POMOC S WINxp , BOOT , doplnenie chybajucej DLL kniznince

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
DJ [SK]
Amateur
Amateur

POMOC S WINxp , BOOT , doplnenie chybajucej DLL kniznince

Príspevok od používateľa DJ [SK] »

Nazdar
potreboval by som radu ohladne nahradenia/doplnenia/obnovenia dll kniznice.
STALO SA - nainstaloval som najnovsie drivery od NVIDIA 180.48 ci kolko presne. Po restartovani pocitaca mi este pred START UP screenom vyhodilo chybu ze SERVICES.exe nepodarilo sa najst knihovnu MSVCP60.dll aplikaciu instalujte znova alebo v tom zmysle.potrebujem tuto kniznicu nahradit/dostat ju opat tam.mam windows XP service pack 3 a skusal som z bootovacieho cdcka cez REPAIR CONSOLE dat prikaz chkdsk (check disk) a fixboot ale bezvysledne.Snazil som sa ju tam dosadit aj cez prikaz copy H:/i386/msvcp60.dll C:/windows/system32 a vypisalo mi ze nelze najst cestu alebo uvedeny soubor.dalej som skusal nainstalovat novy windows na druhu particiu a dosadit tuto kniznicu manualne z internetu aj z druheho pocitaca a system ju neakceptoval a opat ta ista chybova hlaska. Viete mi poradit nejaky prikaz alebo komplexny postup ktory by bol funkcny? diky moc
Mosko
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mosko »

no mne sa raz tiez nie vymazala ale dako poskodila a nechcelo sa mi to dako extra riesit tak som preinstaloval windows mas to najjednoduchcsie a nemusis a sa takto trapit s blbymi windowsackymi chybami

ale komplet preinstalovat skus a nie dosadzat kniznice
DJ [SK]
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa DJ [SK] »

viess len mi skor islo o instalovane aplikacie a aby sa mi setky ponechali zalohovanie dat a samotna reinstalacia neni problem a je to druhorada obtiaz..takze tak..ale uz ani neregistruje PC system (ten chybny) takze je to uz aj tak v prdeli :) ale dik
Napísať odpoveď