pomoc s prezentaciou z informatiky
pomoc s prezentaciou z informatiky
ahojte.. potrebujem ku skúške na výške spravit v powerpointe prezentaciu na temu Počitacove spracovanie informacii..čiže to može byt hoci čo co sa tyka pc sveta.odd hdd,po net ma to byt aminimalne na 10-12 slidov a chcem sa vas spytat ci nemate niečo urobené čo by ste mi mohli poslat ja by som to popripade prerobil nejak alebo dal ine efekty len proste mam toho strasne vela teraz a nestiham nič..tak keby niekto mal a mohol ci by mi niečo neposlal dakujem velmi pekne
Re: pomoc s prezentaciou z informatiky
myslim ze na nete najdes neuveritelne mnozstvo na tvoju temu..mozno nie v power ale dat do power pointu by ti nemalo zabrat vela casubollech napísal:ahojte.. potrebujem ku skúške na výške spravit v powerpointe prezentaciu na temu Počitacove spracovanie informacii..čiže to može byt hoci čo co sa tyka pc sveta.odd hdd,po net ma to byt aminimalne na 10-12 slidov a chcem sa vas spytat ci nemate niečo urobené čo by ste mi mohli poslat ja by som to popripade prerobil nejak alebo dal ine efekty len proste mam toho strasne vela teraz a nestiham nič..tak keby niekto mal a mohol ci by mi niečo neposlal dakujem velmi pekne
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
keď to je na prijímačky, mal by si to robiť sám. Ak nevieš spraviť jednú poondiatu prezentáciu tak si nezaslúžiš študovať informatiku. A to že toho máš veľa je hlúpy argument. Taká prezentácia je záležitosť maximálne 2 hodiniek, a neviem ako chceš potom prežiť prvé skúškové keď teraz nemáš čas na školu. Vypni to cs a šup šup na prezentáciu