pomoc s pc skrinkou
pomoc s pc skrinkou
mam taky problem,ze-ked mam na skrinke bocny kryt,tak mi nejde pustit pc,len svieti zelena kontrolka na skrinke a ani mnitor nenabehne. no ak ho dam dole (ten kryt),tak pc ide...co to moze byt za haluz? 
Re: pomoc s pc skrinkou
Možno skrat. Poriadne popozeraj či sa tá bočnica niečoho nedotýka.
no pozeral som,ani naznak kontaktu s niecim
pozeral si bios "chassis intrusion detection" ? ak je zapnute, tak ho vypni.
nebudem sa tesit predcasne,ale po prvom restarte so zavretou skrinkou to funguje 
bolo nastavene,ze skrinka je otvorena.nemohol som to sice prepat,no bola tam moznost,ze si to doska zisti sama alebo take nieco a ked som nahodil kryt, tak sa to nastavilo na case opened-no. tak hadam to uz bude ok. som ani netusil,ze nieco take vobej je,aby zalezalo ci je kryt nahodeny abo nie...a to nemam prvy komp
kazdopadne ti dakujem!!! k+
bolo nastavene,ze skrinka je otvorena.nemohol som to sice prepat,no bola tam moznost,ze si to doska zisti sama alebo take nieco a ked som nahodil kryt, tak sa to nastavilo na case opened-no. tak hadam to uz bude ok. som ani netusil,ze nieco take vobej je,aby zalezalo ci je kryt nahodeny abo nie...a to nemam prvy komp
kazdopadne ti dakujem!!! k+
niektore bedne maju ten senzor.
good luck.
good luck.
no jo,technika ide dopredu,este stale sa mam co ucit
esteraz diiik
esteraz diiik
"pozeral si bios "chassis intrusion detection" ? ak je zapnute, tak ho vypni." - ked som to prvy krat vydel, aj s tym velkym
varovanim na POST, tak som sa rehotal asi hodinu.
PS.: Myslim ze to bolo vytvorene pre LAN party, aby ti nikto neukradol komponenty z pc.
varovanim na POST, tak som sa rehotal asi hodinu.
PS.: Myslim ze to bolo vytvorene pre LAN party, aby ti nikto neukradol komponenty z pc.