Moj projekt je program ktory je schopny vyriesit konkretne zadanie hry GridLock/Rush hour ( http://pauzicka.zoznam.sk/hry/Logicke/Gridlock ) +hracia plocha ma lubovolnu velkost, bloky maju lubovolnu dlzku a je mozne nadefinovat vlastny cielovy stav(konecne suradnice kazdeho bloku).
Program mi funguje, hrozi mi vsak ze nedostanem zapocet, pretoze sada testovacich prikladov (obsahuje niektore levely z hry na ktoru je vyssie odkaz a niekolko vseobecnejsich zadani s <10 blokmi, ktore maju byt premiestnene na specificke suradnice) nie je vyhovujuca.
Mal by som vytvorit taku sadu, aby som mohol na nej demonstrovat, ze moj program vyriesi skutocne lubovolne zadanie.
Sanca ze niekto z vas riesil podobny problem je miziva, ale som bezradny a chytam sa stebla. Pokial vas napada ako by som mal postupovat prosim napiste. Moze byt vhodne predstavit si ze ponukate program zakaznikovi (zaujimalo by ma ako by ste sa snazili presvedcit ho aby si produkt kupil). Ja stymto nemam skusenosti a ked uz mam vyletiet zo skoly,chcem aby to bolo kvoli zlemu kodu a nie kvoli slabej obhajobe. Diki.
pomoc so zapoctom, 1.rocnik inf
proste vysvetlis akym sposobom tvoj program funguje, ako to riesis ... v tomto pripade robis pravdepodobne nejaky strom, kde to vetvis podla toho ake su moznosti pohybu blokov ... proste len povies profakovi svoje myslienky ...
a je vhodne mat aj testovacie pripady ktore nie su riesitelne, aby si mu ukazal co sa stane ked na taky test narazi tvoj program ... ak ti spravne oznami neriesitelne nemal by si mat az taky problem ... obhajoby na skolach nebyvaju zase take prisne, aspon z mojej skusenosti ...
a je vhodne mat aj testovacie pripady ktore nie su riesitelne, aby si mu ukazal co sa stane ked na taky test narazi tvoj program ... ak ti spravne oznami neriesitelne nemal by si mat az taky problem ... obhajoby na skolach nebyvaju zase take prisne, aspon z mojej skusenosti ...