pomoc s odstranenim spyware

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Arkantoz
Novice
Novice

pomoc s odstranenim spyware

Príspevok od používateľa Arkantoz »

Prosim vas, skenoval som so spybotom pc a naslo mi perfect keyloggera, sc keyloggera, a hlavne virtumonde (asi 60% procesu nachadzalo infikovane subory len s tym) + nejake mensie spywere. Nevedeli by ste mi poradit nejaky program alebo nejaky postup, ako by som tieto spywere odstranil? Nieco, co mate odskusane. Diki.
Hextall
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hextall »

Preinštalovať windows.

Áno, dalo by sa s tým trt*ať pol dňa alebo aj celý deň a nakoniec by si zistil, že ten spyware je už všade v registroch a stále ti to bude blbnúť. Nakoniec je výsledok taký, že medzi tým, čo sa s tým trtkáš by si už mal Windows preinštalovaný aj dva krát.
goten
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa goten »

Nainštaluj si nejaký antivírus napr. NOD32 a preskenuj PC v núdzovom režime. Alebo použi nejaký online skener napr. Panda Active Scan. Mne sa celkom osvedčila Panda so záchranným CD. Musel by si nainštalovať najnovšiu Pandu, vytvoriť záchranné CD a nabootovať ho z dosu. Z dosu ti potom oskenuje celý disk a mala by ťa tej hávede zbaviť. Ak nie tak poskúšaj čo ti napíšu ostatný a ak nezaberie tak len preinštalovať Win ako písal Hextall.
Napísať odpoveď