Zdravim, kupil som ojazdene auto a chcem si ho dat z okresu Nove Zamky prepisat do okresu Nitra. Vraj to treba najrpv odhlasit. Odhlasit ho mozem aj ja, ak mam uradne overe splnomocnenie (ja splnomocnenie mam, ale nie uradne overene). Takze ho bude musiet odhlasit povodny majitel. Ten na to potrebuje ziadost, technicky preukaz a osvedcenie o evidencii (to je spolu). Technicky mam ja doma, tak chcem vediet, ci potrebuje original , alebo mu staci aj kopia. No a ked to uz odhlasi, az potom si mozem ist vybavit poistku a podat ziadost na prepis? A k tomu budem potrebovat to osvedcenie o evidencii aj s odhlasenim ze? Takze bude potrebovat technicak.. original.
Dakujem za pomoc, ja do toho moc nevidim.
A kolko mi to moze cele trvat? Som si zobral jeden den volna, by som to rad vtedy vsetko stihol (poistku aj prepis).
Pomoc s prepisom auta z ineho okresu
Re: Pomoc s prepisom auta z ineho okresu
No u mna to bolo takto : original technicaku mal predajca, jemu som dal moj ofoteny obciansky, on to siel odhlasit / resp prepisat majitela vozidla...poistku som si ja medzitym vybavil na karoseriu auta, predajca mi doniesol technicak v ktorom fixou dopisali nove udaje o majitelovi vozidla, vypisal som tlacivo na prihlasenie auta, odovzdal znacky a stary technicky... dostal som novy a nove znacky
tot sjo... (PS: dovtedy kym som nemal original technicaku som jazdil na ofoteny s kupnou zmluvou a nemal som problem
)