nainstaloval som si ten cccp a odinstaloval ostatne kodeky...
a mam 2 problemy s vd:
1. v compresion nemam zadny divx ani xvid... iba nejake kodeky od microsoftu a intelu, potom nejaky ffdshow a este nejake 2...
2. mam jedno video (avi), kere ked dam to vd, tak sa mi nakloni obraz a v zabere je polovica snimku prave prehravaneho a polovica z nasledujuceho - ale normalne sa video prehra v pohode --> mam ho v nejakom converetri prekonvertovat este raz na avi?
//autoeditácia príspevku ( 26 Nov 2008, 15:19 )
a este som si vsimol ze s tym cccp mi nejde prehrat format rmvb... co stym mam urobit? co mam nainstalovat?
Pomoc s virtual dub-om
lenze ja potrebujem aj flv, rvmb, asf... ked nainstalujem len xvid a dovx tak ich asi nebudem mat vsetky...
a mimochodom - kodekpak tam mam len tento... dal som si pozor aby som odinstaloval vsetko ostatne...
pls co mam robit? mate nejaky iny codec pack, ktory vsetko toto zvladne? pls poradte lebo sa zblaznim...
a mimochodom - kodekpak tam mam len tento... dal som si pozor aby som odinstaloval vsetko ostatne...
pls co mam robit? mate nejaky iny codec pack, ktory vsetko toto zvladne? pls poradte lebo sa zblaznim...
Kodek packov je veľa. Daj si do google codec pack. Pre MP4 si nainštaluj Quicktime Alternative, pre Real Media je Real Alternative. Flv a ostatné formáty spúšťaj napr. vo VLC, ktorý už obsahuje kodeky na prehrávanie videa v rôznych formátoch, takže nemusíš inštalovať žiadne kodeky resp. kodekpacky.
//autoeditácia príspevku ( 26 Nov 2008, 15:47 )
Alebo je tu ešte napr. FFDShow. Pomocou neho tiež prehráš väčšinu video formátov.
//autoeditácia príspevku ( 26 Nov 2008, 15:47 )
Alebo je tu ešte napr. FFDShow. Pomocou neho tiež prehráš väčšinu video formátov.