Cawte. Nevedeli by ste mi pls poradit stiahnem si nejake video z czshare obrovskou rychlostou a ked ho uz mam dotahane a dam prehrat vo vlc playeri tak mi pise chybu aj ked ho dam prehrat v windows media pl., pritom velkost suboru je taka ako ma byt, neviem ze ci mi to zle stiahlo alebo zle mi to notebook zapisuje, pripadne nestiha zapisovat na Hard disk. Neviem ze ci mate podobne skusenosti so czshare. Na inych serveroch mi to nerobi, ale zase tam nie je taka vysoka rychlost.
Diky za radu.
Pomoc s prehranim videa
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: Pomoc s prehranim videa
aká je to tá vysoká rýchlosť? A akú chybu to vyhodí?
Rychlost je vyse 5 MB/sec a napise - Tento avi subor je poruseny. Vyhladavanie preto nebude fungovat spravne.Chcete sa pokusit o opravu suboru? Dam opravit a ide mi iba nejakych 15 sec. zo 45 min.
Robí to iba pri czshare alebo aj pri iných serveroch ?
Máš premium účet na czshare ?
Lebo tí čo nemajú premium účet a sťahujú ako FREE , tak všetci na to nadávajú , že im to sťahuje chybné súbory. Zaujímavé , že kto platí , tak tomu to ide bez problémov
Vyskúšaj aj tieto programy na opravu videa:
- DivxFix
- PVAStrumento
http://www.hojko.com/problem-s-velkokap ... 44483.html
Máš premium účet na czshare ?
Lebo tí čo nemajú premium účet a sťahujú ako FREE , tak všetci na to nadávajú , že im to sťahuje chybné súbory. Zaujímavé , že kto platí , tak tomu to ide bez problémov
Vyskúšaj aj tieto programy na opravu videa:
- DivxFix
- PVAStrumento
http://www.hojko.com/problem-s-velkokap ... 44483.html
-
Pigesko
King
- Kontaktovať používateľa:
toto potvrdzujem, no troska poopravim, podla viacero ludi sa stahuju poskodene len .rar subory...ak dany subor nie je zabaleny v rare tak sa vraj stiahne aj cez Free normalne neposkodeny
podla info je to neumyslena chyba zo strany czshare a vraj na tom pracuju, no ci je to pravda netusim...