pomoc s prelozenim textu

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
PaTrIcIuS
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

pomoc s prelozenim textu

Príspevok od používateľa PaTrIcIuS »

mam navigacny od LG ln555 a su tam stare mapy a chcel by som si tam dat nove mapy.
nasiel som madarske forum a tam pisali nieco ale fakt si to nedokazem prelozit a slovnik nepripada do uvahy

Kód: Vybrať všetko

Hali!Gondom van a Destivel.... kifejtem kicsit részletesebben: A hangsúly a PNA-n van: LG LN555. Elvileg a Destinator PC Portallal lehetne telepíteni, amely a DestinatorApps mappát a gépre, és nem az SD kártyára tenné. ( próbáltam, de 90 % körül közli, hogy nincs elég hely, ezért a telepítés leáll.) Kis WINCE Cab Manager-es buherálás után sikerül a registry bejegyzést átírni, hogy SD kártyára telepítsen. Három megoldással próbálkoztam: 1 - WinCE emulátorral telepítés, könyvtárszerkezet átírása az LG-nek megfelelően, destinator.exe átírása LGENavi.exe-re, másolás SD kártyára. Progi kártyabehelyezés után indul, csak a szép nyitóképernyő után közli, hogy LGENavi.exe további futtatását biztonsági okokból nem engedi. Innen fagyi, resettel újra és újra ugyanez.
2: telepítő main.cab, aygshell.dll, setup.exe SD kártyára, WinCE 5 előcsalogatása, sajátgépből setup.exe indítás. Itt meg közli: nem wince alkalmazás, passz...... ( ugyanezt teszi az igo és a mio autorun.exe-vel is, ami más gépeken zokszó nélkül, magától telepít)
3: a linkrőlleszedett progival: lásd 1. csak destinator.exe-re ugyanaz.
Hát itt adtam fel a kísérletezést, és fordultam hozzátok segítségért. Ha valakinek sikerült, ossza meg velem tudását! 
chrono
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa chrono »

Zamknuté