc s novym PC
-
nejakymarko
Addict
nemas este nejaku graficku kartu na PCI-e? Ak mas skus kartu, aj ked sa mi to nejak nezda. Ja som PC skladal premierovo akurat v utotrok, ale vsetko slo ako po masle. viem asi ako sa citis, ale skus vymenit tu kartu, a potom tu novu skusit inde.. popridpade prepoj konektor monitora do druheho vstupu. 
-
forgottten
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
myslím že minimálna pravdepodobnosť úspechu, ale mne to robil komp tiež, všetko bežalo, len monitor nezobrazoval. Keď niečo ťukneš po pamäti, napríklad del počas načítavania, mal by skočiť do biosu, tak tam choď a potom keď si budeš myslieť e je tam, ale nebudeš to vidieť, tka daj monitoru v hornej časti do čela a pesťou. Tak že sa zakymáca777mimo napísal:Momentálne nemám žiadnu inú PCI-expres kartu. A to s tými výstupmi som už skúšal a nepomohlo.
Monitor musím ale pripájať cez redukciu DVI - D-Sub, lebo na monitore nemám DVI. Ale v tom by som problém nevidel.