Pomoc s ovladacmi-hp G7000

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
dudo02
King
King
Používateľov profilový obrázok

Pomoc s ovladacmi-hp G7000

Príspevok od používateľa dudo02 »

hp G7000.Tak tento notebook som si kupil,s predinstalovanou VISTOU.Ale vobec ma nenapadlo pozriet sa ako je to s ovladacmi na XP.A zda sa,ze je to bieda :( .Na oficialnej stranke je len ovladac na SATA disk a este nejaky manager.A to je vsetko.Mne stiahlo automaticky z netu ovladac na WIFI,ale to je vsetko.Potreboval by som este aspon zvuk,a grafiku.A nech hladam ako hladam-neviem nic najst.Ovladace na VISTU nefunguju :( .Tak poprosim-ak by niekto vedel o niecom,nech pomoze.

Este taka otazka-je mozne(stretli ste sa uz s tym),ze sa vam nepodarilo XP rozbehat na nejakej masine prave kvoli ovladacom?
vladino001
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: Pomoc s ovladacmi-hp G7000

Príspevok od používateľa vladino001 »

dudo02 napísal:hp G7000.Tak tento notebook som si kupil,s predinstalovanou VISTOU.Ale vobec ma nenapadlo pozriet sa ako je to s ovladacmi na XP.A zda sa,ze je to bieda :( .Na oficialnej stranke je len ovladac na SATA disk a este nejaky manager.A to je vsetko.Mne stiahlo automaticky z netu ovladac na WIFI,ale to je vsetko.Potreboval by som este aspon zvuk,a grafiku.A nech hladam ako hladam-neviem nic najst.Ovladace na VISTU nefunguju :( .Tak poprosim-ak by niekto vedel o niecom,nech pomoze.

Este taka otazka-je mozne(stretli ste sa uz s tym),ze sa vam nepodarilo XP rozbehat na nejakej masine prave kvoli ovladacom?
No sorry ale nepoteším ťa :-( ovladače na ten book pod XP niesu to je časty problem u bookou kde je predinštalovana vista. Mal si si najprv to pozret. Budeš musieť vratiť vistu oni ju silou mocou chcu zaviesť na trh.
(skus komponenty tvojho booku najsť v niektorých iných možno tam najdeš ovladače)
ja som pozeral napr [TU]
Invader
Light Star
Light Star

Re: Pomoc s ovladacmi-hp G7000

Príspevok od používateľa Invader »

vladino001 napísal:No sorry ale nepoteším ťa :-( ovladače na ten book pod XP niesu to je časty problem u bookou kde je predinštalovana vista. Mal si si najprv to pozret. Budeš musieť vratiť vistu oni ju silou mocou chcu zaviesť na trh.
(skus komponenty tvojho booku najsť v niektorých iných možno tam najdeš ovladače)
ja som pozeral napr [TU]
Troska nepresne. Dudo, predtym ako si si kupoval book, mal si si dobre rozmysliet co tam chces mat a ci preto existuje podporat. Specialne HP nepodporuje uz XP ak je predinstalovana Vista. Ine, napr Asus, Acer stale podporuju i ked ti tam daju vistu. A ovladace asi nenajdes na oficialnych strankach HP, skor neoficialne. Kup si 2GB ramky, nechaj si tam vistu. Je to dobry system, sam som nan nadaval, ale tiez mam HP a zvikol som si a ide to paradne.

K tym ovladacom. Nestretol a myslim, ze to asi ani mozne nieje. To by musel byt riadne stary PC a asi aj to by bola blbost, lebo plug and play drivere by isto vo win boli. Co ti konktretne nejde?
Napísať odpoveď